Bafta multa, man, cu catelul, cica sunt tari aia din Budapesta, asa ca e cel mai bun lucru pe care il puteai face.
Sa ne dai vestile bune cand te intorci ;)
Printable View
Acuma am sters praful de pe joc, sunt tare curios, mai am cu cine juca online(dintre voi)? :D
Eu ti-am zis sa jucam dar tu Batman Batman.Oricum joaca baietii din ROCG aproape zilnic..so..don't worry
O sa-mi permit sa dau si eu add :). Joc des si de cate ori am timp. Mersi !
Unde depun CV ptr. a intra si eu in ROCG?:D
Hello people.
Vreau si eu sa ma bag la UC2 multi serios, marti trebuie sa-mi vina varianta EU, am avut una Asia dar am dat-o din cauza DLC-urilor.
Sunt inca novice la MP, dar sper ca poate cu ajutorul vostru am sa devin ceva mai bun. Cine de aici intra des la UC2 multi?
Pe mine sper ca nu m-ati uitat nu? ;))
Sorry ca n-am apucat sa jucam aseara my friend :) Cand am intrat io pe la 8 erai deja in meci, am zis sa te astept, dar mi-a dat un arab /Basim pentru cunoscatori B-)/ invite si m-am bagat cu el intr-o echipa de 5. Iar dupa ce-am iesit de la ei mi-a picat netu si m-am culcat ca-s in tura de dimineata saptamana asta :D
Oricum, mie ieri, dupa ce nu mai jucasem de o saptamana+, mi s-a parut ca gameplayu s-a schimbat in bine. Nu mai mori asa de repede, poti sa faci un strafe, un duel dramatic = mai mult skill si mai putin noroc :x In afara de faptul ca grenadele sunt pussied down, aproape ca incep sa ma simt din nou ca in 1.04. Ma rog, nu stiu daca s-a modificat ceva sau doar mi se pare mie.
In rest, va astept diseara la un ROCG mic :evil:
Stai linistit. Voi aveti gasca voastra :). Eu va dau add si cand aveti un om in minus si sint si eu online poate jucam impreuna.Mersi :)
Fata de 1.5 este mult mai bine. Acum chiar poti sa joci fara sa te enervezi prea mult :)
Mda.. ar fi o treaba cu gasca.. dar io pana una alta aseara cand am intrat sa joc nu aveam decat vreo 2 romani /din cei 20+ pe care ii am la buddies/ care jucau U2, fara niciun ROCG oldschooler =((
Sincer, prefer la orice ora sa joc cu conationali decat cu arabii traditionali /de treaba ei, level mare, n-am ce sa le reprosez/, dar de multe ori nu am cu cine :)
Iar referitor la ce zice maestru Rasko.. http://www.youtube.com/watch?v=IRk_D1UMPsI
De cand tanjesc si eu sa joc un coop cu romanasi... dar nu prea am avut ocazia(vorba vine, ca la cat stau eu online nu se pune :P)