Mag a fost interesant cand am folosit Move, am facut 1 cu 20, voi va descurcati?
Mda...same here
Mai bine foloseam un bat si ii puneam un bulgare de zapada in varf si il indreptam spre PS Eye cred ca ar fi avut acelasi efect![]()
Nu ca ma fereasc la fiecare mica problema, dar review-urile pe care le-am vazut faceau jocul sa para un fiasco total. Si asta cu atat mai dezamagitor cu cat jocul mi se parea tare fain din trailere. Pe langa asta, dupa ce m-am ars cu vreo alte doua trei jocuri tare laudate pe diferite site-uri de gaming, ma gandesc de doua ori inainte sa mai cumpar ceva![]()
Official PlayStation Move Rifle Attachment - iWaggle3D
Viddler.com - PlayStation Move Sharp Shooter - Uploaded by PSBlogEU@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/86d73a26/@@AMEPARAM@@86d73a26/The PlayStation Move Sharp Shooter will ship in both US and EU in time for Killzone 3 for 39.99$ (no official Euro price yet but you can guess it).
merge move la un ps3 slim mai vechi, d dinainte sa apara pe piata move???, multumesc anticipat
I WANT TO SEE THIS ON MOVE, NOW!![]()
�n trailer 2 arată și controller-ul
Playthrough
---------- Post added 13-12-2010 at 06:14 PM ----------
???????? THE ARCADE
Salut!
Cum fac sa sincronizez navigation controller-ul? M-a exasperat. E incarcat si toate cele, doar ca atunci cand apas pe PS button led-ul rosu se aprinde si se stinge de cateva ori si pe urma se inchide.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Am si eu cateva intrebari:
1) A mai vazut cineva PS Move Starter Pack prin Bucuresti?
2) EyePet a primit patch care sa aduca suportul pentru PS Move sau este un joc nou (adica EyePet PS Move)?
3) Heavy Rain poate fi jucat cu un singur controller? Am nevoie de Navigation Controller?
4) Care ar fi jocurile care se joaca cel mai bine cu 2 controllere?
aveti idee in ce magazin as putea sa gasesc ps move starter pack? (sunt din Bucuresti ).
MS anticipat!!!!!
O idee ar fi să te uiți prin Media Galaxy și o altă idee ar mai fi să mergi �n Unirea Shoping Center la cei de la Playcom, au un butic la parter, nu �mi inspiră �ncredere dar at�t timp c�t produsele sunt sigilate nu cred că pot apărea probleme...
Play MAG for Free with PlayStation Plus | PlayStation LifeStyle Nu-mi mai prelungesc eu abonamentul la Plus, dar macar apuc sa incerc MAG cu Move vreo doua-trei zile![]()
Este imposibil de jucat...eu nu inteleg de ce s-au mai chinuit sa implementeze suport pt. Move daca merge asa de prost
Ehh, sa fie ei sanatosi cu modul cum impart ofertele intre ps plus UK si US. Nu prea o sa-mi para rau dupa Plus UK, toate chestiile interesante vad ca apar numai pe Plus US.
Bookmarks