VG Arabia GOW 3 first DLC revealed?
In an interview with Steve Caterson (senior producer of God of War 3) on gametrailers.com, the interviewer asked him what was the hardest cut they made from the game during its development? The senior producer of the game has revealed that they had to cut a ‘whole kind of epilogue’ from the game for some reason, and hinted that we ‘may see it later’ which sounds very obvious that we will see this epilogue as an add on for the game.
He didn’t reveal the reason behind the cut, but it seems that he has revealed the first DLC for the game.
Important announcement:
Cine vede jocul prima data intr-un magazin din Romania si ma anunta primeste cadou Grand Theft Auto 4 PS3 zona 2: discul este nou, jucat circa 30 de minute.
Singura cerinta: sa se intample inainte de 16 martie.
This is no joke: start hunting boys!!![]()
@Rasko: Si anuntul tau de mai sus ce e? Nu tot balacareala?
Du-te la sectiunea bazar si tine threadul curat.
Chestiile de genul, au devenit deja normalitate. Nu se mai pot numi fanboysme.
Faza 1 - Apare un titlu AAA pe PS3. Apare si o balacareala a unui joc de pe 360.
Faza 2 - Apare un titlu AAA pe 360. Apare si o comparatie cu un titlu PS3 in care bineinteles ca cel din urma are mai multe poligoane pe cap de personaj, iar cel de 360 este mediocru.
@Witchalok: Unde este balacareala in postul lui Raskolnikov? Omul a oferit un joc, CADOU, celui care ii spune ca este God of War in magazin.
Si putea foarte usor sa se duca la sectiunea bazar si sa posteze acolo.
In schimb a ales sa posteze aici, unde zic eu este offtopic si nu aduce nici o contributie la thread.
Asta e opinia mea, am si eu dreptul la una, nu?
L.E.: Ce sa mai zic de posturile "Indiferent" si "They delivered..."
Posturi de calitate, e bine sa vad ca nu e plin de balacareala thread-ul asta. Nu e ca si cum as fi foarte interesat de joc si as vrea sa citesc ceva interesant despre el. /sarcasm
Ca sa incheiem cu offtopicul, te rog frumos sa folosesti cu toata recomandarea mea functia "ignore user Raskolnikov1944".
Si ca sa-ti raspund: postul in care spuneam "indiferent" era un raspuns pentru Mo, care ma intrebase ceva. Postul cu "they delivered" este o urmare a acelor poze comparative prin care doream sa evidentiez ca developerii s-au tinut de cuvant. Dar probabil prea greu de inteles.
Ontopic: nu sunt vesti bune deloc cu ultimate US edition. S-ar putea sa nu avem norocul sa putem cumpara.![]()
Bookmarks