Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 125 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #2381 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    S-ar putea sa ma alatur si eu de sambata seara...dar n-am DLC pack
    Nu esti singurul...

2. #2382 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Dar se pot share-ui sau ceva ?

3. #2383 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    nu..si nici eu nu am DLC dar asta nu e o problema majora.Daca ne strangem ma bag si eu.

4. #2384 SP
    Deci nu se pot share-ui ?ca doar sunt PSN standard download..n-au treaba cu PSN plus..

5. #2385 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Trebuiesc cumparate..si daca nu era asa mare bataie de cap cu zonele astea la jocuri si cu sapte mii de serii nici macar nu e scris zona 1 2 sau 3 le-as fi cumparat demult...dar nu ei trebuiau sa scrie la seruia jocului BCES02342 draci baltati etc. ca sa stau eu sa caut pe google sa vad pe ce PS store trebuie sa am acc ca sa pot cumpara DLC..pana la urma am renuntat.

6. #2386 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Fii si sigur ca rupem norma Se strange iar gasca veche ( se stiu ei care ) Pacat de griever ca n-o sa-l prindem prea des..... nu mai am rabdare deloc - bagam killzone 3 pana atunci
    sper sa intru si iou. Dar nu am mai suflat prafu de la U2 de asta primavara. Oricum la U3 reunim gashka. Si-l prindem si pe Griev, ca doar stateam de nebuni noptile . Ce? e 4 fara?

7. #2387 SP
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Trebuiesc cumparate..si daca nu era asa mare bataie de cap cu zonele astea la jocuri si cu sapte mii de serii nici macar nu e scris zona 1 2 sau 3 le-as fi cumparat demult...dar nu ei trebuiau sa scrie la seruia jocului BCES02342 draci baltati etc. ca sa stau eu sa caut pe google sa vad pe ce PS store trebuie sa am acc ca sa pot cumpara DLC..pana la urma am renuntat.
    Pai da..cumparate..dar apoi nu pot fi share-uite ?..adica daca unul dintre noi le are,ne da contul si parola de PSN si le downloadam si noi...in sensu asta..

8. #2388 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Fii si sigur ca rupem norma Se strange iar gasca veche ( se stiu ei care ) Pacat de griever ca n-o sa-l prindem prea des..... nu mai am rabdare deloc - bagam killzone 3 pana atunci
    Ai dreaq cu fusele lor orare...poate sa ma trezesc dimineata la 3-4 ca sa dau o runda cu voi...ceea ce nu e imposibil

Quote Originally Posted by faxiu View Post
    sper sa intru si iou. Dar nu am mai suflat prafu de la U2 de asta primavara. Oricum la U3 reunim gashka. Si-l prindem si pe Griev, ca doar stateam de nebuni noptile . Ce? e 4 fara?
    Hehe, NU EXISTA meci fara faxiu, tatal lor!

Mugabe! Daca stabiliti vreo ora, ceva, pt weekendul asta da-mi si mie un pm pe psn sau aici, poate fac cumva sa intru si eu...

Cristache nu zice nimic...ce-ai facut mah, ai vandut jocul? Pai ce facem mah fara unul din membrii fondatori ai ROCG?

9. #2389 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post

Cristache nu zice nimic...ce-ai facut mah, ai vandut jocul? Pai ce facem mah fara unul din membrii fondatori ai ROCG?
    Ce sa zic mah,ca am dat jocu',nu stiu de ce nici acum

Faxiiiu ,taticul joculetelor de PSN,toata ziua numai Critter,Mitter,Bitter si Zipper joaca

10. #2390 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Faxiiiu ,taticul joculetelor de PSN,toata ziua numai Critter,Mitter,Bitter si Zipper joaca

Fram nu uita de WhipeoutHD , e taticul lui , desi nu cred ca le joaca el, ar fi chiar culmea - va pupa Muskiulet (stiti voi cine)

11. #2391 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Lol, ba el le joaca

Deci daca totul merge conform planului, eu pe duminica seara asa o sa fiu online in MP Daca nu, saptamana viitoare. Oricum, pe vremea asta merge de minune un Train Wreck mic

12. #2392 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu vreau in echipa cu Faxiu

13. #2393 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Eu vreau in echipa cu Faxiu
    It's your funeral
    Attached Images Attached Images funeral1.jpg

14. #2394 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Ce sa zic mah,ca am dat jocu',nu stiu de ce nici acum

Imi vindeam intai un rinighi...si apoi POATE ca vindeam jocul
    Fac si eu tot posibilul sa apar online duminica seara la voi.

Si UC3 gameplay:

http://www.joystiq.com/2010/12/14/un...-jimmy-fallon/

15. #2395 SP
    Junior Member FRKALEX's Avatar
    Ce are �n plus ediţia Game Of The Year ?

16. #2396 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by FRKALEX View Post
    Ce are �n plus ediţia Game Of The Year ?
    Toate DLC-urile pentru Uncharted 2 + Eye of Indra + Avatar Pack-urile + un joc pentru Psp .

17. #2397 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Intru si eu in weekend daca va strangeti, chiar daca nu sunt din "gasca". Asta desigur daca ma primiti.

18. #2398 SP
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    pai nu sunt la fel..zona 1 ,2,3 ?si atunci cum se procedeaza cu DLC-urile..
    stiam ca daca sunt cu Teen etc. sunt ESRB-zona 1...iar daca au 16,18-PEGI-zona 2..

19. #2399 SP
    mai facem weekendu Uncharted MP ?
    eu sunt in joc
    PSN ID: paulpliviu

20. #2400 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    tocmai ce am iesit din joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 125 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks