Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Despre banare pe PSN

1. #1 SP
    Senior Member Diesel's Avatar

Despre banare pe PSN

Cred ca e bine sa avem threadul asta despre banarile pe PSN pentru ca se mai intampla sa ia cate un user roman ban si cu greu afla din ce cauza, pentru cat timp etc.

Eu am stat banat timp de doua luni anul trecut si as fi avut si acum ban daca nu depuneam multe eforturi sa mi-l ridice cei de la Sony UK, plus ca m-a ajutat mult L0G1X (pe care-l voi ruga sa intre si el aici si sa dea numarul de telefon de la Call Center PS UK, eu l-am ratacit).

Cateva reguli de baza, din ce am avut eu de invatat :
    1. Codul de eroare/ban care apare pe ecran la logarea pe PSN poate sa nu aiba nici o legatura cu motivul real al banarii (eu am fost banat aiurea pentru suspiciune de frauda bancara si primeam cod de eroare pentru limbaj vulgar pe PSN);

2. Nu asteptati cele 14-20-24-30 de zile cat scrie prin multe parti ca dureaza ban-ul pentru codul de eroare X sau Y. Daca ati primit ban pentru ceva grav, perioada e nelimitata, pur si simplu Sony scoate din lista definitiv userul respectiv, nu isi mai bat ei capul;

3. Procedura oficiala de ban presupune ca userul banat sa fie informat in termen de 24 de ore de la banare de motivul penalizarii de catre Sony (pe mailul cu care userul se loga pe PSN), durata penalizarii si posibilitatea de apel, adica daca, de exemplu, ai fost data afara pentru ca ai injurat pe cutarescu, ei iti ofera dreptul de a-ti dovedi cumva nevonivatia;

Din nou, procedura de la numarul 3 nu se respecta cand userul este suspectat (nu e nevoie sa fie gasit clar vinovat, e destul sa fii suspectat) de fapte grave; nu primesti nici un mail cu instiintare sau alte
    informatii

Solutii:

Daca va aflati in nefericita situatie de a fi banat, solutia cea mai buna e sa sunati la Call Center UK, sa le explicati situatia, moment in care ei incep o investigatie. Recomand sa stati pe capul lor cu cel putin un telefon-doua pe saptamana pentru ca, altfel, treaba se misca si mai greu sau deloc — din punctul lor de vedere, sunteti un romanash hacker care doar vrea sa scape basma curata dupa ce a facut smecherii pe PSN-ul lor, asa ca asteptati-va in prima faza sa nu va creada cand le explicati ca nu ati furat cu cardul, ca adresa nu corespundea pentru ca [inserati motivul aici ]

Numarul de telefon si mailul de la asistenta UK sper sa-l mai aiba L0G1X, dupa cum ziceam la inceput.

2. #2 SP
    Banned Frankie's Avatar
    Daca nu cumperi nimic niciodata de pe PSN store, ai sanse sa fii banat ?

3. #3 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie View Post
    Da,pentru alte motive(limbaj neadecvat,etc)

4. #4 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie View Post
    In cazuri extreme, si pentru teabagging, din ce povestea mai demult cineva

5. #5 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Salutare, numărul de telefon menționat de Iulian este +44 8705 99 88 77 (PlayStation Network Gaming Careline, Sony Computer Entertainment UK).
    Numărul de fax (pentru diversele documente pe care le solicită) este +44 2078 59 59 95.
    Sfatul meu pentru toată lumea este: folosiți carduri valorice PSN (coduri) pentru alimentarea wallet-ului - evitați cardurile bancare.
    Și �ncă ceva: din experiența mea, Sony știe foarte bine că e plin de useri pe PSN cu adrese false, majoritatea din țările fără Store (dar nu numai) - dovada cea mai bună fiind filtrul selectiv de IP, care restricționează accesul acestor useri la secțiunea Video și la freebies (vezi cazul flOw). Pentru ei este o situație win-win: �ncasări �n plus din v�nzările de carduri valorice, iar dacă vreun user le creează probleme, �l au la m�nă �n orice moment cu �ncălcarea TOS (care interzice declararea de date false la pct. 2.xv.).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.