Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 220

Thread: Dead Men Clan [DM-C] in Killzone 3

1. #41 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Enthroll,vor fi prezenti si astia mai noi in DM-C? (Este vorba despre mine si Boga)

2. #42 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Mask... tu nu prea trebuie sa iti faci probleme... eu am intrat deodata cu tine si am mai putine puncte.
    Baieti, daca am avut KZ2 z1 si il iau z2 imi ramane acelasi ranking?

3. #43 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    asa scrie sub nick-ul tau nu?
    Killzone.com
    bineinteles cei care nu vor fi activi nu vor mai face parte. vechii membri DM-C care momentan nu sunt, daca vor sa intre, vor intra automat.
    OMG suntem 22! multi nene !!! halatu ?!? cat e halatu !?!? o sa fim o hoarda...

4. #44 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da nene tre sa mai faci curat pe acolo,sau fac eu daca vreiSunt cativa cu care nu am jucat niciodata desi sunt in clan

5. #45 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Saptamana viitoare il intrec pe waches si ma afirm Cu soysupermexicano e mai greu, dar pana la KZ3 il iau si pe el

6. #46 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Saptamana viitoare il intrec pe waches si ma afirm Cu soysupermexicano e mai greu, dar pana la KZ3 il iau si pe el
    Ai uitat de ciprianoss nene

7. #47 SP
    pai sa vorbim si cu ciprianoss sa cadem de comun acord. respect the chain of command !
    Koba, Cipri va astept la o conferinta cu usile inchise

8. #48 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Cipri cum naiba te-ai oprit fix la 199999? sau e un bug ceva ca ai mai jucat ceva meciuri de atunci si tot la scorul ala ai ramas!

9. #49 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Cipri cum naiba te-ai oprit fix la 199999? sau e un bug ceva ca ai mai jucat ceva meciuri de atunci si tot la scorul ala ai ramas!
    Ma desconectam de pe psn dupa fiecare meci

10. #50 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    As vrea sa intru si eu din nou in Clan. Am fost o perioada scurta dar nu am mai jucat. Nu prea imi placea aspectul de Turrele si Avionase din KZ2, te bateai numai cu robotei pe harta in loc sa ai de-a face cu oameni. Sper sa remedieze asta la KZ3, dar, oricum il voi juca.

11. #51 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    As vrea sa intru si eu din nou in Clan. Am fost o perioada scurta dar nu am mai jucat. Nu prea imi placea aspectul de TURETE si Avionase din KZ2, te bateai numai cu robotei pe harta in loc sa ai de-a face cu oameni. Sper sa remedieze asta la KZ3, dar, oricum il voi juca.
    Fixed... ti-am zis ca nu sunt turelle si in BC2 dar nu ai bagat la cap

12. #52 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    vreau si euuuuu!!!!! daca schimba si controlu' sa fie ca la majoritatea shooter-elor va fi chiar smecherie!!!

13. #53 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by makiaveliproject View Post
    vreau si euuuuu!!!!! daca schimba si controlu' sa fie ca la majoritatea shooter-elor va fi chiar smecherie!!!
    Sper din tot sufletul sa nu se schimbe!!!

14. #54 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Controlul l-a facut special si de fapt l-a facut cel mai bun si mai iubit shooter !!

15. #55 SP
    ca sa fii membru DM-C un must e sa iubesti din tot sufletul controlul si sentimentul ca personajul tau are un trup (se supune legii gravitatiei) din KZ2. intreaba pe oricine din clan.. e o lege nescrisa.
    ... serios.

16. #56 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Sal. I'm in ...

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Sal. I'm in ...
    i know

18. #58 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Mai dar DM-C cam unde se situeaza intre casual si hardcore?

Ca mi-am luat si eu KZ2 chiar in day 1, fara sa mai fi jucat altceva online pe PS3, mai ales pentru ca se vorbea pe forum inainte sa apara jocul ca va fi comunitate mare, ca se va face clanul Console Games, bla bla bla.
    Si dupa ce a aparut, am stat cateva zile in ROCG parca ii zicea, pana s-a trezit nush cine ca vrea sa fie clan din asta "hardcore" si ca toti care nu intra la ora fixa cand e meci tre sa plece.

Ce-i drept il jucasem eu ca disperat in alea 2 saptamani cat il avusem, dar nici sa-mi fac tot programul in functie de un joc... Asa ca dupa ce am pus mana pe Demon Souls nici ca n-am mai bagat Killzone in consola (decat ca sa termin single playerul).

In fine, daca nu e clan din asta de trebuie sa renunti sa iesi la o bere vineri seara pentru ca e meci, ar mai fi un doritor

19. #59 SP
    Member caine_rau's Avatar
    man cred ca din cauza stresului produs de unii hardcor-isti s-a infintat DM-C ul( unde intrai de placere si daca aveai timp)

20. #60 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Asa ca dupa ce am pus mana pe Demon Souls nici ca n-am mai bagat Killzone in consola (decat ca sa termin single playerul).
    i know the feeling

clanul asta nu cred ca intra in categoria hard-core dar nici in cea de casual, pentru ca avem cativa membrii care joaca serios. ideea e ca daca anunti ca joci intr-un meci si nu te prezinti, it's not cool, nu te pune nimeni sa-ti faci program in functie de joc (doamne fereste).
    mai e mult pana la lansare si se pot schimba multe intre timp, dar cateava lucruri sunt sigure:

- de data aceasta numarul membrilor DM-C nu va fi mai mare de 16. (remember ca initial am spus 10!http://www.consolegames.ro/forum/f15...-killzone-2-a/)
    - membrii vechi si fondatori daca isi vor exprima dorinta, vor face parte din cei 16
    - daca vom fi mai putin de 16 si sunt alti doritori, vom organiza un tryout cu sanse egale pt fiecare.
    - vom juca in servere "DM-C and friends": nu trebuie sa faci parte din clan ca sa ne distram impreuna
    once 16, NO MORE RECRUITS, o spun din nou: frumos e cand suntem mai multe clanuri.

info despre stilul clanului aici http://www.consolegames.ro/forum/f15...-killzone-2-a/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast