Hakoom mai are un pic si ii face platina![]()
Si eu am un roman in lista de friends ce sta in Franta. Ieri avea jocul si se juca. L-am intrebat cu cat l-o luat si mi-a spus ca 70€. Damn, cam scump, dar no, omu se joaca![]()
Primul stoc a intrat in tara. Dintr-un moment in altul trebuie sa fie disponibil in reteaua de magazine Flanco/Flamingo la pretul de 289 RON. Pentru cei din provincie: se poate face comanda telefonica cu transport gratuit prin curier rapid.
Sper sa va ajute.
PS: well I guess I won maself a GTA4 copy. lol
Sa-l stapanesti sanatos
Astept, mai bine, pana saptamana viitoare cu pretul asta. O sa dau o raita azi-maine prin Altex, MediaGalaxy, Flanco sa vad daca il au si va anunt.
Si la francezi e, cica maine se lanseaza.
Console PS3 Slim (250 Go) + God of War III: Amazon.fr: Jeux vidéo@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/519f6Es39hL.@@AMEPARAM@@519f6Es39hL
Confirm. jocul a aparut deja in unele magazine. Am un amic care lucreaza la un astfel de magazin local si de azi de la orele 14:00 il au pe stoc. Eu inca mai astept data oficiala (18) sa vad poate prind pe undeva Ultimate. Pe internet vad ca nu e de gasit deloc, iar Amazon nu vor sa trimita varianta ultimate in Europa![]()
Sunt primul de pe forum care l-a primit?
Acum 5 minute mi l-a adus curierul!!!!!!! Aaaaareeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!
Bookmarks