Alo gradinita, vedeti ca e 4 dupa-masa si trebuie sa va faceti somnul de frumusete. Nu uitati "milk and cookies". Rock on!!![]()
Alo gradinita, vedeti ca e 4 dupa-masa si trebuie sa va faceti somnul de frumusete. Nu uitati "milk and cookies". Rock on!!![]()
In orasul CG, unde se disputa cele mai rele si mai lungi razboaie din gaming, a aparut o speranta. Un singur om este suficient de brav ca sa poata opri aceste fioroase dispute cu un singur post. El este super-mega-ultra Raskolnikovvvvvvvvvvvvvv.......
PS-> Si ca sa fiu on, ne strangem si noi la un meci azi pe la 9, de data asta 5v5!
Nu-mi vine sa cred, O_o , cat timp liber puteti sa aveti... Damn ! ... Cred ca eu trebuie sa-mi iau o mini vacanta, sa fac parte din gradinita asta.
adaugati ma si pe mine ca nu am jucat cu romani pana acum,daca mai este loc bineinteles...Psn id: mihait
![]()
Am si eu o nelamurire dupa ce am vazutnub question:
La mine tinta la ak nu sta asa mica, doar la m4 am tinta asa, la ak daca tin mai mult de 2 secunde apasat se face cat tot ecranul, folosesc aceleasi boostere. Deci care`i baiu?
Deci nu sunt singurul stelist
Despre tinta la ak, down the irons nu are nici un efect.. E doar la mine sau?
Inaintea unui meci de elimination, am fost intrebat de cei din lobby de unde sunt. I-am salutat politicos si le-am raspuns: Romania. Ei bine, au urmat o serie de injuraturi foarte urate, dandu-mi seama totodata ca sunt o natie nu foarte prietenoasa noua, romanilor.
A urmat prima runda de elimination:
Meciul a fost castigat de echipa mea cu medalia Perfect atribuita mie. Am pus doar prima runda deoarece e cea mai spectaculoasa.
Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, dar e filmat cu un aparat foto nu foarte performant.
![]()
Acum inteleg de ce iei MW2 pe Xbox. Te prezinti, esti injurat, creste adrenalina si frag-urile curg.![]()
Bookmarks