In seara asta ce ziceti de un morcov ? Asa de proba inainte sa trimitem toata armata. Vedem cati ne strangem si o punem de un Clan vs Clan.
In seara asta ce ziceti de un morcov ? Asa de proba inainte sa trimitem toata armata. Vedem cati ne strangem si o punem de un Clan vs Clan.
You're killing meEu propun o marsavie d-asta pentru sambata sau duminica seara.. noaptea whatever
O sa fiu prezent si eu atunci.
Da...ce sa mai zic de mine ?Salivez cand citesc posturile de pe aici.
La sfarsitul lunii fac si eu rost de joc.
Mi-e dor de bipaitul ala...![]()
sorry pt aseara.
am iesit ca berbecu prin gard pt ca nu puteam sa fac nimic din cauza lu fi-miu.
in seara asta e la soacra-mea si pot face in sfarsit pe guru in kz 3![]()
Ok, hai sa jucam impreuna cateva meciuri sa vezi daca iti place sa joci cu noi, sa te decizi daca ti-ar placea sa joci in clan matches. E valabil pentru toata lumea pana in weekendul viitor.
Dar trebuie sa intelegeti un lucru:
Din cate m-am prins meciurile de clan sunt de maxim 8. Din pacate nu se auto balanseaza cand intri si 6 vs 8 nu e deloc usor. Perfect ar fi sa fim 8 cand dam drumul la meciuri, dar e probabil sa fim mai multi online deci va trebui sa facem cu schimbul cumva.
Dead Men: we die to complete missions. Or die trying![]()
Pai nu-i bai man. Cei care nu jucam in clan match.. jucam in meciuri de dominare strategica impotriva strainilor arogantiIdeea ar fi sa facem in asa fel incat sa joace toata lumea.. nu neaparat in aceeasi masura, dar macar sa nu fie discrepante mari /gen unu cu 20 de clan matches si altu cu 2/.
In alta ordine de idei, de sambata seara o sa fiu si eu alaturi de voiAm luat si DLC-ul
![]()
Prezent deseara,si promit sa revin si dupa un freeze luat dupa ora 23
,aseara mi s-a taiat cheful sry
.Ar fi misto sa intram 8 si sa jucam mai multe meciuri de clan,unul tot o sa-l castigam la un moment dat ce dracu
![]()
Aveti chef/timp de o adunare in seara asta? Maybe a clan match...Dupa ora 21:00 sunt prezent.
Tre sa-l recrutam si pe Boga. Sorry mate am facut o pauza in weekend de KZ3.
Am vazut ca numai in GT stati.. tu si kobayashulMa rog, cel putin de cand am inteat eu acum
Ar fi tare un clan match, dar zilele astea nu am vazut niciodata 8 DM-Cs la un loc
![]()
....pe mine ma puteti elimina din clan daca doriti.....asta daca nu sunt out deja
.....hf in continuare
![]()
Hai ca a fost frumos aseara.. dar cam scurta sesiunea de ass-kicking. Eu zic ca ar mai fi nevoie de ceva oameni.. ca sa putem juca mai des meciuri in 8 oameni. Meciurile de clan au o incarcatura aparte![]()
morcovi, hai la morcovi( ma refeream la incarcatura mentionata de Boga).Nu divulgam locul de depozitare.
diseara va asteptam in kz 3
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks