Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 125 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1541 SP
    Senior Member Nash's Avatar

2. #1542 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Daca iti plac mult shooterele Modern Warfare 2 e cel mai bun joc jucat , dar daca iti plac alte genuri il crezi un joc slab !
    Ati vazut in LEVEL ce nota mica a luat Modern Warfare 2 ?Lor nu le-a placut.

Fiecare ce ii place si cred ca MW2 e cel mai bun joc de PC de anul asta !
    Am incetat sa citesc level cand au facut review la nus ce GTA de ps2 si au zis ca are cea mai tare poveste dintre toate jocurile de ps2.

Nu stiu cum sunt acum, dar pe atunci erau de genul PC rocsk, Console sucks. Aia da revieweri!
    Ca sa nu mai zic ca tot ce apare in level e cel putin vechi cu o luna. Iar daca ai acces la internet nu vad la ce ti-ar mai trebui revista aia. Asa ca **** level, who needs them?
    Asta nu inseamna ca MW2 nu e overrated, si ca e mai mult marketingul de el.

3. #1543 SP
    Member Execitor's Avatar
    Recomand jocul celor care nu l-au jucat. Este absolut suberb. Am jucat jocul acesta la scurt timp dupa ce am luat ps3'ul. Jocul acesta m-a facut sa cumpar si Uncharted 1. Un joc de nota 10. Il recomand cu placere. Cei care vor sa joace Multiplayer cu mine add psn Execitor .

4. #1544 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Am incetat sa citesc level cand au facut review la nus ce GTA de ps2 si au zis ca are cea mai tare poveste dintre toate jocurile de ps2.

Nu stiu cum sunt acum, dar pe atunci erau de genul PC rocsk, Console sucks. Aia da revieweri!
    Ca sa nu mai zic ca tot ce apare in level e cel putin vechi cu o luna. Iar daca ai acces la internet nu vad la ce ti-ar mai trebui revista aia. Asa ca **** level, who needs them?
    Asta nu inseamna ca MW2 nu e overrated, si ca e mai mult marketingul de el.
    Se si observa ca site-ul level nu mai are asa multi vizitatori ca inainte, nu mai sint commenturi la stiri.

5. #1545 SP
    Member televizor's Avatar
    ON-TOPIC: gata am luat si eu azi platina.

Trebuie sa recunosc ca jocul este complet diferit pe Crushing, trebuie sa ai grija in cine si cum dai prima oara (daca te iei la pumni cu unul in timp ce e altul prin zona, esti mort pana sa il termini pe primul din pumni), trebuie sa iti planuiesti fire-fight-urile. La ultimul boss nu am avut prea mari probleme (a fost amuzant ca eu aveam skinul lui ), m-am panicat insa ca mi-a dat platina insa nu-mi aparea la lista de trofee. Ma pregateam pentru inca un schimb de mail-uri cu Customer Support-ul Sony dar dupa 30 de min mi-a aparut.

P.S. sa mai postati topul ala cu Kills of the Week cu vocea negrului aluia care parca era Isaac Hayes ca era misto, poate ne vedem un kill prin top

6. #1546 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si eu recomand jocul tuturor ! E clar cel mai bun joc jucat de mine .
    Eu nu am jucat Uncharted 1 , credeti ca ar trebui sa il joc , sau nu are nimic daca nu il joc ?

7. #1547 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Si eu recomand jocul tuturor ! E clar cel mai bun joc jucat de mine .
    Eu nu am jucat Uncharted 1 , credeti ca ar trebui sa il joc , sau nu are nimic daca nu il joc ?
    Ar fi bine sa-l joci, e un joc foarte bun.
    Am reusit sa pun mana pe el, am jucat cateva capitole si pot sa spun ca isi merita toate premiile castigate.

8. #1548 SP
    Care din ele isi merita toate premiile castigate ? 1 sau 2 ? 2 chiar le merita si 1 nu l-am jucat !
    Eu in legatura cu Uncharted 1 nu prea ma pasioneaza jungla si zombie de la sfarsit de care am auzit de aia nu l-am jucat !

9. #1549 SP

10. #1550 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Care din ele isi merita toate premiile castigate ? 1 sau 2 ? 2 chiar le merita si 1 nu l-am jucat !
    Eu in legatura cu Uncharted 1 nu prea ma pasioneaza jungla si zombie de la sfarsit de care am auzit de aia nu l-am jucat !
    Mare greseala! Uncharted 1 a fost bestial!

11. #1551 SP
    lol
    Se merita 100%, mai ales la cat de ieftin e acum. Sincer mie mi-a placut mai mult partea aia din primul decat din al doilea (nu dau detalii ca sa nu fie spoiler). Schimba total stilul de lupta, spre deosebire de UC2 unde tragi de-ti vine acru si nu moare nimeni...

12. #1552 SP
    Member playgame's Avatar
    Ia-l ca e bun jocu, se merita.

13. #1553 SP
    Member richardm27's Avatar
    Chiar daca o sa iei intai U2 pana sa-l termini o sa tanjesti si dupa U1, asa am patit eu....dupa ce am terminat U2 cautam ca disperatul pe forum sa gasesc o oferta buna la primul si n-am regretat nici o milisecunda ca l-am luat pe urma....chiar m-a incercat un regret ca nu le-am jucat in ordinea aparitiei !

14. #1554 SP
    Uncharted 2 l-am terminat deja lol !

La sfaturile tuturor , cred ca o sa il cumpar si pe primul !

15. #1555 SP
    lol cheaterul raspunde...cititi commenturile de pe youtube

---------- Post added 07-01-2010 at 01:05 PM ----------

Uncharted 2 : 7 Ways To Tell If You Might Be A Grenade Whore

16. #1556 SP
    Member faxiu's Avatar
    hahah, throw a grenade u fking grenade whore! I'll kick ur bony a.ss! Super tare faza aia...

17. #1557 SP
    Member drik's Avatar
    Primele mele experiente cu multiplayerul de la Uncharted 2 au fost cel putin dezamagitoare. Desi jocul in sine este surprinzator de bun in multiplayer, un ritm nu prea alert si nici prea lent ce duce la niste momente absolut unice, imi aduce mult aminte de MGO in ceea ce priveste felul in care curge. Deci imi place, imi place prea mult, dar 2 lucruri l-au stricat pana acum.

In primul ar intra eternitatea pe care si-o rezerva pentru a gasi un meci, dar presupun ca e ok pt matchmaking... geez... De asemenea am pierdut 5 nivele din cauza ca aseara s-a luat curentul in tot cartierul si mi-a dat mesaj azi ca e penalitate ca am parasit meciul... really? Deci minore lucruri tehnice.

Al doilea ar fi glitcherii. Azi de exemplu un tip tot dadea stealth attack de sub niste scari. Good luck killing him... Tot meciul a facut asta, daca are cineva chef sa vada ce a facut timp de 10 minute sa imi zica, ii trimit cinema. A folosit ceva asemanator cu asta.

Dar per total un multiplayer foarte placut presupun, lungeste mult viata jocului...

18. #1558 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    lol cheaterul raspunde...cititi commenturile de pe youtube

YouTube- Uncharted 2 Among Thieves lag switch cheater

---------- Post added 07-01-2010 at 01:05 PM ----------

Uncharted 2 : 7 Ways To Tell If You Might Be A Grenade Whore

YouTube- Uncharted 2 : 7 Ways To Tell If You Might Be A Grenade Whore
    motivul pentru care incet incet am renuntat la multiplayer. Nu mai am nervii de alta data.

19. #1559 SP
    Member drik's Avatar
    Ideea e ca se aduna frustrare cand ai vreo 2-3 meciuri care sunt extrem de fun fie ca pierzi fie ca iesi invingator si apoi iti amareste un lenes d-asta toata experienta.

20. #1560 SP
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Primele mele experiente cu multiplayerul de la Uncharted 2 au fost cel putin dezamagitoare. Desi jocul in sine este surprinzator de bun in multiplayer, un ritm nu prea alert si nici prea lent ce duce la niste momente absolut unice, imi aduce mult aminte de MGO in ceea ce priveste felul in care curge. Deci imi place, imi place prea mult, dar 2 lucruri l-au stricat pana acum.

In primul ar intra eternitatea pe care si-o rezerva pentru a gasi un meci, dar presupun ca e ok pt matchmaking... geez... De asemenea am pierdut 5 nivele din cauza ca aseara s-a luat curentul in tot cartierul si mi-a dat mesaj azi ca e penalitate ca am parasit meciul... really? Deci minore lucruri tehnice.

Al doilea ar fi glitcherii. Azi de exemplu un tip tot dadea stealth attack de sub niste scari. Good luck killing him... Tot meciul a facut asta, daca are cineva chef sa vada ce a facut timp de 10 minute sa imi zica, ii trimit cinema. A folosit ceva asemanator cu asta.

YouTube- Uncharted 2 multiplayer demo - Icecave glitch

Dar per total un multiplayer foarte placut presupun, lungeste mult viata jocului...
    Sfatul meu este sa nu trimiti acel video nimanui, decat poate la Sony sau NG (nu ca le-ar pasa, sau ca ai avea cum sa le trimiti). Trimitand aceste filme imprastii anumite glitch-uri, astfel ca si mai multi oameni le vor folosi.
    INCA nu am nici un raspuns de la NG in legatura cu ce faci cand dai de cheateri si de glitch-uri. Daca cineva stie ceva sa-mi zica...n-as sta cu mainile in san, i-as raporta, as capta filmele daca ar fi nevoie numai sa scapam de ei sau macar sa dea Sony sau NG vreo 1000 de ban-uri ca sa se gandeasca de 2 ori inainte sa incerce sa intre pe sub harta.
    E pacat ca sony lasa cel mai bun joc mp sa fie deranjat de astfel de imbecili. O fi serviciul free, dar jocul nu e, si nici DLC-ul nu e...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 125 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks