Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 69 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1366

Thread: Uncharted 3: Drake's Deception

 1. #921 SP
  manfurismojive kobayashi's Avatar
  Da,exact cum a fost cu bratara aseara,asa au patit multi cu inelul la sfarsit.Eu unul m-as lasa de comorile astea afurisite pana nu scot astia un patch ceva sa repare barem glitchurile astea, ca asa gandestete sunt sa zicem sanse sa cada 1/40 daca mai imparti si sansa aia la 3 iti dai seama ce sanse sunt sa prindem comoara aia nu
  Mai bine incercam pt Skelzor pe Syria,sau resetam totul si gata balciul

 2. #922 SP
  Member faxiu's Avatar
  "The hammer boss does indeed drop the ring. But it is glitched, and only one member of the team will get it. I was lucky to get it after a few tries."

  Zice unu'. Acelasi individ care spune ca la fel pateste si in Syria cu skelzor . Soo....Mai bine facem una si una, alternam london cu syria. Dunno.
  Deci ai bratara...nubibubi!!!!!??!??!?!!!!!

  EDIT: Uite cica a auzit si ND de problema comorilor. Cititi aici. Si se poate sa primi comori diferite. Deci renuntam la "fugi si vezi ce e"... Ter sa o luam toti sa fim siguri.

 3. #923 SP
  Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
  Eu vreau si un schelet la Heroes. Sunt multumit cu Genghis Khan pentru Villains. Eu zic sa mai insistam pe London Underground sa-l luam pe Sir Francis Drake.

  Hai intrati mai repede pe PSN ca nu mai am rabdare. Vreau sa fac Legacy! Am strans deja suficient XP pentru urmatorul level maxim.

 4. #924 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  M-am saturat de imbecilii de pe forumul oficial care se plang non-stop ca de mere acre. Tocmai deoarece din cauza lor am incetat sa joc U2 multiplayer...

  ND, please don't listen to whiners and DO NOT NERF a thing - Naughty Dog Community

 5. #925 SP
  manfurismojive kobayashi's Avatar
  Sunt total de acord,jocul e perfect asa cum e in multi,nu-i mai trebuie nimic decat new content si eventual niste bug fixes,dar gamplay-ul e perfect.Ti-as fi raspuns si pe forumul ND dar cretinul de PSN nu ma lasa sa ma loghez cu contul de Ro si la alealalte nu le stiu parolele
  Sper si eu sa-l lase asa cum e si sa nu-l mai schimbe ca e super fun

 6. #926 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  Am inteles ca aveti schelete deja din coop multiplayer. Care e cel mai usor de luat? Ma ajutati si pe mine intr-o seara sa iau macar unul? Indiferent care...

 7. #927 SP
  Member faxiu's Avatar
  Avem pe naiba...doar Ghenghis Han. restul nu prea pica.... sau sunt glich-uite comorile.

 8. #928 SP
  Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
  Scheletele care par a nu fi glitch-uite sunt Genghis Khan pentru Villains (pe Borneo) si Marco Polo pentru Heroes (pe Airport). Insa, chiar si asa, trebuie sa farmezi serios fiecare capitol in parte pentru a-ti pica comorile necesare.

  Gasesti aici toate detaliile despre ce comori si de la cine pica pentru a stii unde sa farmezi. Metoda de farmare o gasesti aici.

 9. #929 SP
  manfurismojive kobayashi's Avatar
  Sory Rasko dar mie mi s-a cam luat de co-op, dupa vre-o 50-60 de runde de co-op o sa vezi si tu cum e , mai incercam in seara asta sa-l deblocam pe Marco Polo de pe Aeroport,dar daca nu iasa in seara asta eu dau reset la legendary si o sa mai incerc data viitoare cand ajung iar la level 75.
  Iti pot doar recomanda sa incerci pe Borneo sa-l iei si tu pe Khan,pare a fi cel mai usor de deblocat si fara buguri,la primii 2 bosi(ala cu carpeta si armored guy in bazinul cu pompa) poti juca si in 2,doar la Draza iti tb 3 oameni.

 10. #930 SP
  Member faxiu's Avatar
  Mai circula un zvon cum ca ar fi "capped" cumulul de comori proaspete \ legacy level. Deci daca noi tot ce am luat din coop este pe legacy asta... Reset. Ii mai acordam o sansa azi lui lazarevici sa se revansesze.

 11. #931 SP
  Junior Member Mirc_94's Avatar
  Va salut as vrea si eu sa ma alatur "clubului" jucatorilor de uncahrted 3 online daca se poate ! O seara buna tuturor, astept sa vrobim aici sau sa ma contactati

 12. #932 SP
  Senior Member boga's Avatar
  Salut mirc. Contacteaza-l pe faxiu pentru o eventuala adeziune. El este liderul jucatorilor romani de Uncharted de pretutindeni. Cu consideratie.

 13. #933 SP
  Junior Member Costel93's Avatar
  cateva impresii despre Uncharted 3 Multiplayer ? Este accesibil si incepatorilor ca mine? Neceita mult " skill " ?

 14. #934 SP
  Senior Member boga's Avatar
  Salut Costel. Da, as zice ca este accesibil si pentru cei neinitiati. Dar, din nou, ti-as recomanda sa vorbesti cu faxiu pentru mai multe detalii. Si el este incepator. Numai bine.

 15. #935 SP
  Member ramusg's Avatar
  As vrea sa-l intreb pe d-ul Faxiu ...., am uitat , dar cand o sa-mi aduc aminte cu siguranta o sa-l intreb. Mi-am amintit, d-nul Faxiu, de ce ati ramas un vesnic incepator?

 16. #936 SP
  Member faxiu's Avatar
  Pentru a nu arunca in derizoriu bucuria fiecarui inceput, fiece moment in care tremuri in asteptare si emotia pachetului de pe care rupi tipla intr-un extaz ce mereu este diferit, de neintuit si care nu poate decat sa te umple de multumire totala. Pastrez prezenta aceasta senzatie si ma adap din ea constant. Este inaltator. Iti pot spune JIM?

 17. #937 SP
  Member ramusg's Avatar
  yes, call me how u want, MY GURU, MY GURU,MY darling GURU!!

  ---------- Post added 08-12-2011 at 10:56 AM ----------

  Yes MY GURU, u can call me how u want my darling GURU!

 18. #938 SP
  Junior Member Mirc_94's Avatar
  Daca vreti , dati-mi si mie add va rog sa ne jucam Uncharted 3 impreuna : TheAce94 (cont de UK ) .

 19. #939 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  Poti sa-mi dai si contul de US te rog?
  Mersi.

 20. #940 SP
  Senior Member boga's Avatar
  Mirc, add cristian77, e tot de UK

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 69 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 14-04-2012, 22:42
 2. Replies: 0 Last Post: 06-04-2012, 09:22
 3. Uncharted 3: Drake�s Deception By darcangel in forum Console News
  Replies: 33 Last Post: 16-12-2010, 20:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts