Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 106 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1121 SP
    Member Razielim's Avatar
    Discutand de grafica GoW3;Tehnic si ca numar de poligoane cred ca Uncharted2 e superior GoW3............ ho, nu va grabiti sa aruncati cu pietre.
    Insa scara si latura artistica depasestc cu mult U2.

Clar sunt doua genuri diferite si e greu sa le compari.............probabil daca aparea Uncharted2 dupa GoW3 efectul de era acelasi.Nu cred ca nr. de frames per second, hz sau v-sync face ca GoW3 sa fie ceea ce este, ci sufletul si dedicarea celor de la Sony Santa Monica, investite in aceasta franciza.

2. #1122 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si uite asa s-a ajuns la vechea poveste... in care unii am impresia ca joaca poligoane si fps-uri... nu jocuri exceptionale. Rar vad o vorba despre poveste, despre schimbarea lui Kratos, despre cum va fi muzica, ce feeling este sa stai pe langa un colos... Cei care numara shaderele si alte alea, le recomand cu placere sa se joace pe PC... Crysis...

3. #1123 SP
    Member angellicus's Avatar
    Well...de cind am jucat demo-ul, m-am mutat din dormitor, in living, linga ps3.
    In legatura cu ce are Kratos cu Zeii si Titanii - se numeste Gigantomahie sau Titanomahie. La greci si la romani, apare lupta aceasta, in care se explica practic cum de la Entitatile Primordiale: Uranus si Gaia s-a ajuns la Zeus and co.

4. #1124 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Naspa spoilerul postat pe YouTube de GamePro cu introul din GOW3, de ce naiba nu s-au abtinut?...una e sa-l joci fara sa stii cum il caftesti pe Poseidon si alta e sa stii ce se intampla.
    In alta ordine de idei, Kratos e transpus de tot, e in pragul dementei duse la paroxism, violenta XXL, cum nu am mai vazut la nici un joc pana acum, nu cred ca exista unul mai violent si explicit pe vreo consola, poate stie cineva.
    Am rezerve serioase in a lasa pe pustiul meu de 10 ani sa-l joace, chestia e ca toata ziua joaca GOW Col. siviseaza numai la GOW3...

5. #1125 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Scenele de violenta din Gears of War (drujbe anyone?) se mai apropie cat de cat de macabrul din God of War 3. Alt joc atat de explicit din acest punct de vedere nu prea gasesc.

6. #1126 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    O sa se gaseasca destui care vor da vina pe violenta din God of War pentru cine stie ce tampenii. Asa s-a intamplat de fiecare data cand a aparut ceva semnificativ ori pe pc ori in cinematograf.

7. #1127 SP
    Member maravela's Avatar
    Mie personal nu imi plac jocurile care nu se misca uns. De ex GTA 4 se misca mizerabil si pe xbox 360 si pe PS3, in schimb Modern Warfare 2 (60hz) se misca absolut superb si acest fapt duce la un gameplay mult mai bun. Eu chiar ma asteptam ca jocu asta sa fie pe 60 hz sau daca nu, macar sa am eu optiunea de a opri vsync-ul ala, care din puctul meu de vedere nu face nimic bun. Stiu ca nu mai apare "screen tearing" dar eu prefer ceva screen tearing la un fps ridicat decat toate cadrele sincronizate la un fps slab, cum e asta din GOW3.

Sa nu uitam faptul ca GOW3 este un joc rapid, in care se intampla o gramada de lucruri pe ecran, este plin de actiune, nu este un joc de aventura point and click unde jucatorul se misca putin si cauta indicii prin mediul de joc. La genuri d-astea de jocuri, ar trebui sa existe tot timpul un frame rade solid. Uita-te la Dante's Inferno (60hz), jocu e mai slab decat GOW dar se misca super si asta il face sa fie distractiv.

