Deci nu se pot share-ui ?ca doar sunt PSN standard download..n-au treaba cu PSN plus..
Trebuiesc cumparate..si daca nu era asa mare bataie de cap cu zonele astea la jocuri si cu sapte mii de serii nici macar nu e scris zona 1 2 sau 3 le-as fi cumparat demult...dar nu ei trebuiau sa scrie la seruia jocului BCES02342 draci baltati etc. ca sa stau eu sa caut pe google sa vad pe ce PS store trebuie sa am acc ca sa pot cumpara DLC..pana la urma am renuntat.
Ai dreaq cu fusele lor orare...poate sa ma trezesc dimineata la 3-4 ca sa dau o runda cu voi...ceea ce nu e imposibil
Hehe, NU EXISTA meci fara faxiu, tatal lor!
Mugabe! Daca stabiliti vreo ora, ceva, pt weekendul asta da-mi si mie un pm pe psn sau aici, poate fac cumva sa intru si eu...
Cristache nu zice nimic...ce-ai facut mah, ai vandut jocul? Pai ce facem mah fara unul din membrii fondatori ai ROCG?![]()
Lol, ba el le joaca
Deci daca totul merge conform planului, eu pe duminica seara asa o sa fiu online in MPDaca nu, saptamana viitoare. Oricum, pe vremea asta merge de minune un Train Wreck mic
![]()
Imi vindeam intai un rinighi...si apoi POATE ca vindeam jocul
Fac si eu tot posibilul sa apar online duminica seara la voi.
Si UC3 gameplay:
http://www.joystiq.com/2010/12/14/un...-jimmy-fallon/
Intru si eu in weekend daca va strangeti, chiar daca nu sunt din "gasca". Asta desigur daca ma primiti.![]()
Bookmarks