pielea mea, azi ajung tarziu, dupa 7 cred...asa ca ciu ciu![]()
Hai ca aseara m-am dat cu cristache si muski pe BC2, dar la cat de talentat sunt la jocu ala probabil ca o sa revin in curand la U2
Fax, mi s-a parut mie sau aseara jucai Uncharted Drake's Fortune![]()
pfff e chin mare cu asta...Trebuie intai cont de germania (am inteles ca si franta ar avea tot 509, nu-s sigur). Asta e partea usoara si rapida. Cu chiu cu vai am gasit un site unde am reusit sa platesc prin moneybookers (MB). La cele cu PayPal(PP) nu ma lasa PP sa alimentez cu banet...si nu se facea tranzactia. A durat vre-o 5 zile sa verifice MB ca nu-s fraudulos, si apoi au transmis ei plata catre situl cu PSN instant code card in euro, DE. Cei din urma, dupa 3 zile de asteptat le-am trimis meil cu "alo nenea o mai lungim mult?" si mi-au cerut sa le dau meil cu o poza in care apar eu cu buletinul in mana ()...Le-am trimis si in 5 minute a venit codul pe meil...
Site-ul e www punct mmoga punct de, dar se poate folosi si in engleza UK sau US si franceza. Eu am folosit DE ca am observat tarziu. Cardurile sunt de 20 sau 50 euroi.
P.S. nu fac sharing by default, dar acest DLC este 1 dload platit - 5 shares asa ca nu un eventual ban este problema. Care se deplaseaza pana la mine cu consola..bafta lui.
Eu germana stiu foarte bine, deci partea aia nu este o problema.
Cu card nu merge platit? Nu stiu pentru ce dumnezeu exista carduri daca nu poti cumpara pe PS Store cu ele...
Spui deci ca si DLC-urile UC2 au 5 shares? Asta suna bine, poate gasesc pe cineva dispus aproape de mine.
P.S. DLC-urile platite sunt o escrocherie, de parca nu platim destul pentru joc!
Nu merge plata direct cu cardul. Exista loc de bifa "pay with CC" dar te duce tot la PP sau MB...deh...uniunea sa traiasca!
Am mai vorbit cu un prieten de afara si mi-a zis ca totusi este posibil sa platesti direct cu cardul, dar exista doua conditii esentiale:
#1 - Sa fie card de credit, nu de debit! Cardurile de debit sunt mai comune.
#2 - Sa fie posibile tranzactiile internationale pe cardul/contul respectiv.
Daca una din aceste doua conditii nu este indeplinita, nu va functiona.
P.S. Acum am si eu headest!![]()
probabil ca amble. Al meu este international dar de debit. Eu nu fac credite.
Bravo cu headseat. poate ne vedem azi la un U2.
Asta seara am avut treburi familiale, n-am fost acasa sa intru.
Ti-am dat add pe PSN, sa ne vedem cat mai curand la un multi, preferabil co-op.![]()
Ma ajuta si pe mine cineva? Am nevoie de un Save Game pt U2 dar sa fie codul BCES 00727. Stiti cumva unde as putea sa gasesc?
Vreau sa il incep din nou pe Crushing. L-am mai avut si l-am termimat pe Hard insa nu imi potriveste save-ul de la acela , pt ca asta care il am acum are cod BCES 00727 iar celalt care l-am avut avea cod BCES 00509. Hai ca o sa incerc asta de la tine, sper ca l-ai terminat pe hard ca sa pot alege crushing. Multumesc oricum![]()
Am o intrebare despre Save-urile astea:
Exista vre-un risc daca folosesti save-uri luate de pe net?
Adica sa iei Ban,etc....
p.s. Scuzati de off-topic,dar ca tot ati deschis discutia despre save-uri,am zis sa intreb aici.
Bookmarks