aha,d eci asa faceau. Am vazut individ cu 3 boostere, al treilea care nu era din seria paid. Am crezut ca au gasit ei glitch. Era un smecher cu falul lui talbot. Din pacate pt. mine, eu nu am deblocate ambele iteme / personaj. Can't test it.
aha,d eci asa faceau. Am vazut individ cu 3 boostere, al treilea care nu era din seria paid. Am crezut ca au gasit ei glitch. Era un smecher cu falul lui talbot. Din pacate pt. mine, eu nu am deblocate ambele iteme / personaj. Can't test it.
Naughty Dog, Inc. | Facebook
"I've seen some comments asking about patches and DLC for Uncharted 3 - we don't have anything we can share right now. The earliest any patch or DLC will come is something in January - but we don't have a hard date yet. Rest assured about two things - we do have fixes in the works and we have working on BRAND NEW content for DLC. We will share details when we're able to."
Deci mai dureaza pana o sa apara primul DLC si pana o sa mareasca level cap-ul...
Salutare!
Am achizitionat de curand Uncharted 3,dar intampin o problema cand pun discul in consola jocul ramane blocat la ecranul de incarcare(cel cu inelul lui Drake).
Aveti idei cum as putea sa rezolv aceasta problema?
(PS:am incercat deja sa sterg din game data utility fisierele pentru Uncharted 3,am facut update la noua versiune de firmware si la noua versiune a jocului-1.02).
Multumesc anticipat!
La alte jocuri ti se intampla asa ceva? S-ar putea sa fie discul de vina. Daca e singurul joc care se comporta in acest mod, incearca sa schimbi discul pe motiv de nefunctionalitate.
si mie mi s-a intamplat de cateva ori dar acum e ok, asteapta mai mult si poate trece de loading si apoi nu cred ca o sa-ti mai faca, la mine nu s-a mai intamplat.Bafta
Raskolnikov1944 - mi se intampla chestia asta doar la Uncharted3.
Voua la game data utility ce marime au fisierele pentru Uncharted 3?
Sal guyz,mi-am luat uncharted dual pack iar pe el scrie all zone.Pe ce zona este recomandat sa pun codul de la voucher?thx
Am vazut ca le-ai luat pe cele Greatest Hits, care sunt din US, asa ca incearca sa le bagi pe US.
Off topic : Gerard Butler as Nathan Drake in “Uncharted” Movie Adaption | GamingSquid
O alegere inspirata din punctul meu de vedere.
6:10
I'm pretty sure that Renegade guy's on my PSN list. I swear he pulls something like that out every 2 days.
SpanishFly120 14 hours ago![]()
Pai nici nu te-am mai vazut lately. Hai la multi ani si 5 not alive din abundenta in 2012. Si poate un patch si DLC...
Deci din seria "It only could happen to Faxiu" am reusit sa ma sinucid cu un pumn, am reusit un superb 5 not alive cu kill/kick-off/pulldown/grenade/kill plecand de jos de la metrou (intrarea heroes) venit prin gaurica urcat etc. Mi-a placut trecand peste faptul ca era al meu. Si, ofcors, cinemaul se opreste la secunda 8, cand un destept s-a gandit sa dea quit la secventza cu trenurile...Yay.
Foarte coerent si usor de aplicat. Eu zic sa incercam. Mai sare careva la centrare?
Fastest way to get Co-op Arena treasure | PlayStation� Community Forums
O fi apucat careva sa faca poza aseara? Pt. cei ce nu au de un sa ste despre ce vorbesc, eram un party de 3 si ne-a gasit un alt party de 5 romani. Tare nu? Nu. Mai tare era ca gasise restul de 2 tot romani... fiecare pe barba lui...
Si dupa ce am castigat meciul, ne-am pus pe taunt la greu. Aici cinema:
Bookmarks