Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 58 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #761 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Sal

Sal baietii mi-am comandat si eu de curand psmovu cu chargeru cu sbucontrolleru si cu controlleru si ma intrebam iti trebuie ceva sa il instalezi?Si joaca cineva de pe aici resident evil 5 pe move?

2. #762 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    anyway am incercat sa joc pentru prima data RE5 cu Move... mi se pare imposibil chiar si pe easy. pur si simplu nu ma pot misca cum trebuie.
    RE5 cu Move e groaznic.
    Stikul din stanga cand te misti are o functie, cand activezi Move-ul are alta functie. Si toata chestia asta te da peste cap.

Am jucat jocul cu controllerul. Apropo, SUPER joc, m-a surprins placut.

3. #763 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by MCV1 View Post
    Sal baietii mi-am comandat si eu de curand psmovu cu chargeru cu sbucontrolleru si cu controlleru si ma intrebam iti trebuie ceva sa il instalezi?Si joaca cineva de pe aici resident evil 5 pe move?
    nu trebuie sa instalezi nimic, doar o mica auto-calibrare inainte de joc (2-3sec). dupa cum vezi, nimeni nu e prea incantat de Move + RE5.

Move + Sports Champions e alta viata .

4. #764 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Nu stiu ce sa zic, eu am reusit rank S la primul chapter pe dificultate Normal. Nu am intampinat mari probleme, cred ca mi-a luat in jur de 10-15 minute sa ma obisnuiesc... Singura nemultumire ar fi ca nu tragi cu trigger-ul.

5. #765 SP
    de cate ori ai terminat RE5 intainte sa-l joci cu Move?

gotcha there !

eu sunt noob in RE. but damn it's fun to blast some zombie heads in co-op !

6. #766 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    eu am reusit rank S
    BRA-VO PA-TRA-TEL!!! BRA-VO PA-TRA-TEL!!!
    Attached Images Attached Images ayskkk.jpg.gif

7. #767 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Nu stiu ce sa zic, eu am reusit rank S la primul chapter pe dificultate Normal. Nu am intampinat mari probleme, cred ca mi-a luat in jur de 10-15 minute sa ma obisnuiesc... Singura nemultumire ar fi ca nu tragi cu trigger-ul.
    Cum a fost la primul boss? Ceva probleme?
    Attached Images Attached Images gorilla_drags_ohshi.gif

8. #768 SP
    nu sunteti sanatosi

9. #769 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ...si am avut dimineata o presimtire ca ceva va merge extrem de prost

sa va sun?

10. #770 SP
    Member viezure's Avatar
    Pe alte forumuri lumea zice ca e bun controlul, comparabil cu re4 pe wii care cica ar fi fost super ok. Deci eu o sa mi-l iau

11. #771 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Ma intreb cum o sa fie de acum shooterele mai serioase cu implementare Move. Din ce am vazut in prezentari, la MAG era groaznic, te descurcai cu Move doar daca luai ceva mitraliera cu munitie multa, spray and pray. Nu as vrea sa vad dupa un an de la lansarea Move ca jocul cu cea mai precisa implementare e Sports Champions :\

12. #772 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu cred, Sony mereu au stiut cum sa scoata maximum de potential din tot ce-au facut, sunt sigur ca au niste idei fabuloase...

13. #773 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ma intreb cum o sa fie de acum shooterele mai serioase cu implementare Move. Din ce am vazut in prezentari, la MAG era groaznic, te descurcai cu Move doar daca luai ceva mitraliera cu munitie multa, spray and pray. Nu as vrea sa vad dupa un an de la lansarea Move ca jocul cu cea mai precisa implementare e Sports Champions :\
    Sorcery cred ca o sa fie un titlu in care Move-ul o sa fie bine implementat.

14. #774 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Nu prea ai dreptate, uita-te la tot videoul asta si ai sa vezi de ce:

15. #775 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Astazi am pus si eu mana pe Move vreo jumatate de ora. Sport Ch. si RE5. Unde este diferenta aia enorma fata de Wii? Eu nu o vad. Din contra, la RE5 este un pic cam aiurea, fata de RE4 pe Wii. In Sport este ok dar nu ceva fantastic. Per ansamblu bine, dar prea costisitor (camera + 2 controlere + 1 subcontroler), astea fiind numai pentru single player.

16. #776 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Ai jucat table tennis?

17. #777 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    RE5 cu Move e o mare tampenie, control de 2 bani, mi-a venit rau. Cica e mai bun controlu decat re4 pe wii, fix.....bull****. Pe mine oricum move ma dezamagit foarte mult la capitolu shootere,tinta aia nu e mai niciodata unde e indreptat controleru.
    Move merge superb in multe jocuri si are potential dar nu la shootere dupa parerea mea. Nu ai senzatia ca ai ochii doar cand tinta e pe la mijlocu ecranului, daca trebuie sa o duci inspre margini controleru ajunge sa fie indreptat in afara televizorului, nu mai ai senzatia cum ca ai ochii cu controleru ceva. La wii nu am simtit lucru asta.
    Poate e prea mica distanta(3m) la care stau fata de tv dar pana cuma controlerul de wii sa descurcat mai bine la shootere decat Move-ul.
    Chiar si nunchack-ul sta mult mai comod in mana decat subconntrolerul, mult mai ergonomic. In fine, Move va fi bestial in jocuri sport si in alte gaselnite.

P.S. Ce aiming reticule mare, colorat si urat are resident evil 5 cu Move, eu nu-l pot juca asa. Unde le sta capu uneori la developeri habar nu am.

18. #778 SP
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    In Sport este ok dar nu ceva fantastic. Per ansamblu bine, dar prea costisitor (camera + 2 controlere + 1 subcontroler), astea fiind numai pentru single player.
    Fiecare are dreptul la parerea lui, dar recomand sa incerci chestiile mai complexe in Sports Champions. Sa joci cu tot felul de efecte date mingii la ping pong, sa incerci si ceva disc golf, sa vezi si acolo cate chestii poti face, toate datorita preciziei sporite ale Move-ului. Dupa aia ai sa vezi unde anume vine Move cu avantajele fata de Wii.

Sports Champions merge jucat tot doar cu PS3 Eye si un singur Move, chiar fara probleme.

---------- Post added 27-10-2010 at 02:16 AM ----------

Quote Originally Posted by viezure View Post
    Nu prea ai dreptate, uita-te la tot videoul asta si ai sa vezi de ce:

YouTube - VIDEO | iWatch: MAG 2.0
    Ei, inseamna ca merge daca faci setarile bune. Ce am vazut eu era chiar unul din developerii jocului, ma gandeam ca daca la el nu merge bine, apoi la cine sa mearga bine? Vad ca merg tweakuite chiar bine setarile. Iau si eu acum MAG beta, sa ma bag la setat Move-ul

19. #779 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

20. #780 SP
    Am stat degeaba sa se downloadeze MAG beta, imi zice la final ca da eroare la autentificarea pe server

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 58 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks