Sal baietii mi-am comandat si eu de curand psmovu cu chargeru cu sbucontrolleru si cu controlleru si ma intrebam iti trebuie ceva sa il instalezi?Si joaca cineva de pe aici resident evil 5 pe move?
Sal baietii mi-am comandat si eu de curand psmovu cu chargeru cu sbucontrolleru si cu controlleru si ma intrebam iti trebuie ceva sa il instalezi?Si joaca cineva de pe aici resident evil 5 pe move?
Nu stiu ce sa zic, eu am reusit rank S la primul chapter pe dificultate Normal. Nu am intampinat mari probleme, cred ca mi-a luat in jur de 10-15 minute sa ma obisnuiesc... Singura nemultumire ar fi ca nu tragi cu trigger-ul.![]()
de cate ori ai terminat RE5 intainte sa-l joci cu Move?![]()
gotcha there !
eu sunt noob in RE. but damn it's fun to blast some zombie heads in co-op !
Pe alte forumuri lumea zice ca e bun controlul, comparabil cu re4 pe wii care cica ar fi fost super ok. Deci eu o sa mi-l iau![]()
Ma intreb cum o sa fie de acum shooterele mai serioase cu implementare Move. Din ce am vazut in prezentari, la MAG era groaznic, te descurcai cu Move doar daca luai ceva mitraliera cu munitie multa, spray and pray. Nu as vrea sa vad dupa un an de la lansarea Move ca jocul cu cea mai precisa implementare e Sports Champions :\
Nu cred, Sony mereu au stiut cum sa scoata maximum de potential din tot ce-au facut, sunt sigur ca au niste idei fabuloase...
Astazi am pus si eu mana pe Move vreo jumatate de ora. Sport Ch. si RE5. Unde este diferenta aia enorma fata de Wii? Eu nu o vad. Din contra, la RE5 este un pic cam aiurea, fata de RE4 pe Wii. In Sport este ok dar nu ceva fantastic. Per ansamblu bine, dar prea costisitor (camera + 2 controlere + 1 subcontroler), astea fiind numai pentru single player.
RE5 cu Move e o mare tampenie, control de 2 bani, mi-a venit rau. Cica e mai bun controlu decat re4 pe wii, fix.....bull****. Pe mine oricum move ma dezamagit foarte mult la capitolu shootere,tinta aia nu e mai niciodata unde e indreptat controleru.
Move merge superb in multe jocuri si are potential dar nu la shootere dupa parerea mea. Nu ai senzatia ca ai ochii doar cand tinta e pe la mijlocu ecranului, daca trebuie sa o duci inspre margini controleru ajunge sa fie indreptat in afara televizorului, nu mai ai senzatia cum ca ai ochii cu controleru ceva. La wii nu am simtit lucru asta.
Poate e prea mica distanta(3m) la care stau fata de tv dar pana cuma controlerul de wii sa descurcat mai bine la shootere decat Move-ul.
Chiar si nunchack-ul sta mult mai comod in mana decat subconntrolerul, mult mai ergonomic. In fine, Move va fi bestial in jocuri sport si in alte gaselnite.
P.S. Ce aiming reticule mare, colorat si urat are resident evil 5 cu Move, eu nu-l pot juca asa. Unde le sta capu uneori la developeri habar nu am.
Fiecare are dreptul la parerea lui, dar recomand sa incerci chestiile mai complexe in Sports Champions. Sa joci cu tot felul de efecte date mingii la ping pong, sa incerci si ceva disc golf, sa vezi si acolo cate chestii poti face, toate datorita preciziei sporite ale Move-ului. Dupa aia ai sa vezi unde anume vine Move cu avantajele fata de Wii.
Sports Champions merge jucat tot doar cu PS3 Eye si un singur Move, chiar fara probleme.
---------- Post added 27-10-2010 at 02:16 AM ----------
Ei, inseamna ca merge daca faci setarile bune. Ce am vazut eu era chiar unul din developerii jocului, ma gandeam ca daca la el nu merge bine, apoi la cine sa mearga bine?Vad ca merg tweakuite chiar bine setarile. Iau si eu acum MAG beta, sa ma bag la setat Move-ul
![]()
Am stat degeaba sa se downloadeze MAG beta, imi zice la final ca da eroare la autentificarea pe server![]()
Bookmarks