Ma bag. Sunt cu Focus in echipa orice s-ar juca.![]()
Refuz masculii verzi parosi. Accept doar persoane care umplu o cupa <= 36D.
Pacat ca nu s-a facut un mic campionat pentru acest joc cand toata lumea il juca. Acum am observat ca au trecut toti la Modern Warfare.
Mie nici nu imi trebuie echipa, va rup singur
Mai ales acum ca mi`am luat microfon sa imi pot comunica tacticile![]()
Daca se face ceva eu propun sa se formeze echipe de cate 2 jucatori. Astfel o sa se evite haosul de la campionatul de Killzone 2 (amanari, descalificari, retrageri etc.).
P.S.: Vai, se bate lumea pe mine. Ma simt flatat.Rasko, mie imi pare rau sa te dezamagesc dar eu am deja echipa cu pooaul.
I want first place this time.
![]()
@ Rasko and focus:![]()
Challenge accepted. Can't wait... to kick you ass!Originally Posted by k1du
![]()
sa inregistreze cineva meciul , meciurile si sa le posteze aici sa le vad si eu
Abia astept sa vad. Sa curga sange !!! si sa nu luatzi prizonieri !!!!
((aaaaa..cred ca era pt MW2 asta )
Si pt ca se poarta in ultima vreme uite si de la mine o melodie ( cadou , nu va cer nimic pe ea) ....sa va motiveze
Eu propun urmatorul regulament:
Jucatori: 2vs2
Mod de desfasurare: 3 runde / etapa
- deathmatch: 30 kills - 10 min sau elimination: 5 rounds - 10 min
- plunder: 3 captures - 10 min
- chain reaction: 10 min
Harta: Random (aceeasi harta pentru fiecare meci dintr-o etapa)
Variation: Crushing (less health, no boosters)
Mod de punctare: Echipa care castiga cel putin 2 runde din cele 3 existente intr-o etapa sau castiga 1 si celelalte se termina la egalitate primeste 3 puncte. In cazul in care ambele echipa castiga cate 1 runda si a 3-a se termina la egalitate fiecare echipa primeste 1 punct.
Alte observatii:
- meciurile se desfasoara in weekend cu posibilitate de amanare de cel mult 1 saptamana (fiecare echipa beneficiaza de 1 amanare / etapa)
- dupa terminarea meciului echipa castigatoare are obligatia de a trimite un PM pe PSN cu inregistrarile celor 3 runde organizatorului/lor si de a posta scorul pe forum.
- la final, echipa cu cele mai multe puncte castiga. In caz de egalitate, diferentierea se va face in functie de numarul de runde castigate.
Se pot face si alte propuneri iar dupa aceea vom face un poll in care participantii la turneu vor vota regulamentul dorit.
Bookmarks