Ii inteleg ca ar avea mai mult profit, dar sa lasam gamingul PS3 in viata si iOS-ul separat, zic eu![]()
Ii inteleg ca ar avea mai mult profit, dar sa lasam gamingul PS3 in viata si iOS-ul separat, zic eu![]()
Twisted Metal trophy list revealed | PlayStationBeyond
Nu am vazut in viata mea un joc cu un trophy list asa de greu. Pare infernal![]()
Twisted Metal Black download code confirmat si pentru jocurile Zona 2. Zavvi si ShopTo au facut deja modificarile de rigoare![]()
L-am luat si eu. Cred ca saptamana viitoare ajunge de la zavvi -> Twisted Metal PS3 | Zavvi.com
Brasovene, daca vrei sa il si joci nu doar sa il vinzi da-mi un add.
In rest, il mai are cineva?
Lol, parca ziceai ca nu-ti placeHai ca jucam saptamana viitoare ca m-am plictisit de UFC si Gotham.
A ajunsNu stiu daca mai intru diseara ca e premiera la Game of Thrones
, dar maine sigur dau o cursa-doua. Cum se comporta online? Gaseste meciuri, are lag?
Joaca virgula careva diseara? Am facut ieri campania lui Sweet Tooth /foarte smechera de altfel/ si ma simt pregatit sufleteste pentru online
![]()
Care este cel mai ieftin loc de unde as putea sa-l iau si eu? Pe zavvi mi se pare prea scump, iar pe shopto ajunge tot pe acolo cu transport cu tot..
Momentan pret mai mic de atat nu gasesti, dar mai poti astepta avand in vedere ca nu sunt tocmai sclipitoare vanzarile si parca vad o mica reducere.
Hazer, eu l-am luat cu ~24 de lire de la hut. Acum vad ca se gaseste pe la ~30 de lire in UK. Eu ti l-as recomanda si la pretul ala pentru ca jocul e foarte bun, dar depinde de ce buget ai si daca esti fan mai vechi. Probabil ca in 2 saptamani o sa ajunga pe la ~20 de lire intr-un Mega Monday.
Bookmarks