Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 58 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #1001 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Am luat si eu azi un Starter Pack si un navigation.. e pe vine si un dock. Nu ma intereseaza sa joc shootere cu Move deci nu ma intereseaza pistoale sau pusti. As vrea totusi sa ma joc The Fight, care imi face cu ochiul de mult. Se poate juca cu Move + navigation sau e musai sa ai 2 Move?
    Nu stiu daca se poate sau nu dar nici nu ar avea rost sa-l joci cu 1 Move, ar disparea de tot farmecul jocului.

2. #1002 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca e boga.
    Nuff said

@apbaciu - sigur boss jucam Nu stiu de ce.. dar simt o atractie irezistibila fata de jocu asta

3. #1003 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    @apbaciu - sigur boss jucam Nu stiu de ce.. dar simt o atractie irezistibila fata de jocu asta ]
    Ce pot sa zic... ne place .

4. #1004 SP
    Member krOOm's Avatar
    mi se pare mie sau nu are nici o treaba miscarile pe care le faci tu cu alea pe care le face personajul din joc?..la antrenament cand iti arata cum sa te joci imita perfect miscarile dar in cariera este varza jocul...

5. #1005 SP
    Member faxiu's Avatar
    africane daca iti iei the fight zi sa iau si eu. Ca toto asa imi face cu ochiul de anul trecut si nu m-am indurat sa iau din real . Am 2 move, avantaj eu. Da-mi un thanks .

6. #1006 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ca o mica paranteza, sa-mi explice si mie careva de ce are boga 2 thanks-uri in postul lui de mai sus? lol
    Eu i-am dat un thanks pentru ca i-am trimis un P.M. de unde isi ia el Move si m-a ajutat, si pana la urma mi-am luat si eu de la acelasi vanzator.

Asa ca thanks boga!

7. #1007 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    The Move eu l-am incercat pe ambele variante de control iar diferenta este foarte mare. Daca va luati jocul sau il aveti deja jucati-l pe varianta cu doua move controllere, altfel nu prea se merita.

---------- Post added 07-02-2011 at 02:47 PM ----------

Plus ca daca vreti sa va luati controller de move vedeti ca au mai adus in Flanco din Cora Pantelimon la 180 lei bucata. Stiu ca era lipsa stoc prin multe magazine. Acum au vreo 20 de bucati

8. #1008 SP
    Member viezure's Avatar
    O sa-mi iau un move navigation controller. Intrebarea e, dupa ce-l desigilez, ma joc cu el pana-l consum si dupa il incarc, sau primul lucru e sa-l incarc?

9. #1009 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Eu l-am primit descarcat si dupaia l-am lasat sa se incarce la maxim dupa care m-am jucat .

10. #1010 SP
    Member viezure's Avatar
    Incarcat la consola sau pc?

11. #1011 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    africane daca iti iei the fight zi sa iau si eu. Ca toto asa imi face cu ochiul de anul trecut si nu m-am indurat sa iau din real . Am 2 move, avantaj eu. Da-mi un thanks .
    Pai asta ti-am zis si io cand eram in beta la KZ3 In principiu luna viitoare iau si jocu si inca un controller. Ne mai caftim oleaca in pauzele de KZ3

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Eu i-am dat un thanks pentru ca i-am trimis un P.M. de unde isi ia el Move si m-a ajutat, si pana la urma mi-am luat si eu de la acelasi vanzator.

Asa ca thanks boga!
    Cu placere

12. #1012 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @viezure ... merge la ambele,sa incarci ...

13. #1013 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    la un fight ma bag si eu cand vreti

14. #1014 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by masterblaster View Post
    Plus ca daca vreti sa va luati controller de move vedeti ca au mai adus in Flanco din Cora Pantelimon la 180 lei bucata. Stiu ca era lipsa stoc prin multe magazine. Acum au vreo 20 de bucati
    Eeeh, nu e chiar asa "lipsa stoc". Eu am luat acum o saptamana pt. cineva 2 bucati si azi mi-am comandat si pt. mine inca doua de-aici: Sony Motion Control Move, Negru pentru PS3 SY9183860. La 189 RON, dar macar imi vine acasa, nu ma duc sa caut ca bezmeticul prin Cora. Daca vreti sa incercati alternative, try this: Motion Controller Wireless PS Move PS3 Black SY9183860 (la 179 RON, insa nu prea stiu cat de seriosi sunt si daca la suma aceea nu platiti si transportul). Recomand primul link unde macar puteti returna in 30 de zile... daca nu va place

15. #1015 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    O sa-mi iau un move navigation controller. Intrebarea e, dupa ce-l desigilez, ma joc cu el pana-l consum si dupa il incarc, sau primul lucru e sa-l incarc?
    Am impresia ca s-au cam dus vremurile cand puneai telefonul la incarcat numai cand era pe zero cu bateria, cand trebuie sa lasi acumulatorii la incarcat 12 ore inainte sa-i folosesti si alte asemenea.

Incarcarea prin USB e aceeasi, indiferent daca e de la PC sau de la PS3.

16. #1016 SP
    Member faxiu's Avatar
    eu am testat de la PC si a trebuit sa reinitializez controlerul cu PS3ul iar. (power on cu USB conectat). Altfel nu mi-l mai vedea.

17. #1017 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    eu am testat de la PC si a trebuit sa reinitializez controlerul cu PS3ul iar. (power on cu USB conectat). Altfel nu mi-l mai vedea.
    Daca am inteles eu bine, iti incarci controller-ul la pc si apoi trebuie sa-l sincronizezi iar cu ps3-ul pt ca altfel nu-l vede.
    Eu incarc si controller-ul si move-ul numai la pc si nu am avut niciodata probleme cu sincronizarea.
    Chiar nu are nicio legatura sincronizarea cu faptul ca se incarca la pc.
    Intr-adevar, cand folosesti controller-ul la o alta consola si apoi vrei sa-l folosesti la consola ta, trebuie sa-l sincronizezi cu cablul usb.

18. #1018 SP
    Member Moromete's Avatar
    Move, este un pas pe loc al Ps3-ului...in general o consola excelenta!

19. #1019 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Si astfel s-a decis ca primul lui post sa fie:

20. #1020 SP
    Elaboreaza te rog dle Moromete. M-ai facut curios

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 58 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks