dar de ce a scos IGN asa de repede review si GT si Gamespot nu ?
Of of of. Cate discutii legate de acea nota. Uncharted face parte din categoria de jocuri la care nu iti trebuie nici un review. Oameni buni, este UNCHARTED si culmea, este partea a doua. L-ati jucat pe primul, ati vazut de ce sunt in stare oamenii care lucreaza la el. Sa nu imi spuneti acum ca asteptati review si la God of War 3.
Same of my SKILLs
OK.Prima poza....sorry stegereannu te-am vazut
A 2-a poza...il putetii observa pe DOM.consol3 cum incearca sa il emita pe Superman
A 3 poza.....NO COMMENt
in a 4 poza..My friend renegade124 imi fura 1kill
A 5-a pozacrystal's first stunt![]()
In a treia poza nu am inteles ce incearca consol3 sa facavreau si eu un emitator de superman
On topic: Singura mea plangere asupra jocului e ca iti ia prea mult sa omori un oponent, cel putin daca incerci de la distanta si cu 2 gloante in cap cu carabina si tot apuca sa fuga.
Din pacate asta face jocul sa fie centrat mai mult pe fightingul de aproape, multe melee, grenade neaparat, etc.
Ganditi-va tot timpul cand trageti dupa cineva mai indepartat, cum aruncati o grenada pentru ca altfel apuca sa fuga.
Acuma sa vedem cum o sa fie in varianta finala, oricum ma descurc la omorat orice varianta o sa-mi placa, dar e foarte annoying cand tragi dupa cineva timp de 10 secunde si in timpul asta vin altii si te omoara de la spate. Intr-adevar armele au un recul destul de mare(mai ales AK), dar eu am testat de aproape cu carabina si mi-a luat 3 secunde sa omor pe cineva langa mine, ceea ce mi se pare cam mult.
ahahah barton in prima poza a fost funnytu tot timpu ma cam iei (indiferent ca jucam vs sau impreuna
)
P.S : eu nu pot sa fac poze si nustiu de ce,adica nu am acel buton de take picture
ba dacand intri in multiplayer ai jos de toot sub custom game,cinema parca..si acolo poti viziona si uploada video si poti face si poze.
---------- Post added 21-09-2009 at 08:44 PM ----------
jucam ceva in seara asta baietiii?
Bookmarks