N-am inteles..care e treaba cu level cap 15?cum adica joci pana la level 15 iar apoi deblochezi ce?si mai sus scrie 25 level limit iar apoi no level limit..wtf?
N-am inteles..care e treaba cu level cap 15?cum adica joci pana la level 15 iar apoi deblochezi ce?si mai sus scrie 25 level limit iar apoi no level limit..wtf?
Joci pana la rank 15 gratuit, apoi poti continua sa joci dar nu vei mai creste in level. Daca vrei sa poti ajunge pana la level 25 platesti o taxa, daca vrei sa scapi de level cap platesti o alta taxa mai mare.
P.S.: Astea cica ar fi preturile pentru deblocari:
http://www.ign.com/articles/2013/02/...s-free-to-play
De asemenea, o sa fie si o versiune digitala a variantei GOTY a jocului:As you might expect, there are some restrictions. The competitive multiplayer is free up to Level 15; co-op modes aren’t included in the FTP client. However, Naughty Dog wants to give you options. If you want to raise the Level Cap to 25, it’ll cost you $4.99. If you want to remove the Level Cap restrictions, it’ll cost $19.99. If you want Co-op Arena, it’s $9.99. If you want Co-op Adventure, it’s $11.99.
Now, if you don’t feel like getting nickel and dimed, $39.99 will give you a digital version of Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition. This will give you the single-player campaign, the entire multiplayer suite, and all the DLC.
probabil ca acesta este viitorul jocurilor (ce e drept nu foarte apropiat): freemium incet-incet jocurile de pe AppStore adopta aceasta metoda si s-ar putea ca si jocurile de pe console, cel putin cele de pe PSN si XBL, sa functioneze pe acest model. acum depinde de fiecare ce crede, dar eu nu cred ca este o idee chiar stralucita, vezi real racing 3.
Nu este o idee chiar deloc stralucita, parerea mea este ca le scade calitatea si mai e si faptul ca atunci cand am un joc vreau sa detin tot ce poate oferi, nu sa platesc pana ajung sa dau mai multi bani decat ar costa un joc in mod normal.
Preturi cam mari in opinia mea pt un joc, foarte bun ce-i drept, insa care s-a lansat acum 1 an si ceva. Nu stiu cati clienti noi vor atrage cu sistemul asta, insa e bine ca va fi un val nou de nubizz, poate mai intru si eu sa vad ce-i pe acolo.![]()
Uncharted 3 goty a fost 13 lire saptamana trecuta la shopto,nu stiu cine naiba se ocupa cu marketing-ul la ei dar as vrea o explicatie pentru care jocurile de pe psn costa cu 200% mai mult decat pe diferite site-uri,chiar daca de pe psn il mai poti imparti cu inca o persoana tot nu se explica pretul.
In general, politica de preturi ale retail-erilor difera de pretul oferit de producator/ distribuitor, asta pentru ca are legatura cu stocul, cantitatea si costul. De asta, in general, este probabil sa obtii un pret de vanzare mai bun intr-un magazin specializat decat la "poarta fabricii" (plecand de la premisa ca nimeni nu-ti vinde un produs doar cu costul de productie efectiv). Apoi, gandeste-te ca la distributia digitala regulile se modifica fundamental (costurile de distributie sunt cu totul altele, probabilitatea achizitionarii de catre consumator este cu totul alta etc.).
Concret (pana nu te ametesc de tot)? Probabilitatea este cu mult mai mare ca un client sa achizitioneze "accidental" un produs decat dintr-un stoc deja fabricat (putin important daca acel stoc se gaseste deja in depozitul distribuitorului sau al unui magazin retail), iar acel stoc deja fabricat produce costuri (deci pierderi) in fiecare zi in care nu este distribuit, astfel incat deseori distribuitorii incheie tot felul de intelegeri cu retailer-ii.
pfff... una dintre principalele probleme ale distributiei digitale, prima oara am crezut ca nu am citit bine. tot varianta retail este cea mai convenabila
Though bursting with content, the digital version of “Uncharted 3: Drake’s Deception” will also take a hefty toll on your PS3 HDD. Those interested in downloading the full “Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition” package will need 87GB of free HDD space -- the download itself will only be 43.5GB.
Porcarie. De ce sa ma chinui cu descarcari de 40 gb cand pot sa bag simplu disc-ul in consola.
Joaca cineva online? am luat si eu free to play-ul. Jocul il am, dar nu am online pass si nu dau 10$ pe el sau cat o costa.
daca joaca careva, va rog add: darkr3surrecter
Din ce am citit pe internet m-au bagat putin in ceata, asa ca pun si eu o intrebare. Diferentele intre U3 GOTY si editia normala, le stiu: 12 harti noi, 1 new co-op mode si o harta co-op si parca 25 skinuri deblocate.
Acum ceea ce vreau eu sa stiu cum vin aceste DLC-uri ? Sunt integrate in joc sau sunt pe voucher ? Am vazut ca jocul GOTY are un vourcher. Ce este pe acel voucher ? Este numai network pass-ul pentru online sau si sunt si alte chestii pe el. Pentru ca eu am deja cont online si nu as mai strica acel voucher, l-as da cuiva.
Uncharted 3 multiplayer downloads spike after F2P switch -- PlayStation Universe
The multiplayer component for Uncharted 3: Drake’s Deception has experienced a surge in downloads after the feature was given the free-to-play treatment.
Developer Naughty Dog took to the PlayStation Blog to drop the news, confirming the multiplayer client had been downloaded over 350,000 times following the F2P move late last month.
Naughty Dog has also taken to offering paid items for the multiplayer in a similar vein to Team Fortress 2.
am terminat si eu azi uncharted 3...pot sa zic ca a fost/este foarte dezamagitor, am jucat 2-ul inainte si mi-a placut la nebunie...la un moment dat, disparea orasul din desert, nu mai vedeam zidurile...cand eram cu calu' la fel a disparut drumu, plin de buguri uncharted 3...bine ca l-am vandut, ca nu se merita sa-l tin pentru colectie
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By darcangel in forum Console News
Bookmarks