Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 58 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #381 SP
    Banned FormableTube's Avatar

2. #382 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Din ce am vazut in review-urile de pe gametrailers.com, parerile sunt impartite: Sports Champions si Tumble au Move-ul implementat bine spre foarte bine, in timp ce la Kung Fu Riders e dezastru...

[url]

[url]

3. #383 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Demos that will all be available on PSN at launch:

- Beat Sketcher
    - Echochrome II
    - EyePet Move Edition (existing EyePet owners will be able to download a free software update on 15 september)
    - Sports Champions
    - TV Superstars
    - Start the Party
    - Tiger Woods PGA Tour 11
    - The Shoot
    - Tumble

'Most' PlayStation Move demos coming to PSN after launch | Joystiq

4. #384 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

5. #385 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Va rog lamuriti-ma si pe mine ce trebuie sa cumpar exact pentru a avea un controller move functional.. Datorita ofertelor de tot felul cu nume care mai de care: starter pack, bundle rahat etc. eu nu mai inteleg nimic. Stiu ca este acel dildo si un subcontroler pentru miscarile personajului(ca si la WII ma gandesc). Tin sa mentionez ca nu am nici Playstation Eye(presupun ca e necesar pentru functionabilitatea move). Pachetele acestea vor contine si Eye?

6. #386 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Din ce am vazut in review-urile de pe gametrailers.com, parerile sunt impartite: Sports Champions si Tumble au Move-ul implementat bine spre foarte bine, in timp ce la Kung Fu Riders e dezastru...

[url]Tumble Video Game, Review Pod HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

[url]Kung Fu Rider Video Game, Review Pod HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
    Kung Fu Riders are 40/100 pe Metacritic Kung Fu Rider for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic . Nu credeam ca ia 40... pot spune chiar ca mi-a intrecut asteptarile ! Jocul asta e o bataie de joc.

7. #387 SP
    Member krOOm's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Va rog lamuriti-ma si pe mine ce trebuie sa cumpar exact pentru a avea un controller move functional.. Datorita ofertelor de tot felul cu nume care mai de care: starter pack, bundle rahat etc. eu nu mai inteleg nimic. Stiu ca este acel dildo si un subcontroler pentru miscarile personajului(ca si la WII ma gandesc). Tin sa mentionez ca nu am nici Playstation Eye(presupun ca e necesar pentru functionabilitatea move). Pachetele acestea vor contine si Eye?

exista bundle ul cu ps eye ps move si jocul sport champions care are incluse in el 6 joculete sport si costa 400 lei la webpredator

8. #388 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Bundle PS Move (include PS Eye, PS Move si joc) - nu stiu daca asa se numeste
    Subcontroller
    PS Move (simplu) - daca vrei sa joci anumite jocuri cu 2 PS Move, de exemplu Sports Champions

9. #389 SP
    Solutia pt tine ar fi PS Move starter pack care include: PS Eye, 1 controller PS Move, joc full Sport Champions plus 6 demo-uri de la alte jocuri. Poti cumpara pachetul de la Webpredator cu 400 RON sau il iei de pe shopto.net cu �42.85 (220 RON cu tot cu taxa de transport). Si daca vrei sa joci ca lumea iti recomand sa-ti mai cumperi inca un controller Move.

10. #390 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Solutia pt tine ar fi PS Move starter pack care include: PS Eye, 1 controller PS Move, joc full Sport Champions plus 6 demo-uri de la alte jocuri. Poti cumpara pachetul de la Webpredator cu 400 RON sau il iei de pe shopto.net cu �42.85 (220 RON cu tot cu taxa de transport). Si daca vrei sa joci ca lumea iti recomand sa-ti mai cumperi inca un controller Move.
    Cel de pe shopto.net vine fără blue ray - Sports Champions, asta ar justifica diferența dintre prețuri! Corect?

11. #391 SP
    Member viezure's Avatar
    [strike]Pachetele sunt identice banuiesc, ca si pe amazon la fel e.[/strike] De fapt nu, cel la 200 ron nu include jocul full.

Si ca cineva care acum cateva luni eram in hype pt move, dup-aia am uitat nitel de el, si revin acum la lansare (deci am pierdut noile informatii), merita cumparat? Cu lagul cum e?

12. #392 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu astept sa imi iau un bundle cu un joc serios gen Killzone 3. Nu cred ca merita sa il iei la lansare.

13. #393 SP
    Member krOOm's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    [strike]Pachetele sunt identice banuiesc, ca si pe amazon la fel e.[/strike] De fapt nu, cel la 200 ron nu include jocul full.

Si ca cineva care acum cateva luni eram in hype pt move, dup-aia am uitat nitel de el, si revin acum la lansare (deci am pierdut noile informatii), merita cumparat? Cu lagul cum e?
    din cate am auzit eu sta bine la sectiunea delay si acum mai depinde si de joc cica pe sport champions se descurca bine move-ul.

14. #394 SP
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    Cel de pe shopto.net vine fără blue ray - Sports Champions, asta ar justifica diferența dintre prețuri! Corect?
    Da, greseala mea, n-am fost atent si am crezut ca contine si jocul.

15. #395 SP
    Senior Member Nash's Avatar

16. #396 SP

17. #397 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Eu astept sa imi iau un bundle cu un joc serios gen Killzone 3. Nu cred ca merita sa il iei la lansare.
    Pffff, ma cam bate gandul sa fac si eu aceeasi miscare (get it, miscare, Move ) si sa cumpar ceva Sports Champions odata cu KZ3.

lol lol lol acum mi-am dat seama ca e 10 Septembrie si ca se lanseaza saptamana viitoare.

18. #398 SP
    Member viezure's Avatar
    Pai kz3 cand apare?

19. #399 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Singurul motiv pentru care ar merita sa imi cumpar move acum ar fi Resident Evil 5 Gold.
    RE4 pe Wii a fost exploziv, ma astept cel putin la fel sa fie si pe ps3, controlul fiind practic identic.
    In rest absolut niciun interes pentru el in 2010, uitati-va si voi la lista asta: List of games compatible with PlayStation Move

Raman la Wii deci pana in 2011.

20. #400 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu am preorder la Move + subcontroller, Eye am, jocuri am eyepet si Heavy rain care vor fi compatibile. Sa incerc si demo-urile de la celelalte si poate le voi cumpara. Acum, prima achizitie dupa Move va fi RE gold clar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 58 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks