Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 125 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1741 SP
    Member televizor's Avatar
    Omg, de cand nu mai m-am jucat.
    La salariu imi iau card de 20$ de la web sa imi iau toate DLC-urile ca mi-am promis ca la Uncharted 2 o sa cumpar tot ce apare. Intai sa dau un meci sa vad daca imi place re-balancingul totusi . Pt. cei care primesc erori de tot felul dupa update, stati linistiti, update-urile de multe ori creeaza noi probleme pe langa alea pe care le rezolva dar cu timpul se rezolva (va spun din experienta, dar cred ca ND se ocupa de ele imediat, mi se par foarte profi tipii).

Griever, ce-ai facut man, te-ai mutat in Canazia?

2. #1742 SP
    Junior Member divatz's Avatar
    Salutare.
    Sunt si eu in aceeasi dilema cu codurile de regiune pt DLC.
    Eu am codul 00509 si contul PSN este facut pe UK si deci nu imi va merge DLC-ul daca il cumpar de pe PSN UK Store..
    Din ce am mai citit pe net, teoretic ar merge sa-mi fac un alt cont, de data asta pe PSN French Store, sa-mi cumpar de acolo DLC-ul iar apoi sa ma log-ez pe contul de UK si sa pot juca cu noile harti/skin-uri de acolo.
    Ce parere aveti...ar merge workaround-ul acesta?

3. #1743 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post

Griever, ce-ai facut man, te-ai mutat in Canazia?
    Dap, astept legatura la net, ca asta e cam naspa, e share de la cineva, si o sa intru din nou la UC2.

Quote Originally Posted by divatz View Post
    Salutare.
    Sunt si eu in aceeasi dilema cu codurile de regiune pt DLC.
    Eu am codul 00509 si contul PSN este facut pe UK si deci nu imi va merge DLC-ul daca il cumpar de pe PSN UK Store..
    Din ce am mai citit pe net, teoretic ar merge sa-mi fac un alt cont, de data asta pe PSN French Store, sa-mi cumpar de acolo DLC-ul iar apoi sa ma log-ez pe contul de UK si sa pot juca cu noile harti/skin-uri de acolo.
    Ce parere aveti...ar merge workaround-ul acesta?
    Singura problema e cum bagi bani pe contul ala...posibil sa-ti trebuiasca psn card de Franta?
    Oricum fa-ti cont si vezi la DLC daca se pupa codul jocului, macar stii daca merge sau nu.

4. #1744 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Dap, astept legatura la net, ca asta e cam naspa, e share de la cineva, si o sa intru din nou la UC2.

Singura problema e cum bagi bani pe contul ala...posibil sa-ti trebuiasca psn card de Franta?
    Oricum fa-ti cont si vezi la DLC daca se pupa codul jocului, macar stii daca merge sau nu.
    Am vazut PSN card de franta pe Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid

5. #1745 SP
    Senior Member boga's Avatar
    00509 am avut si io si jocul era adus din Germania. Oricum, cam marisoare preturile pe Maximus.

6. #1746 SP
    Junior Member divatz's Avatar
    Dap, am verificat, pe PSN French Store zice ca DLC-ul cu skinurile este compatibil cu 00509.
    Acum mai ramane de elucidat daca merge sa-l iau de aici si apoi sa-l joc de pe contul de UK.
    Cine a mai cumparat skin-urile.....se instaleaza cumva? in genul patch-urilor? ca daca este asa sunt sanse bunicele sa mearga deoarece, pe contul de Franta, nu a mai fost nevoie sa downloadeze si sa instaleze patch-ul 1.05.544, l-a detectat deja ca fiind prezent in sistem.

7. #1747 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Dap, am verificat, pe PSN French Store zice ca DLC-ul cu skinurile este compatibil cu 00509.
    Acum mai ramane de elucidat daca merge sa-l iau de aici si apoi sa-l joc de pe contul de UK.
    Cine a mai cumparat skin-urile.....se instaleaza cumva? in genul patch-urilor? ca daca este asa sunt sanse bunicele sa mearga deoarece, pe contul de Franta, nu a mai fost nevoie sa downloadeze si sa instaleze patch-ul 1.05.544, l-a detectat deja ca fiind prezent in sistem.
    Important e sa fie combatibile jocul si DLC-urile. Dupa aia poti sa-l joci tu si de pe cont de Hong Kong Io de exemplu iau DLC-urile si joculetele de pe PSN Store US si UK si le joc pe contul de RO, unde am toate Trophiesurile si toti baietii de la Friends.

8. #1748 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

Poti sa il joci de pe cont doresti: UK, US, ASIA etc...

9. #1749 SP
    Member dilibau666's Avatar
    merci cartofuleff amabil...chiar nu stiam de site-ul ala...deci sunt native 720p dar banuiesc ca fac upscale la 1080 nu?

10. #1750 SP
    Quote Originally Posted by dilibau666 View Post
    merci cartofuleff amabil...chiar nu stiam de site-ul ala...deci sunt native 720p dar banuiesc ca fac upscale la 1080 nu?
    Nu man, majoritatea jocurilor de PS3 sunt pe 720p (native, as in rez maxima), din cate stiu unele de pe PS Store (Pixeljunk) sunt 1080p si Wipeout HD la fel, dar s-ar putea sa fie upscalate.

11. #1751 SP
    Member griever666's Avatar

12. #1752 SP
    Da man, am vazut, a cam urinat, scuzati-mi franceza, pe concurenta. MW2 a luat vreo 2 si Assassin's Creed 2 nimic, din cauza lui Uncharted 2
    Si Flower isi merita din plin premiul.

Sper din tot sufletul sa nu o ia razna Sony din cauza atator premii si sa ii puna pe Naughty Dog sa scoata un Uncharted 3 intr-un an. Cu toate ca mi se pare posibil, au scos bijuteria asta 2 ani.

13. #1753 SP
    Member cristian77's Avatar
    Ma suparasem zilele trecute pe ei din cauza 1.05(nu suport sa campez),si am zis ca ma las de el,dar ...NU POT
    Sper ca ND sa-si dea seama de greseala facuta si sa revina la modul original de MP

14. #1754 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Ma suparasem zilele trecute pe ei din cauza 1.05(nu suport sa campez),si am zis ca ma las de el,dar ...NU POT
    Sper ca ND sa-si dea seama de greseala facuta si sa revina la modul original de MP
    Detalii draga: la ce te referi? N-am jucat de cateva zile...Ce 1.05? Ce campat?

15. #1755 SP
    Odata cu 1.05 viata caracterului a ajuns undeva pe la 65%,ceva de genul Invalid before 1.05.Cum te a vazut cineva si a tras
    3 gloante in tine,esti mort.Prin urmare majoritatea campeaza,incercand sa vada primul adversarul,probabilitatea de a-l omora
    fiind de 90% in favoarea celui care "gineste" primul.Nu mai poti face o eschiva,o rocada, o "vrajeala" ca-nainte,cand ti-era
    mai mare dragul sa stai in mijlocul hartii si sa faci "pump" ,n00bu sa traga bucuros ca te-a facut si de fapt sa si-o ia pe
    coaja pana la urma.S-a dus mult din fun-ul jocului,care m-a facut atat de addictive,si asta e opinia a 99% din baietii care
    joaca U2 la greu.Le rupem curuletzu si acum,nu-i problema,dar nu mai e atat de fun,lucrul cel mai important pt majoritatea
    Ca exemplu concret,daca inainte la un meci vs N00bs faceam un 50-10,acum nu pot face mai mult de 50-25,30,mori la greu
    si e frustrant .Asta e singurul lucru naspa la 1.05,restul e "cashto",medalii,sunet,interfata.PACAT

16. #1756 SP
    Pai ce i-a apucat sa schimbe viata caracterelor acum? Au innebunit si astia? Era perfect asa cum era....Mda..

17. #1757 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Poi s-a facut un poll cu mult timp in urma si acum au venit rezultatele. Daca toata lumea a vrut Crushing Mode, asta s-a facut. Comunitatea este cea care de multe ori makes/breaks a game.

18. #1758 SP
    Naughty Dog

Comunitatea tipa .Cred ca vor face un update curand

LE : Nu va suparati ca dau un copy paste la un post de pe alt forum si in alta limba,dar nu ma pot abtine.Si sunt de ordinul sutelor :

"Update 1.05 SUCKS! Like the idea of Uncharted 2: Among Modern Warfare SUCKS too! Weapon damage and attributes are ANNOYING, On-screen display of medals is RETARDED because you can’t see them when loosing. What’s the point of playing multiplayer when you are NOT ENJOYING it anymore? I mean Uncharted 2 is the best game out there and you want it to look like some other multiplayer-online game. UNFAIR. Don’t make it loose it’s simplicity and well developed gameplay. Oh yeah and to mention about the new maps, well how are you suposed to move and explore the map for hideouts and vantage points when you can’t move for 5” and single a bullet from outter space knocks you down all game long? " SO TRUE

19. #1759 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Si eu eram initial convins ca lower health e cea mai buna idee. Dar modificarea sa fi fost facuta atunci, nu dupa 5 luni cand lumea s-a obisnuit cu jocul. Anyway sper sa nu schimbe nimic, sa mai puna cristache jocul jos si sa vina la un street fighter

20. #1760 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    sa mai puna cristache jocul jos si sa vina la un street fighter
    Te astept oricand cu drag,"suparaciosule" lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 125 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks