Ce pot sa zic... ne place@apbaciu - sigur boss jucamNu stiu de ce.. dar simt o atractie irezistibila fata de jocu asta
]
.
mi se pare mie sau nu are nici o treaba miscarile pe care le faci tu cu alea pe care le face personajul din joc?..la antrenament cand iti arata cum sa te joci imita perfect miscarile dar in cariera este varza jocul...![]()
africane daca iti iei the fight zi sa iau si eu. Ca toto asa imi face cu ochiul de anul trecut si nu m-am indurat sa iau din real. Am 2 move, avantaj eu. Da-mi un thanks
.
The Move eu l-am incercat pe ambele variante de control iar diferenta este foarte mare. Daca va luati jocul sau il aveti deja jucati-l pe varianta cu doua move controllere, altfel nu prea se merita.
---------- Post added 07-02-2011 at 02:47 PM ----------
Plus ca daca vreti sa va luati controller de move vedeti ca au mai adus in Flanco din Cora Pantelimon la 180 lei bucata. Stiu ca era lipsa stoc prin multe magazine. Acum au vreo 20 de bucati
O sa-mi iau un move navigation controller. Intrebarea e, dupa ce-l desigilez, ma joc cu el pana-l consum si dupa il incarc, sau primul lucru e sa-l incarc?
Eu l-am primit descarcat si dupaia l-am lasat sa se incarce la maxim dupa care m-am jucat.
Eeeh, nu e chiar asa "lipsa stoc". Eu am luat acum o saptamana pt. cineva 2 bucati si azi mi-am comandat si pt. mine inca doua de-aici: Sony Motion Control Move, Negru pentru PS3 SY9183860. La 189 RON, dar macar imi vine acasa, nu ma duc sa caut ca bezmeticul prin Cora. Daca vreti sa incercati alternative, try this: Motion Controller Wireless PS Move PS3 Black SY9183860 (la 179 RON, insa nu prea stiu cat de seriosi sunt si daca la suma aceea nu platiti si transportul). Recomand primul link unde macar puteti returna in 30 de zile... daca nu va place![]()
Am impresia ca s-au cam dus vremurile cand puneai telefonul la incarcat numai cand era pe zero cu bateria, cand trebuie sa lasi acumulatorii la incarcat 12 ore inainte sa-i folosesti si alte asemenea.
Incarcarea prin USB e aceeasi, indiferent daca e de la PC sau de la PS3.
eu am testat de la PC si a trebuit sa reinitializez controlerul cu PS3ul iar. (power on cu USB conectat). Altfel nu mi-l mai vedea.
Daca am inteles eu bine, iti incarci controller-ul la pc si apoi trebuie sa-l sincronizezi iar cu ps3-ul pt ca altfel nu-l vede.
Eu incarc si controller-ul si move-ul numai la pc si nu am avut niciodata probleme cu sincronizarea.
Chiar nu are nicio legatura sincronizarea cu faptul ca se incarca la pc.
Intr-adevar, cand folosesti controller-ul la o alta consola si apoi vrei sa-l folosesti la consola ta, trebuie sa-l sincronizezi cu cablul usb.
Bookmarks