Ieri dupa-masa s-a facut un update masiv pentru beta: au introdus 2 harti noi(Yemen pentru competitive multiplayer si Syria pentru coop), precum si toate modurile de joc disponibile: free for all, adventure coop etc.
Harta Yemen e foarte frumoasa insa a inceput si in Uncharted odata cu harta asta sa se snipareasca la greu
Am incercat si eu Co-Op Adventure si e extraordinar, mi se pare mult imbunatatit fata ce Coop-ul din Uncharted 2. Si mi se pare mie sau Elena se misca mai bine ? In Co-Op topaiam imediat cu ea ( dar nu l-am incercat pe Drake si Sully), si chiar mi se parea mai rapida.
Yemen arata foarte bine grafic, dar nu imi place ca majoritatea se urca in turnuri si stau numai cu sniper-ul in mana.
Yemen are foarte multe rute alternative si, odata invatate, sniperii pot fi usor evitati (desi merita sa fie aruncati din turnuri).
S-a lansat de cateva zile si partea a doua:
I-am trimis si eu un replay tipului. Poate apar in #3.![]()
Pai si io am avut o gramada de connect patru si cinci not alive d'alea, dar nu stiam ca se pot trimite filmuletele.
Ai aici metoda de trimitere daca nu ai gasit inca:
De asemenea, se pare ca si cei de la IGN urmeaza sa faca o asemenea compilatie:
Uncharted 3: IGN Wants the Best Multiplayer Kills - PlayStation 3 News at IGN
1) Do something cool in a match.
2) Go to Cinema Mode and select the file.
3) Watch the video and remember the time that the cool stuff happens.
4) From the Cinema Mode menu, protect the clip.
5) Upload the protected file.
6) From the Cinema Mode menu, hit Triangle. This takes you into Online Files.
7) Click the file you just uploaded and send to the online ID IGN_U3_Kills.
8) Put what's cool and when it happens in the body of the PSN message -- blank messages will not be watched.
9) Send the message, but DO NOT delete the online file on your end. It needs to remain for us to see it.
Vai cat de fain poate sa fie multiplayerul.. au pastrat pana si pump-ul.. chiar ca mi-e tare ciuda ca n-am net in perioada asta. Nici nu mai era nevoie sa cumpar alte jocuri. This is what the PS3 is all about
I really hate you guys
![]()
S-a terminat beta? A incercat cineva sa joace azi?
Pe la ce level ati ajuns? Ati deblocat toata garderoba? Eu n-am reusit sa iau sandalele piratului nicicum![]()
Bookmarks