E ilegal sa scrie ca au marfa inexistenta, numai ca ei pot oricand sa bage faza cu "a uitat angajatul nostru sa updateze baza de date, zilele astea updatam".
Asa gaseam eu anul trecut PS3 fat cu 1300 de lei la magazinele romanesti online, cand pretul la Altex & Co nu cobora sub 1700. Cand sunam, aflam ca nu updatasera de luni de zile ofertele online.
Am cautat azi pachetul in Altex si Media Galaxi si nu am gasit nimic.Am vb cu un tip de acolo si mi-a zis ca au primit vro 3-4 pachete si s-au dat din prima zi,cred ca tocmai de sarbatori or sa mai aduca.
Foarte folositor: How To Mount That PlayStation Eye Camera With Minimal Fuss
Astazi mi-a ajuns si mie playstation move si am si eu o intrebare : Chiar sunt singurul stangaci de pe forum? La sports champions merge sa-l setezi pentru left hand dar la Re5 Gold Edition si M.A.G. nu prea am vazut a-ti gasit voi cumva vreo optiune?
Gata am pus mina pe Move. Dupa ce am testat tot ce era de testat in materie de Demo ma declar multumit, desi m-am cam enervat cu calibrari peste calibrari.
Atentie! Cei care au demo-urile de Tiger Woods 2011 si Beat Sketcher, in cazul in care controlerul nu raspunde la comenzi modificati cifra controlerului Move din 6 in 7. (Switch the PS Move controller from controller 6 to controller 7)
Cea mai mare dezamagire o reprezinta camera video... speram la o rezolutie mult mai ok, sau poate e lumina din camera mea vinovata pentru pixelii albastrii de pe ecran !
Cel mai captivant demo pina acum: Tumble
Cel mai stupid demo: Start the Party
Camera e buna, da-ti jos softu eye create de pe psn care e free si pune-ti un bec puternic in camera, o sa-ti schimbi parerea cand vezi claritatea si fluiditatea cu care inregistreaza cand are lumina multa. Eu l-am incercat la lumina unui bec economic high lumen de 65 w care e echivalent cu lumina scoasa de alte becuri de 260w, eye cam-ul se comporta f bine in conditile astea.
P.S. Cel mai captivant demo a fost tumble? Ai sarit cumva peste ping pongul din sports champions?
ping pongul e e foarte tare, dar am facut "scurta la mina" cum s-ar zice si m-am tratat cu tumble !
Va rog sa scuzati all caps-ul, dar DE UNDE POT CUMPARA SI EU PLAYSTATION MOVE CONTROLLERS IN TARA ASTA??!?!!?! Preferabil sa nu dureze o saptamana-doua din momentul comenzii si pana imi ajungAm fost prin magazine, am vorbit cu webpredator si cu un reprezentant gameshop, nimeni nu-l are pe stoc. Le are Robert, dar acolo dureaza comanda.
Sper sa ma intelegeti, una e sa vreau sa cumpar acel controller acum, sa ma pot bucura de el, alta e sa dau comanda si sa mai astept o bucata buna de timp pana-mi ajunge.
NU GASESTI!
Cel mai potrivit lucru ar fi sa faci cum am facut eu si sa iei de pe shopto.net, mie mi-a ajuns in 3 zile. Cat timp cautai pe la noi, iti veneau alea deja...
Pe shopto nu ma lasa sa dau comanda de doua Move-uri, imi zice sa fac comanda separata pentru al doilea... e bug sau aia chiar vorbesc serios?!
Primul site intalnit in ultimii ani care sa nu aiba "check quantity" in shopping cart... Ori asta, ori e special facut sa-ti arda taxa de transport de mai multe ori.
Diesel, esti din bucuresti? Du-te la media galaxy vizavi de carrefour orhideea, ca acolo am vazut move controlere separat.
face cineva un review la Mag?!sau RES 5? m-am plictisit de cand citesc "de unde imi cumpar move sau ce misto e jocu cu arcu" postati si voi ceva mai serios pentru adulti
Bookmarks