Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 53 of 69 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1366

Thread: Uncharted 3: Drake's Deception

1. #1041 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Toma castiga fiindca nu are DLC-ul instalat. Toma nu-l asculta pe Rsko fiindca daca pui DLC-ul o sa joci numai contra astora de level 70 cu stelute si zeci de milioane de XP
    Si eu am jucat aseara cateva meciuri de TDM, singur fara party, si mi-a fost mult mai greu ca inainte, dadeam numai peste hardcorisi dinaia de ne uscau,deabea ieseam pe pozitiv sau 1:1. Se simte ca s-au intors toti bibanii de cand cu DLC-ul

2. #1042 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mda stiu, in ultimele zile de multe ori am nimerit in lobby de genul: toti level maxim, toti steluta de la crushing in afara de mine, toti peste 30 k kills in afara de subsemnatu' etc. Ce reac' sa le faci alora? Sper sa se mai calmeze si sa joace si altceva ca asa nu se poate! E ok cand fiecare meci devine un "challenge", dar mai lasa-ma frate si cu d-aia mici in level sa ma simt si io God.

Koba, tu cu ce arma joci acum si ce faceai aseara in KZ? Te-a apucat nostalgia?

update: http://community.us.playstation.com/...rt=15&tstart=0
    Pe forumul oficial este threadul acesta in care foarte multa lume se plange ca brusc au inceput sa joace prost de indata ce a aparut DLC-ul. Mi se pare si mie ca au schimbat ceva in mecanica de gameplay si nu ma refer aici la nerfed FAL, dar deocamdata nu imi dau seama ce...

3. #1043 SP
    Mai de cand au patchuit Fall-nubi,am inceput sa mai experimentez cu diverse arme in functie de planse.Am observat ca pe unele planse mai deschise(Fort, Aeroport, Facility) G-malul ruleaza fin chiar si contra astora de level max,iar pe plansele mai inghesuite Fall-nubi sau M9,dar parca tot Fall-ul e mai tare.
    Off: da aseara il vazusem pe Renegade in Killzone 3 si m-a apucat si pe mine nostalgia si m-am reapucat sa joc campania,care apropo e bestiala still, si am intrat putin in multi sa vad daca I still got it...gues not,am iesit pe negativ 2 meciuri la rand, si mi s-a parut cam pustiu in mp,nici un meci nu a avut slotutile ocupate la max.

4. #1044 SP
    MLG finals

5. #1045 SP
    Member faxiu's Avatar
    donut drake....

6. #1046 SP
    Dreamteam aseara, Rambo your ass all the way!!
    Attached Images Attached Images shooting_.gif

7. #1047 SP
    Member faxiu's Avatar
    nush ce faceati voi pe acolo, eu am prestat 2oua 5 not alive. Nu am apucat sa ma uit la ala din tren dar cel de pe fort e cam lame....

8. #1048 SP
    Pai si noi am prestat cinci not alive, as in prada pentru inamici.

9. #1049 SP
    am avut ghinion aseara in meciurile alea cu Rasko,erau dati dracu aia,dar dupaia cand am jucat cu Faxiu am prins niste meciuri mai lejere si am mai castigat si noi cateva,oricum nu cred ca mai rezistam mult daca am fi continuat tot asa ca in primele meciuri.

10. #1050 SP
    Io ti-am zis ca am magnet pentru naparstoci cu 500 de mii de killuri si zeci de milioane XP.... Deci a inceput sa ma enerveze G Malu p.... de mor!! De cand a devenit si asta overpowered? Aia ma omoara cu 2 bursturi si cand incerc eu s-o folosesc niciodata nu se comporta la fel... Vreau rapid fire la AK!!

11. #1051 SP
    Pai G-Malu omoara din 2 bursturi pline trase in corp de la mijloc in sus,deci e posibil daca ai tinta buna,daca nu din 3 tot il prinzi. Ce e nasol la arma aia e ca daca ai ratat un burst esti cam mort face to face cu cineva. Eu deobicei cand folosesc g-mal nu ma enervez asa tare ca si cu restul armelor fiindca stau mai retras si trag de la distanza.Am sa incerc sa ma concentrez mai mult pe arma asta,fiindca Fallu l-au cam ***** rau, cel mai mult ma enerveeaza ca nu mai are stoping power si vin toti nubii pe mine cu blind fire si ma omoara acum

12. #1052 SP
    Da, Fal a devenit o floricica pe campii. Total de acord cu stoping power, la arma asta e inexistent.

13. #1053 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mda.. cred ca diseara chiar revin si eu ca asa nu se mai poate.. faceti patria de ras

14. #1054 SP
    Member faxiu's Avatar
    pai sa stii ca mi se facuse chef de un "kill kobayashy" si "what kind of noobies are you?". O sa bag un ochi sa vaz daca te tii de cuvant si intru si eu.

15. #1055 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    care joaca jocu dati-mi add la COMINGSEBA sa facem cateva meciuri sa ne distram

16. #1056 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Mda.. cred ca diseara chiar revin si eu ca asa nu se mai poate.. faceti patria de ras
    Pazea ca vine...
    Dream team deseara, I'm in
    Attached Images Attached Images aa-12-expendables-o.gif

17. #1057 SP
    Dudes..sorry pt aseara, dar am ajuns foarte tarziu si foarte inzapezit si am zis ca decat sa intru si sa dau rateuri, mai bine nu M-a dovedit si pe mine urgia de afara.

18. #1058 SP
    Member faxiu's Avatar
    si marmota invelea G-malu in poleiala. Stim. Recunoaste ca ai jucat cu sign out campania la peggle....

19. #1059 SP
    Fan-made tribute:

Uncharted Drake's Deception: Music Video (HD) - YouTube

Atentie!! Sunt cateva spoilere!!

E mai bun decat trailerul de lansare facut de Naughty Dog

20. #1060 SP
    Mda..iar am aflat sfarsitul jocului, iar eu n-am terminat campania Si de-abia il uitasem de la precedentul spoiler pus de Rasko

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 69 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast