@srachi si @paul de fapt screenshot-urile au rezolutie mare, la asta ma referam la HD.
@srachi si @paul de fapt screenshot-urile au rezolutie mare, la asta ma referam la HD.
o intrebare: daca nu am jucat prima parte o sa imi fie mai greu sa inteleg a doua parte?
Nu cred ca va fi o problema majora daca nu ai jucat prima parte avand in vedere povestea, nu e un joc cu un story complex precum seria metal gear solid, probabil se va lega prea putin de primul, pote vor re aparea 1-2 personaje maxim din jocul precedent dar precum iti spunea si erik95 iti sugerez sa-ti iei si uncharted drakes fortune fiindca e un joc peste care nu e voie sa sari, este intradevar superb.
Nici eu nu cred ca se va lega foarte mult de prima parte , dar merita sa il joci si pe primul. Te avertizez ca daca vrei sa faci toate trofeele trebuie sa cam termini povestea de vreo 3 ori maxim. Apropo nu cred ca se vor regasi multe personaje din primul (max 1 dupa mn). Dupa cum am vazut si in imagini primul caracter nu ne este familiar.
![]()
Eu ziceam 1 sau 2-a persoane maxim, cred ca pe blondina din prima parte a tinut-o doar pt un one night stand haha, in partea a 2-a deja am vazut alt personaj feminin deci blonda e mai mult ca si sigur exclusa. Ar mai putea aparea prietenul lui Drake, acela mai varstnic, nu mai stiu cum ii spunea, in rest nu mai e cine.
Eu ma referam la personajul din pozele acestea !
Latest batch of Uncharted 2 screens are chilling -- PlayStation Universe (PSU)!!
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
Pe langa Drake !
Am luat uncharted si este absolut genial..Este cumva confirmat daca va aparea CE ptr Uncharted 2?
se apropie data de lansare a demoului VG247 Blog Archive Uncharted 2 boss - “The demo’s getting closer…”
trebuie neaparat sa-mi cumpar primul joc din serie![]()
Bookmarks