Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Conturi PSN

1. #1 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar

Unhappy Conturi PSN

Buna, am o intrebare. Am o adresa de Romania pe PSN, care bineanteles nu merge si mai am un cont in Uk de unde nu pot cumpara jocuri si unul din USA de unde o perioada ma lasa sa cumpar, dar mai nou imi scrie ca datele cardului sunt invalide. Mai am un card si doresc sa fac un nou cont pentru a putea cumpara jocuri. Ce tari imi recomandati. PS: am o adresa valabila in Austria, oare merge?

2. #2 SP
    Member blondutzu's Avatar
    cumpara PSN cards (gasesti peste tot si pentru US si pentru UK) si le folosesti pe acelea. Nu mai incerca sa folosesti cardul de Romania pentru ca acum nu foarte mult timp se dadea ban deoarece adresa cardului nu corespundea cu adresa profilului.

Un exemplu de unde poti lua:

UK & USA PSN : ALLROMEDIA.COM

3. #3 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    Am vazut la Carrefour Brasov ceva de genul asta cu 50 lire pe el. Cumparaturile le fac de pe contul UK? Nu ma mai intreaba nimic aia de pe-acolo? Adica am adresa falsa acolo, nu imi pot da ban daca verifica ca sunt din Ro? Nu stiu cum functioneaza asa ceva si mi-e cam frica pentru ca pretul cardului este de 300 ron.

4. #4 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Nandy001 View Post
    Am vazut la Carrefour Brasov ceva de genul asta cu 50 lire pe el. Cumparaturile le fac de pe contul UK? Nu ma mai intreaba nimic aia de pe-acolo? Adica am adresa falsa acolo, nu imi pot da ban daca verifica ca sunt din Ro? Nu stiu cum functioneaza asa ceva si mi-e cam frica pentru ca pretul cardului este de 300 ron.
    Daca incarci cu 50 de lire cumparaturile le faci de pe PSN UK. Nu te mai intreaba nimeni de sanatate.

5. #5 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    SFATUL MEU sa nu iei din Carrefour daca vrei sa iesi mai bine cu banii. Acolo era cam 375 ron cardul de 20 lire. ceea ce e enorm. In jur de 250 ron trebuie sa coste. totusi.

6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Vezi ca se vand pe net carduri de 20lire cu 18lire, banuiesc ca exista oferte si la cardurile de 50lire.

7. #7 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Acolo era cam 375 ron cardul de 20 lire
    WTF

ShopTo.Net - PlayStation Network Card 20 Instant Code PSN - Sony PlayStation 3 (PS3) - o varianta excelenta pentru UK. Iar pentru US eu am apelat intotdeauna la eBay. Carduri propriu-zise n-am luat niciodata, numai instant codes.

8. #8 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Nandy001 View Post
    Buna, am o intrebare. Am o adresa de Romania pe PSN, care bineanteles nu merge si mai am un cont in Uk de unde nu pot cumpara jocuri si unul din USA de unde o perioada ma lasa sa cumpar, dar mai nou imi scrie ca datele cardului sunt invalide. Mai am un card si doresc sa fac un nou cont pentru a putea cumpara jocuri. Ce tari imi recomandati. PS: am o adresa valabila in Austria, oare merge?
    Cu credit card direct psn store nu mai poti sa-ti cumperi de fel, nici chiar de pe usa unde mai demult mergea. Uite un site de unde iti poti lua psn prepaid card valoric de 20 la pret de 17.99. Codul iti este trimis in e-mail aproep instantaneu apoi ii dai reedeme code din psn store. cheap psn cards| playstation network cards| buy playstation network card| cheap psn cards UK| psn cards email delivery | Cheap Xbox Live Codes

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    SFATUL MEU sa nu iei din Carrefour daca vrei sa iesi mai bine cu banii. Acolo era cam 375 ron cardul de 20 lire. ceea ce e enorm. In jur de 250 ron trebuie sa coste. totusi.
    Da de ce sa coste 250ron cand 1 lira este aprox 5 lei? Pretul real ar trebui sa fie 100 de lei nu 250 sau avioane de 375.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.