Ready 4 Battle
ma bag si eu la kz3 sa jucam ca pe vremuri![]()
OMG...banner-ul e super tare!
Apropos...pe cand ne strangem la un meci de Killzone 2 ?In weekend sunteti disponibili ?![]()
Mai putin boga,mai putin.Cred ca ma bag zilele astea la un multi asa de pofta ca nu mai am rabdare
.Am mai intrat intr-o seara la 2 meciuri asa prin nisipurile din Phyrus si am fost placut surprins sa vad cata lume inca il mai joaca
![]()
Chiar mi-e dor de feelingul pe care il aveam cand jucam cu baietii din ROCG Uncharted 2 sau cu voi /chiar daca nu v-am prins eu in zilele voastre de glorie/ Killzone 2. Bine, am mai jucat pe la sfarsitul si inceputul anului MoH, Vietnam si oleaca de Brotherhood cu tovarasi forumisti, dar parca n-a fost la fel.
Presimt insa ca la KZ3 o sa fie nebunie curata si de-abia astept sa iau parte la ea chiar din prima ziClanuri, rivalitati, meciuri zilnice si voie buna
E grozav sa te mai relaxezi din cand in cand cu un Castlevania sau Mass Effect 2, dar eu tot cel mai bine ma simt in MP cu casca pe ureche 'puscand cani cu infectii
![]()
Probabil o sa se faca un pic de curatenie si prin DM-C..... si mai probabil.. nu toti vor cumpara KZ3. Eu vreau totusi sa aud de RSA din nou.ffocus? anyone?lol
Want a fresh one? Cere-ti scuze acum! Toma, orice ar face, aduce plus valoare. C'mon you know better than that...you broke my heart, you broke my heart...
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks