Hihihi , le-or luat ca se poate juca numa cu bila daca o ti in mana.
era vorba de asta : Sub controller black...
acum m-am lamurit ce este..... si ca intradevar ala de acolo habar nu are ce vinde
Ar trebui sa angajeze numai gameri... care sa stie cu ce se mananca fiecare lucru si sa aiba raspuns pentru orice intrebare![]()
Cred ca asta de mai sus ar trebui pus in sectiunea de "Crap Gadgets"
Astea arata ceva mai ok :
http://www.ctadigital.com/item.asp?item=2871
http://www.ctadigital.com/item.asp?item=2870
Totusi ... Ultimate Boxing Gloves for PlayStation Move ...
Succes la explicatii daca intra cineva peste tine in camera in timp ce folosesti astea in fata tv-ului lol
Manusile alea sunt incredibil de penibile![]()
You have to be mental to buy 'em!
Plus ca e foarte usor sa-ti faci propriile manusi![]()
The Shoot taking aim at Oct. 19 North American debut | Joystiq
The Shoot will retail for $39.99, while the Shooting Attachment will cost $19.99.
Ati jucat demoul? E super fun si mai mult ca sigur dureaza peste 2-3 ore, plus ca e rejucabil. Dar da, 40$ e mult (care $ o sa ajunga la noi in euro), un 25 (maxim maxim 30$, sa zicem un pret de platinum) ar fi fost bine.
intrebare intrebatoare
Daca vreau sa mai joc cu cineva, trebuie sa cumpar doua seturi cu cate 2 controllere ? sau e destul un controller si 2 cu bila in capat ?
Thank you
E destul sa ai 2 move controllers cel putin in sports champions merge dar pentru o experienta mult mai placuta la anumite jocuri (Ex: Archery,Gladiator,Beachball) va trebui cate 2 pentru fiecare.
Pachetul Starter Pack Move nu se gaseste
Am inecercat la Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo, Carrefour, Cora, Unirea, degeaba. Ce-i drept, in Unirea pe aripa calarasi aveau o bucata dar la 380 Ron, bisnitzari nesimtiti. La Playcom pe aripa splai s-au dat toate cele 20 de bucati la 300 ron. In marile magazine angajatii dadeau din umeri, nici nu stiau despre ce vorbesc. Ca n-au primit inca, ca s-au dat repede, ca au avut doar cateva exemplare. Mda, cat despre on-line...niciunul din magazine nu detine pachetul starter in stoc. iar preturile sunt facute sa te atraga pe site-u lor desi produsul nu exista inca. Am gasit si la 249 ron, ca nu-i doare mina sa scrie.
Exista un alt loc de unde pot cumpara pachetul la un pret rezonabil?
Bookmarks