ia-o usor, grafica nu e deloc oribila. Nu trebuie acum sa raportezi orice joc din punct de vedere grafic la Uncharted 2. In afara de grafica poate mai ofera si altceva...
ia-o usor, grafica nu e deloc oribila. Nu trebuie acum sa raportezi orice joc din punct de vedere grafic la Uncharted 2. In afara de grafica poate mai ofera si altceva...
Si noi te numim pe tine... "Stilul Xbox", cea mai mare tampenie pe care o puteai spune. Jocul arata mai bine decat Resistance 2, iar Resistance 2 arata destul de bine, plus ca seria Resistance nu a stabilit niciodata standardul in materie de grafica. Seria e cunoscuta mai mult pentru MPul foarte bun (multi jucatori, destule moduri de joc) si pentru faptul ca au reusit sa faca un FPS lung si cu o poveste buna.
Asta e acelasi troll care ne intreba cum sa'si puna demo'uri ca el nu vrea sa faca update la PS3
Unde e fanboy nene, daca eu le-am avut pe ambele in paralel jumatate de an, destul cat sa imi formez o parere proprie, dupa care am vandut consola Microsoft. E o parere, nu am voie? Ar trebui sa fiu un robot impartial?
---------- Post added 12-12-2010 at 02:01 PM ----------
Si care e problema? Da, vreau demouri. Sunt rezervate? Imi activezi tu Other OS pe consola 3.55 sa pot sa le joc?
---------- Post added 12-12-2010 at 02:02 PM ----------
Am zis eu ca nu e?
---------- Post added 12-12-2010 at 02:02 PM ----------
Dintr-o padure umbrita pe unde curge "Personalitatea"
---------- Post added 12-12-2010 at 02:03 PM ----------
E ok fiecare cu parerea lui
VG247 � Blog Archive � Resistance 3 already playable start to finish, says Insomniac
Resistance 3 is already playable from start to finish, a full 8 months ahead of its release, developer Insomniac has said.
Speaking on GAF, James Stevenson, Community Manager for the developer said, “I think… and we have to be careful about discussing exactly where we are in dev… but we totally have a lot of content done (2 years of dev so far) w/ a lot of polishing to go.
“The game is playable start to finish on disc, which is pretty insane for an Insomniac game w/ this much time left.”
Stevenson also answered a few other questions, saying 3D and Move support are yet to be decided.
He also discussed the multiplayer on the PS Blog, saying: “It’s new, improved. It’s a more focused experience, progression-based, and takes place in maps located around the world.”
You can check out the new trailer for the shooter here. Resistance 3 releases on September 6, 2011 in the US for PS3.
Catch all our coverage from the VGA’s here.
Sa ii credem? sa nu ii credem? 8 luni mai au la dispozitie ca sa "retuseze". It better be perfectly polished
![]()
Saracul OS cum il plangeti voi acum, ce jalnic.
Personalitatea curge cu siguranta, cu mult pe langa tine insa, fii macar original si alege-ti un avatar nefolosit de altii. Bine zis padure, sa-ti spuna fratiorii tai de mai jos care anume
PS: in loc sa-ti dai cu parerea despre jocuri pe care nici macar nu ai decenta sa le cumperi mai bine te abtii de la comentarii si continua sa ne tii la curent cu ultimele noutati despre JB.
Din ce am vazut eu in trailer de prezentare toat actiunea se va desfasura pe un Vas?
Ca din trailer asa reiese!?
Din screenshoturi arata din ce in ce mai mult ca Half Life 2, mai ales ca feeling, dar si ca decoruri. Grafica nu pare rea deloc, nici nu e ca si cea din KZ2, dar e ok. Sunt convins ca o sa fie un joc bun, n-o sa fie megahit ca si KZ2 sau Uncharted 1/2, dar nici un esec n-o sa fie, eu cu siguranta o sa-l cumpar.
Baieti, vin sarbatorile de iarnacand ar tb sa vedem
si
. Lasati si voi jignirile astea fara rost, s-a umplut forumul de rautatile voastre.
Uh... trailer-ul "in-game" pare a fi CGI.. se misca prea bine, prea natural. Mi-l voi cumpara oricum dar nu cred ca jocul o sa arate si o sa se miste chiar atat de bine, you've been warned!
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks