Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 125 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1921 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Nu stiu daca intru diseara, eu trebuie sa o iau la picior cat sa ajung la Budapesta undeva pe la 3-4-5. Pana se insereaza. Nici nu stiu cat o sa duereze maxim treaba, eu sper sa iasa bine si sa nu ingrop cainele pe meleaguri straine...

Acu' treaba e sa scap de Arad ca am inteles ca pe acolo is indivizi care stau in cover cu FAL si acu mai nou e un sniper roman. Nu de alta dar sa nu ma traga jos din masina . All in all wish me luck. De fapt un gand bun si gesundheit pt. nemtzalaul meu
    Bafta multa, man, cu catelul, cica sunt tari aia din Budapesta, asa ca e cel mai bun lucru pe care il puteai face.
    Sa ne dai vestile bune cand te intorci

2. #1922 SP
    Senior Member Nash's Avatar

3. #1923 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Acuma am sters praful de pe joc, sunt tare curios, mai am cu cine juca online(dintre voi)?

4. #1924 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu ti-am zis sa jucam dar tu Batman Batman.Oricum joaca baietii din ROCG aproape zilnic..so..don't worry

5. #1925 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Acuma am sters praful de pe joc, sunt tare curios, mai am cu cine juca online(dintre voi)?
    Da un add si jucam diseara daca mai esti interesat I'm back at my true love

6. #1926 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    O sa-mi permit sa dau si eu add . Joc des si de cate ori am timp. Mersi !

7. #1927 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    plin in fiecare zi,eu am lista ingame 10-15 friends tot timpul in joc. Jocul e ca vinul,cu , cat e mai vechi cu atat e mai bun

8. #1928 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Unde depun CV ptr. a intra si eu in ROCG?

9. #1929 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Hello people.

Vreau si eu sa ma bag la UC2 multi serios, marti trebuie sa-mi vina varianta EU, am avut una Asia dar am dat-o din cauza DLC-urilor.
    Sunt inca novice la MP, dar sper ca poate cu ajutorul vostru am sa devin ceva mai bun. Cine de aici intra des la UC2 multi?

10. #1930 SP
    Member muski's Avatar
    Pe mine sper ca nu m-ati uitat nu?

11. #1931 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    O sa-mi permit sa dau si eu add . Joc des si de cate ori am timp. Mersi !
    Sorry ca n-am apucat sa jucam aseara my friend Cand am intrat io pe la 8 erai deja in meci, am zis sa te astept, dar mi-a dat un arab /Basim pentru cunoscatori / invite si m-am bagat cu el intr-o echipa de 5. Iar dupa ce-am iesit de la ei mi-a picat netu si m-am culcat ca-s in tura de dimineata saptamana asta

Oricum, mie ieri, dupa ce nu mai jucasem de o saptamana+, mi s-a parut ca gameplayu s-a schimbat in bine. Nu mai mori asa de repede, poti sa faci un strafe, un duel dramatic = mai mult skill si mai putin noroc In afara de faptul ca grenadele sunt pussied down, aproape ca incep sa ma simt din nou ca in 1.04. Ma rog, nu stiu daca s-a modificat ceva sau doar mi se pare mie.

In rest, va astept diseara la un ROCG mic

12. #1932 SP
    Stai linistit. Voi aveti gasca voastra . Eu va dau add si cand aveti un om in minus si sint si eu online poate jucam impreuna.Mersi

Fata de 1.5 este mult mai bine. Acum chiar poti sa joci fara sa te enervezi prea mult

13. #1933 SP
    Stai linistit. Voi aveti gasca voastra . Eu va dau add si cand aveti un om in minus si sint si eu online poate jucam impreuna.Mersi

Fata de 1.5 este mult mai bine. Acum chiar poti sa joci fara sa te enervezi prea mult
    Daca n-ai cu cine sa joci, de maine, cand va trebui sa-mi soseasca jocul putem baga o tura, inclusiv co-op daca vrei, mie unul imi place. Da-mi un add pe PSN.

14. #1934 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Daca n-ai cu cine sa joci, de maine, cand va trebui sa-mi soseasca jocul putem baga o tura, inclusiv co-op daca vrei, mie unul imi place. Da-mi un add pe PSN.
    bietul Bubli. E un singuratic, ca si lupu' din avatar. Lasa Bubli ca joc eu cu tine. Suna-ma.

15. #1935 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Pe mine sper ca nu m-ati uitat nu?
    Tot dai din astea,da' in joc nu mai apari Te-ai dat pe FPS-uri

@Rasko Singuratic nesinguratic,da baga U2 la greu "bubli" al nostru

16. #1936 SP
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Oki o sa dau diseara add cand ajung acasa

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    bietul Bubli. E un singuratic, ca si lupu' din avatar. Lasa Bubli ca joc eu cu tine. Suna-ma.
    Lasa mah joaca GOW tu. Ai asteptat prea mult . Ma suni tu cand termini.

Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Tot dai din astea,da' in joc nu mai apari Te-ai dat pe FPS-uri

@Rasko Singuratic nesinguratic,da baga U2 la greu "bubli" al nostru
    E foarte frumos acum cu 1.6. Cu 1.5 era necazul

17. #1937 SP

Mda.. ar fi o treaba cu gasca.. dar io pana una alta aseara cand am intrat sa joc nu aveam decat vreo 2 romani /din cei 20+ pe care ii am la buddies/ care jucau U2, fara niciun ROCG oldschooler

Sincer, prefer la orice ora sa joc cu conationali decat cu arabii traditionali /de treaba ei, level mare, n-am ce sa le reprosez/, dar de multe ori nu am cu cine

Iar referitor la ce zice maestru Rasko..

18. #1938 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Vino alaturi de noi la un co-op.

19. #1939 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    De cand tanjesc si eu sa joc un coop cu romanasi... dar nu prea am avut ocazia(vorba vine, ca la cat stau eu online nu se pune )

20. #1940 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    De cand tanjesc si eu sa joc un coop cu romanasi... dar nu prea am avut ocazia(vorba vine, ca la cat stau eu online nu se pune )
    Daca ai de gand sa joci da-mi un add pe PSN mie si lui babulu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 125 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks