Enthroll,vor fi prezenti si astia mai noi in DM-C? (Este vorba despre mine si Boga)![]()
Mask... tu nu prea trebuie sa iti faci probleme... eu am intrat deodata cu tine si am mai putine puncte.
Baieti, daca am avut KZ2 z1 si il iau z2 imi ramane acelasi ranking?
asa scrie sub nick-ul tau nu?
Killzone.com
bineinteles cei care nu vor fi activi nu vor mai face parte. vechii membri DM-C care momentan nu sunt, daca vor sa intre, vor intra automat.
OMG suntem 22!multi nene !!! halatu ?!? cat e halatu !?!? o sa fim o hoarda...
![]()
Da nene tre sa mai faci curat pe acolo,sau fac eu daca vreiSunt cativa cu care nu am jucat niciodata desi sunt in clan
![]()
Saptamana viitoare il intrec pe waches si ma afirmCu soysupermexicano e mai greu, dar pana la KZ3 il iau si pe el
![]()
pai sa vorbim si cu ciprianoss sa cadem de comun acord. respect the chain of command !
Koba, Cipri va astept la o conferinta cu usile inchise![]()
Cipri cum naiba te-ai oprit fix la 199999?sau e un bug ceva ca ai mai jucat ceva meciuri de atunci si tot la scorul ala ai ramas!
As vrea sa intru si eu din nou in Clan. Am fost o perioada scurta dar nu am mai jucat. Nu prea imi placea aspectul de Turrele si Avionase din KZ2, te bateai numai cu robotei pe harta in loc sa ai de-a face cu oameni. Sper sa remedieze asta la KZ3, dar, oricum il voi juca.
vreau si euuuuu!!!!! daca schimba si controlu' sa fie ca la majoritatea shooter-elor va fi chiar smecherie!!!
Mai dar DM-C cam unde se situeaza intre casual si hardcore?
Ca mi-am luat si eu KZ2 chiar in day 1, fara sa mai fi jucat altceva online pe PS3, mai ales pentru ca se vorbea pe forum inainte sa apara jocul ca va fi comunitate mare, ca se va face clanul Console Games, bla bla bla.
Si dupa ce a aparut, am stat cateva zile in ROCG parca ii zicea, pana s-a trezit nush cine ca vrea sa fie clan din asta "hardcore" si ca toti care nu intra la ora fixa cand e meci tre sa plece.
Ce-i drept il jucasem eu ca disperat in alea 2 saptamani cat il avusem, dar nici sa-mi fac tot programul in functie de un joc... Asa ca dupa ce am pus mana pe Demon Souls nici ca n-am mai bagat Killzone in consola (decat ca sa termin single playerul).
In fine, daca nu e clan din asta de trebuie sa renunti sa iesi la o bere vineri seara pentru ca e meci, ar mai fi un doritor![]()
man cred ca din cauza stresului produs de unii hardcor-isti s-a infintat DM-C ul( unde intrai de placere si daca aveai timp)
i know the feeling
clanul asta nu cred ca intra in categoria hard-core dar nici in cea de casual, pentru ca avem cativa membrii care joaca serios. ideea e ca daca anunti ca joci intr-un meci si nu te prezinti, it's not cool, nu te pune nimeni sa-ti faci program in functie de joc (doamne fereste).
mai e mult pana la lansare si se pot schimba multe intre timp, dar cateava lucruri sunt sigure:
- de data aceasta numarul membrilor DM-C nu va fi mai mare de 16. (remember ca initial am spus 10!http://www.consolegames.ro/forum/f15...-killzone-2-a/)
- membrii vechi si fondatori daca isi vor exprima dorinta, vor face parte din cei 16
- daca vom fi mai putin de 16 si sunt alti doritori, vom organiza un tryout cu sanse egale pt fiecare.
- vom juca in servere "DM-C and friends": nu trebuie sa faci parte din clan ca sa ne distram impreuna
once 16, NO MORE RECRUITS, o spun din nou: frumos e cand suntem mai multe clanuri.
info despre stilul clanului aicihttp://www.consolegames.ro/forum/f15...-killzone-2-a/
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks