eeee....nu esti tu putin fara bun simt sa postezi un mesaj privat din partea cuiva? eeee... ca sa nu zic altcumva. eeee....
eeee....nu esti tu putin fara bun simt sa postezi un mesaj privat din partea cuiva? eeee... ca sa nu zic altcumva. eeee....
in k2 parca imi placea sa risc mai mult ,mai alert putin pt a iesi pe primu loc insa la k3 parca imi vine sa joc foarte mult pt echipa
ca si in k2 vad ca in echipa care joc tot timpu castiga :d
SO dudes... nu ma pot conecta, norocul meu. Sorry Boga. Am trimis si eu un mesaj pe forumul lor poate baga de seama.
Acum ca am fost expus nu mai pot primi spagi baieti, dar GTR V-Spec-ul din parcare il pastrez![]()
Guys.. din pacate eu nu o sa mai am jocul la lansare. Au aparut niste complicatii neasteptate.. si o sa-l iau de-abia la salariul viitor.. ceea ce inseamna ca o sa-l am efectiv in consola undeva in jur de 10 martie. Daca nu ma puteti astepta pana atunci si vreti sa-mi dati kick.. I'll understand![]()
man intarzieri la lansare sigur or sa apara si nu o sa-l aiba toti din prima.
asta nu-i motiv de kick.
so...... cand o sa intrii tu, cei care o sa-l primim inaintea ta o sa avem doar desaga mai mare.
sti tu globulete, bombonele si ce-i mai important ciocolata
ciocolata, ce amintiri.... cine sti, cunoaste![]()
ma ofer eu sa-i tin locul cald mugabelui daca e cazu'. Precizez ca-s mai OK decat in Mag.era sa uit. Medic.
It's official:
Clan name: Dead Men Clan
Tag: DM-C
Va astept dragii mei la un pac pac
Sunt niste harti...
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks