Merge si azi, pana la 19.
Pff...trist, hartile mele favorite sunt Yemen si Chateau. Era frumos daca Beta-ul tinea pana la launch date.![]()
Interviuri cu actorii de la conferinta Game-Con,...super echipa...super joc,debea astept
Figurina la care se holbează Nolan North arată mult mai bine față de cea prezentată �n ediția de colecție ..
This UK Actor Is a Friend of Nathan Drake
Who is Salim from Uncharted 3? What little we know comes from TJ's Twitter feed (Thanks, Carlos!), where he briefly mentioned doing a little voice acting with Nathan Drake's Nolan North. When asked what role he was playing, Ramini couldn't say much.
"I play Salim - a friend of Drake's who will help him on his quest! Can't say more than that! Its a secret!"
It's a secret to everyone, TJ, but it's good to know Nathan has some new friends on his side this time around. Good going, Crane Thug!
Meh, arata nasol textura de pe scara din poza 2 si masina zici ca e masina standard din GT5, cred ca au luat-o dintr-un joc de PS2. (joke)
http://www.videogamer.com/videos/unc...scom_2011.html
Highrise is back with a phokin vengeance!
Stiu ca va suna stupid intrebarea but here goes
Ce trebuie sa fac pentru a downloada U3 Beta. (n-am mai facut asta pana acum asa ca am zis ca e posibil sa gresesc ceva).
Ce am facut: cont PSN am (Doar ma joc online alte jocuri), si da sunt signed-in
Am incercat sa accesez Playstation Home (aici ar trebui sa il gasesc nu?). Partea proasta e ca atunci cand se incarca PS Home imi da urmatoarea eroare: 8002e5a0
Some suggestions pls?
Bookmarks