Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 106 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1261 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Unii romanasi zic ca bulgarii au ceafa groasa, capul mare, bla bla bla.....dar uite ca dupa ce ne-au luat-o inainte cu turismul, serviciile hoteliere, ospitalitate, stabilitate monetara, restaurante, curatenie etc, iata ce am gasit azi in oferta Metro Russe Bulgaria, bundle PS3 slim 250Gb si GOW3 incepand cu data de 17.03.2010, la pretul de 1400 lei.
    Attached Images Attached Images dscf1002.jpg

2. #1262 SP
    Junior Member Knowalex's Avatar
    Asta da oferta... Merita banii.. Daca si consola era cumva cu god of war pe ea.. O editie mai speciala.. se vindea f bine.

3. #1263 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Knowalex View Post
    Asta da oferta... Merita banii.. Daca si consola era cumva cu god of war pe ea.. O editie mai speciala.. se vindea f bine.
    Cum adica "cu God of War pe ea"? Daca venea in flacari, din ceruri, calarita de Kratos insusi, sau cum? Sau era ok si daca se urca doar Ares pe ea si bagau cablu HDMI complementary?

4. #1264 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Cred ca se referea la faceplate

5. #1265 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Sunt sigur ca se referea la faceplate. Era vorba despre felul in care a facut referirea .

6. #1266 SP
    Member drik's Avatar

7. #1267 SP
    Junior Member Knowalex's Avatar
    Tu ai luat-o ca atare.. Ce sa zic.. totusi ai imaginatie

8. #1268 SP
    Member rokococo's Avatar
    ceva de genu asta?
    Attached Images Attached Images 71674489.jpg

9. #1269 SP
    Senior Member mark's Avatar
    MAMA si eu vreau.

10. #1270 SP
    Member maniac360's Avatar
    @adistnsc

Uite ca este bundle-ul respectiv si la Media Galaxy Consola jocuri SONY PS3 Slim 250GB, Blu-Ray joc God of War 3 | MediaGalaxy.ro

11. #1271 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Maniac360, ba nu este. E doar pe site de juma de an.

12. #1272 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    @adistnsc

Uite ca este bundle-ul respectiv si la Media Galaxy Consola jocuri SONY PS3 Slim 250GB, Blu-Ray joc God of War 3 | MediaGalaxy.ro
    Ce-mi place cum scrie "stoc epuizat" !!!

13. #1273 SP
    Member slabunator's Avatar
    Ceva Gow3 prin magazine?

14. #1274 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Doar in data de 17 intra in Romania primul transport. Pana atunci nu il va avea nici un magazin.

15. #1275 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Maniac360, ba nu este. E doar pe site de juma de an.
    Aha, nu stiam, i-am dat numai un search pe media galaxy de curiozitate si l-am gasit. Presupun ca o sa-l aduca, dar de o jumatate de an nu-i pus sigur pentru ca in ianuarie ma uitam dupa bundle-uri ps3 si nu l-am vazut atunci.

Quote Originally Posted by jack View Post
    Ceva Gow3 prin magazine?
    In Polus si Iulius in Cluj a aparut de ceva vreme un magazin 4games.ro care aduce jocurile inainte de lansare cu cateva zile si aduce si editiile de colectie dar la niste preturi enorme. L-am intrebat odata pe proprietar de ce practica preturile acelea prohibitive (GoW Collection pe la 280ron) mai mari ca la Media Galaxy/Altex/Domo/etc si mi-a spus ca lui i se par ieftine. Sunt curios cate jocuri vinde pe luna.

16. #1276 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    In Polus si Iulius in Cluj a aparut de ceva vreme un magazin 4games.ro care aduce jocurile inainte de lansare cu cateva zile si aduce si editiile de colectie dar la niste preturi enorme. L-am intrebat odata pe proprietar de ce practica preturile acelea prohibitive (GoW Collection pe la 280ron) mai mari ca la Media Galaxy/Altex/Domo/etc si mi-a spus ca lui i se par ieftine. Sunt curios cate jocuri vinde pe luna.
    rar cand se intampla sa aduca jocuri inainte de lansare si cand se intampla existau la mediaglaxy deja si de cele mai multe ori mai ieftine.
    oricum nu este gow3, am fost pe acolo.

17. #1277 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Oricum va tin la curent si cu preturile din Bulgaria, bundle sau jocul simplu, joi-vineri dau o raita prin Ruse.

18. #1278 SP
    Member Theodor01's Avatar
    OMFG Ce bine arata.Superb.Si eu in sfarsit mi'am comandat jocul.Nu credeam ca mai vine ziua astalol.

19. #1279 SP
    Member bartonn's Avatar

20. #1280 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Acuma am vazut si eu un unboxing de trilogy pe youtube.Marfa rau.Ahh ooopss.Bartonn zice de ultimate.

P.S:Nu m'am putut abtine sa nu pun smilieul asta in post .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 106 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast