Ce Zaktane ? Vrei save-uri de pe net ?lol
De ce sa-ti dea ban?!?!?!
Nu e nici un risc... decat sa iei vreun virus daca ar exista pt ps3...care nu e cazul....
Va multumesc frumos pentru portia de ras de aseara. Eu nu prea puteam sa vorbesc dar am ras cu lacrimi.
Griever, esti sadic
PS: Faxiu scuze man dar eu nu stiu cum se juca inainte. Pe vremuriEu am prins noua generatie, patchu-ul 1.6
![]()
mai stateam si eu dar am uitat ca au bagat aia icu inactivity, voi nu ziserati nika si cand am luat controllerul in mana mi-a dat quit penalty 30,29,28....
Si m-ar fi luat somnul 18 minute sa astept.
Pai noi am crezut ca te intorci in timp utilAm mai jucat inca unu si dupa aia am iesit si noi, ma rog cel putin noi cei cu domiciliu in Romania
Anyway, it's been fun.. but then again, Uncharted 2 multi is always fun
![]()
PS: Ziceai sa-ti aduc aminte de jocul ala de pe Ruins in care fugeau baietii de mine.. mi-am facut datoria.. now it's your turn![]()
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Am uitat sa postez linkul. lol
Cum frate ca am platinum pe save-ul ala?!
Edit: Ti-am dat toate save-urile mele, poate e vreun save de options/profile desi n-am vazut nimic de genul...ultimul save (Save 4 parca) e inceput pe Crushing, imediat dupa primul cutscene, asa ca trebuie sa fie bun! Sa-mi zici daca iti merge.
Mah credeam ca stii ca te da afara dupa 2 min, eu nici nu stiam ca fumezi, cred ca nu eram la PS3 cand ne-ai zis. Oricum ne-au rupt curu copiii aia, mai ales dupa ce a iesit si Cristache...nu si la kill-uri, doar la Plunder, dar au bagat si ultima comoara.
Anyway funny times!
crushing nu se deblocheaza chiar daca ai save. Parca asa am citit. Iti trebuie un save cu lazarevici pe hard. faci lvl ala. Sau parca era si un smen pe undeva de facut. use google.
Bookmarks