8. #1128 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ai jucat cumva jocul final sa vezi cum se misca si cum se vede? Sau ai jucat doar demo-ul din vara anului trecut de spui ca nu se misca bine, etc, etc?

9. #1129 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Ai jucat cumva jocul final sa vezi cum se misca si cum se vede? Sau ai jucat doar demo-ul din vara anului trecut de spui ca nu se misca bine, etc, etc?
    Am jucat demoul, atat, iar grafica nu ma intereseaza foarte mult. Eu nu am zis ca jocu arata rau, mai ales ca nu am o boala cu grafica, eu de multe ori prefer o grafica mai slaba pentru un frame rate mai mare. Am zis doar ce ma doare, adica frame rate si atat.

10. #1130 SP
    Member unlike's Avatar
    Demoul din 2008 de la e3 se misca perfect .. prost se misca demoul asta aparut in PSN store. Sper sa nu se miste la fel varianta full.

11. #1131 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Nu va mai tot luati de Kratos ca poate va intalniti intr-o noapte cu el in camera ....

12. #1132 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    decizii.. decizii. Sa cumpar God of War 3 sa nu? ce sa fac baieti? m-am pierdut. mi-au placut enorm primele doua, dar mi-au placut ca se miscau la 60pfs, nu de alta. nici macar nu stiam ce faceam, pentru ca eu numaram cadrele. 60 de cadre pe secunda, va dati seama cat vedeam? uau. acum... GOW3 nu mai are 60. are de la 30 in sus... mai putin... defapt fica mea cea mare e ca real sunt 29.97 !!! adica vad doar jumate din joc. nu merita.

si pentru cei care sunt in aceeasi situatie ca mine, deranjati de faptul ca sunt DOAR 30 frames per second am un sfat: hai sa nu-l cumparam!! nu merita... avem deja Dante's Inferno care se misca fenomenal si e un joc mai mult decat reusit!

13. #1133 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Trolls in action. Redenumim threadul God of Trolls 3?

14. #1134 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Scenele de violenta din Gears of War (drujbe anyone?) se mai apropie cat de cat de macabrul din God of War 3. Alt joc atat de explicit din acest punct de vedere nu prea gasesc.
    Bine, e prematur sa comparam violenta afisata in GOW3 cu alte jocuri, dar din ce am vazut, decapitarea lui Hades si scenele in care transeaza disputa cu Poseidon...ceva fiori am mai simtit cand am jucat acum cativa ani Resident Evil 4 (dupa umila mea parere o capodopera a genului), pe la ora doua noaptea, cu castile puse pe urechi si vibratiile puse, mi-a sarit controllerul din mana cand am auzit un strigat ARIEEETAAAA!!! si mi-a bagat una bandajata pe cap drujba in gat..si da-i cu sange la greu!
    Oricum, puterea acestui joc mult asteptat nu rezida numai in violenta, care e un factor important in transarea disputelor si identificarea gamerului cu personajul principal, reteta de succes a celor de la SCEA Santa Monica constand in crerea acestui personaj , multitudinea, forta si diversitatea miscarilor, puterilor magice acumulate pe parcursul jocului, puzel-uri de greutate medie, dificultatea jocului - pe normal e comparabil cu alte jocuri pe hard, fascinatia hipnotica emanata de Legendele Olimpului si intriga, lupta pentru putere a personajelor mistice, grandoarea si prefectiunea arhitecturii elene, muzica care este de-a dreptul dumnezeiasca.
    In fine, revenind la violenta, personal cred ca doar RE4 mai se apropie de GOW3.

15. #1135 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @adistnsc poti sa nu mai dai si tu spoilere?

16. #1136 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Naspa spoilerul postat pe YouTube de GamePro cu introul din GOW3, de ce naiba nu s-au abtinut?...una e sa-l joci fara sa stii cum il caftesti pe Poseidon si alta e sa stii ce se intampla.
    In alta ordine de idei, Kratos e transpus de tot, e in pragul dementei duse la paroxism, violenta XXL, cum nu am mai vazut la nici un joc pana acum, nu cred ca exista unul mai violent si explicit pe vreo consola, poate stie cineva.
    Am rezerve serioase in a lasa pe pustiul meu de 10 ani sa-l joace, chestia e ca toata ziua joaca GOW Col. siviseaza numai la GOW3...
    Am prieteni de familie care si-au lasat copii si la varste mai fragede sa joace GoW1 si 2, si se pare ca integritatea mentala o au intacta, inca.........., dar cred ca e de la caz la caz, sar putea ca copilul tau sa fie unul mai sensibil si sa fie afectat de o astfel de violenta............cel mai bine ar fi sa stai alaturi de el in timp ce joaca in caz ca te hotarasti sa il lasi se se joace.............

Nu cred ca violenta din GoW3 e la fel de nociva de exemplu cu ce-a din,Dead Space sau GTA4, in Gow3 vorbim de BINELE ipotriva RAULUI..........da intradevar vizual violenta e redata foarte plastic. GTA e anarhie totala, nu ca nu ar fi funn dar cred ca e mai nociv pt un copil care uneori ii e greu sa inteleaga anumite lucruri, Dead Space si pentru un adult pe alocuri e prea mult, eu am avut parte de experiente mai infricosatoare decat in Resident Evil 3, si am jucat doar demoul...........in RE3 poate sa iti fie frica dar ai si suspans, dar in Dead Space faci pe tine.............., sau asta e valabila doar in cazul meu.

17. #1137 SP
    Member angellicus's Avatar
    Nu poti generaliza sub nici o forma, daca e o influenta buna sau rea asupra unui copil. E mai mult ca relativa problema. Depinde exclusiv de copil. La cita violenta vad in fiecare zi, GoW 3 ar trebui sa fie cea mai mica problema. Mai degraba, eu nu mi-as lasa copiii sa se uite la Stiri sau la vreo emisiune timpita din Romania. Nu trebuie sa renunti la joc - vai, Doamne, dar nu are 60 framerate. Din perspectiva mea poate avea 30, atit timp cit are un story bun si te poate transpune in lumea aceea. De ce are Nintendo DS asa mult succes? O fi din cauza graficii? Think about it.

18. #1138 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 Blog Archive God of War III soundtrack now available for $1.99
    Well, today, Sony has announced the release of the Blood & Metal EP and to kick things off, the US PS Blog has posted the video to Trivium’s “Shattering The Skies Above”.

The video was filmed during the recording sessions for the God of War III-inspired track.
    “Metal is that imagery, metal is that grandiose thing, that violent energy that the game creates,” said Trivium’s singer Matt Heafy about the song and how it relates to the game.
    “Our song is inspired by the excitement of being involved with God Of War III and it’s inspired by the energy of the game.”
    God of War: Blood & Metal is available today for just $1.99 through Shockhound here, and head on over to Roadrunner Records and check out Trivium’s reaction to fans covering their included song here.

19. #1139 SP
    Senior Member Nash's Avatar

20. #1140 SP
    Mai Razielim, ai prieteni care au copii care au jucat, nu ai tai, al meu a terminat si GOW1 si GOW2, dar e altceva fata de ce ofera GOW3, numai din prisma violentei expuse gratuit, copilul nu are discernamant si capacitate de exercitiu, legal vorbind, pana la 14-18 ani, iar jocul asta are ceva din seria SAW, iar imaginile remanente impregnate pe retina unui copi,l nu cred ca pot fi analizate din prisma influentei comportamentale decat in timp....
    Imi plac jocurile de actiune iar seria GOW, personal ocupa primul loc din toate punctele de vedere, neconditionat, intreberea pe care am pus-o mai devreme este: STIE CINEVA UN JOC MAI VIOLENT DECAT GOW3 ?...asta avand in vedere cele 2 scene cu Poseidon si Hades...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 106 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast