Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 257

Thread: Resistance 3

1. #61 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    ia-o usor, grafica nu e deloc oribila. Nu trebuie acum sa raportezi orice joc din punct de vedere grafic la Uncharted 2. In afara de grafica poate mai ofera si altceva...

2. #62 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    e oribil, parca e grafica de xbox. daca vroiam asa multe "aproximari" vizuale ramaneam la aspiratorul ala alb. exclusivitatile ps3 au fost mereu cunoscute pentru grafica "la milimetru". daca nu intelegeti ce spun vedeti shift vs gran turismo, dar in miscare, nu screenshoturi. ma dezamageste total. uncharted 3 in schimb... sa zicem ca ps3 a ajuns la jumatatea de aur a vietii, cum a ajuns si ps2 prin 2005-2006
    Ce-ai mancat nene, grafica e fabuloasa.

3. #63 SP
    Member claudiutk's Avatar
    e, dar in stilul "alan wake". nu imi place stilul ala. eu il numesc "stilul xbox"

4. #64 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Si noi te numim pe tine... "Stilul Xbox", cea mai mare tampenie pe care o puteai spune. Jocul arata mai bine decat Resistance 2, iar Resistance 2 arata destul de bine, plus ca seria Resistance nu a stabilit niciodata standardul in materie de grafica. Seria e cunoscuta mai mult pentru MPul foarte bun (multi jucatori, destule moduri de joc) si pentru faptul ca au reusit sa faca un FPS lung si cu o poveste buna.

5. #65 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    e oribil, parca e grafica de xbox. daca vroiam asa multe "aproximari" vizuale ramaneam la aspiratorul ala alb. exclusivitatile ps3 au fost mereu cunoscute pentru grafica "la milimetru". daca nu intelegeti ce spun vedeti shift vs gran turismo, dar in miscare, nu screenshoturi. ma dezamageste total. uncharted 3 in schimb... sa zicem ca ps3 a ajuns la jumatatea de aur a vietii, cum a ajuns si ps2 prin 2005-2006
    Esti praf nene,dute si culcate.Ce ma rog inseamna grafica de xbox?,vezi ca da pe afara fanboysmul din tine

6. #66 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    De unde apar nene ciupercile astea?

7. #67 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Asta e acelasi troll care ne intreba cum sa'si puna demo'uri ca el nu vrea sa faca update la PS3

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Esti praf nene,dute si culcate.Ce ma rog inseamna grafica de xbox?,vezi ca da pe afara fanboysmul din tine
    Unde e fanboy nene, daca eu le-am avut pe ambele in paralel jumatate de an, destul cat sa imi formez o parere proprie, dupa care am vandut consola Microsoft. E o parere, nu am voie? Ar trebui sa fiu un robot impartial?

---------- Post added 12-12-2010 at 02:01 PM ----------

Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Asta e acelasi troll care ne intreba cum sa'si puna demo'uri ca el nu vrea sa faca update la PS3
    Si care e problema? Da, vreau demouri. Sunt rezervate? Imi activezi tu Other OS pe consola 3.55 sa pot sa le joc?

---------- Post added 12-12-2010 at 02:02 PM ----------

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ce-ai mancat nene, grafica e fabuloasa.
    Am zis eu ca nu e?

---------- Post added 12-12-2010 at 02:02 PM ----------

Quote Originally Posted by Tekken View Post
    De unde apar nene ciupercile astea?
    Dintr-o padure umbrita pe unde curge "Personalitatea"

---------- Post added 12-12-2010 at 02:03 PM ----------

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Si noi te numim pe tine... "Stilul Xbox", cea mai mare tampenie pe care o puteai spune. Jocul arata mai bine decat Resistance 2, iar Resistance 2 arata destul de bine, plus ca seria Resistance nu a stabilit niciodata standardul in materie de grafica. Seria e cunoscuta mai mult pentru MPul foarte bun (multi jucatori, destule moduri de joc) si pentru faptul ca au reusit sa faca un FPS lung si cu o poveste buna.
    E ok fiecare cu parerea lui

9. #69 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � Resistance 3 already playable start to finish, says Insomniac
    Resistance 3 is already playable from start to finish, a full 8 months ahead of its release, developer Insomniac has said.

Speaking on GAF, James Stevenson, Community Manager for the developer said, “I think… and we have to be careful about discussing exactly where we are in dev… but we totally have a lot of content done (2 years of dev so far) w/ a lot of polishing to go.
    “The game is playable start to finish on disc, which is pretty insane for an Insomniac game w/ this much time left.”
    Stevenson also answered a few other questions, saying 3D and Move support are yet to be decided.
    He also discussed the multiplayer on the PS Blog, saying: “It’s new, improved. It’s a more focused experience, progression-based, and takes place in maps located around the world.”
    You can check out the new trailer for the shooter here. Resistance 3 releases on September 6, 2011 in the US for PS3.
    Catch all our coverage from the VGA’s here.

Sa ii credem? sa nu ii credem? 8 luni mai au la dispozitie ca sa "retuseze" . It better be perfectly polished

10. #70 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Dintr-o padure umbrita pe unde curge "Personalitatea"
    Saracul OS cum il plangeti voi acum, ce jalnic.

Personalitatea curge cu siguranta, cu mult pe langa tine insa, fii macar original si alege-ti un avatar nefolosit de altii. Bine zis padure, sa-ti spuna fratiorii tai de mai jos care anume

PS: in loc sa-ti dai cu parerea despre jocuri pe care nici macar nu ai decenta sa le cumperi mai bine te abtii de la comentarii si continua sa ne tii la curent cu ultimele noutati despre JB.
    Attached Images Attached Images forest_trolls.jpg

11. #71 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Din ce am vazut eu in trailer de prezentare toat actiunea se va desfasura pe un Vas?

Ca din trailer asa reiese!?

12. #72 SP

Personalitatea curge cu siguranta, cu mult pe langa tine insa, fii macar original si alege-ti un avatar nefolosit de altii. Bine zis padure, sa-ti spuna fratiorii tai de mai jos care anume

PS: in loc sa-ti dai cu parerea despre jocuri pe care nici macar nu ai decenta sa le cumperi mai bine te abtii de la comentarii si continua sa ne tii la curent cu ultimele noutati despre JB.
    Voi mai aveti ma viata? Nu am alta treaba decat sa caut tot forumul inainte sa imi pun un avatar, numai sa nu mai aiba cineva la fel? Esti Ceausescu? Imi pui cenzura la noutati? Pot sa fac update si sa il cumpar. Mare chestie

13. #73 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Din screenshoturi arata din ce in ce mai mult ca Half Life 2, mai ales ca feeling, dar si ca decoruri. Grafica nu pare rea deloc, nici nu e ca si cea din KZ2, dar e ok. Sunt convins ca o sa fie un joc bun, n-o sa fie megahit ca si KZ2 sau Uncharted 1/2, dar nici un esec n-o sa fie, eu cu siguranta o sa-l cumpar.

14. #74 SP
    Member maweryck's Avatar
    Voi mai aveti ma viata? Nu am alta treaba decat sa caut tot forumul inainte sa imi pun un avatar, numai sa nu mai aiba cineva la fel? Esti Ceausescu? Imi pui cenzura la noutati? Pot sa fac update si sa il cumpar. Mare chestie
    Penibil !

15. #75 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    aoleo, ciuperca asta nu numai ca e otravitoare, dar si pute de la distanta.

16. #76 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Baieti, vin sarbatorile de iarna cand ar tb sa vedem si . Lasati si voi jignirile astea fara rost, s-a umplut forumul de rautatile voastre.

17. #77 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

Hai ma Vaga ca trolii aia sunt simpatici, asta e un fel de mucus puturos care apare la nasucul unei marmote intr-o zi desertica de primavara abundand de personalitate.

18. #78 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Hai ma Vaga ca trolii aia sunt simpatici, asta e un fel de mucus puturos care apare la nasucul unei marmote intr-o zi desertica de primavara abundand de personalitate.
    Ai stat s-o gandesti pe-asta...

19. #79 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Attached Images Attached Images goliath_attacks.jpg goliath_stomp_02.jpg grim_closeup.jpg grim_jump.jpg its_cold.jpg longlegs_run.jpg

20. #80 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Uh... trailer-ul "in-game" pare a fi CGI.. se misca prea bine, prea natural. Mi-l voi cumpara oricum dar nu cred ca jocul o sa arate si o sa se miste chiar atat de bine, you've been warned !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast