Well hello there , Mr.Obvious !
Coming to PSN Tuesday: Sports Champions
Well, our skeletons have finally been let out of the closet again with a brand new Sports Champions DLC pack called the Haunted Pack, available for sale through the PlayStation Store on Tuesday, October 5 for $4.99. The new content includes three new frightful characters that are playable in all six events, as well as new spooky equipment for each of the sports.
Sunt ceva sanse sa fac maine rost de un singur Move, sper sa fie destule demo-uri pentru unul singur :\
Mi-am facut azi niste nervi prin oras, ioi! Intelesesem eu gresit, cei de la Media Galaxy & Friends nu au vandut toate Move-urile (cele vandute separat, fara camera si joc), ci nici macar nu au comandat asa ceva de la distribuitori... Adica aia care au deja camera, pot sa si-o bage in fund, de ce sa nu dea bani pe starter pack-ul care mai are si ala o camera?
Sa-i manance pe toti insolventa, ca tare-s degeaba toti baietii veseli de la Altex, Media Galaxy, Diverta etc.
Exista undeva, in Iasi, cotroller Move separat, de vanzare?
Am cautat si nu are nimeni, doar starter pack. Cei de la Media Galaxy au zis ca nu avea sens sa aduca doar controller-ul ca nu se vindea (probabil nu are ambalaj frumos, cine stie). Asa ca ia-l de pe zavvi sau de la baietii de pe forum.
Later edit:
No comment.
Mic fragment din discutia telefonica cu o tipa de la Emag-Showroom Iasi:
-Buna ziua, aveti pe stock controller Move?
-... Vreti un Playstation 3, nu?
-Nu, doar controllerul Move, cel cu bila, stiu ca se vinde si separat.
-Dar sa stiti ca e diferit(?!?!)
-Cum anume, diferit?
-Se numeste Navigation controller.
-O zi buna.
Am fost ieri in media galaxy (bucuresti, vizavi de carrefour orhideea), si tocmai despachetau move-urile separat (adica doar alea cu bila)Deci probabil ca in 2-3 zile ajunge si prin tara.
Las ca iesi mai ieftin prin shopto si de ajuns iti ajunge repede daca esti din Bucuresti.
Cum sa ajunga mai repede? Pai daca ieri le despachetau, azi ma duceam sa le iau. Dar asa e, ies mai ieftin so...
Am zis eu cumva ca-ti ajung mai repede decat cumparate din magazin? Mai prost inteles.
am vazut la altex unele move fara bila in cap, stiti despre ce e vorba? am intrebat pe tip dar a zis ca nu se pricepe![]()
Bookmarks