Am incercat si eu si vad ca nu mai merge imi da mesajul cu inalid email or password.
am facut pasii:
1.cont de consola nou
2.sign up for ps3
3.use existing account
deja am incercat de cateva ori contul si parola si primesc acelasi mesaj. Stiti ceva ?
Mersi
Pai inseamna ca un unul dintre useri a aperciat asa mult gestul lui ReNeGaDe incat s-a gandit sa schimbe parola dupa bunul plac. Doar suntem romanii, nu?
Trebuia sa se trezeasca un cretin sa schimbe parola aia, asa de plictiseala ... awoleu, tare as vrea sa aflu care a fost ala, sa-i umplu frigiderul de carne.
Am mai gasit pe un site un cod si tot nu merge...
Create a new user on your PS3 then go to sign up for PSN account and enter
gow3demoplayfire@gmail
playfire09
Once you do this you can go into the store and DL the demo and enjoi
God Of War 3 Demo Free For Everyone - God Of War III Closed Access Demo - Playfire
Oricum a durat mai mult decat ma asteptam pana sa schimbe cineva parola. Ma bucur insa ca a apucat destul de multa lume sa-l joace. Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam cu sulfetul la gura luna martie.![]()
Dar daca mailul este facut de tine,banuiesc ca poti face cerere sa ti se trimita parola pe mailul respectiv,right?
Nu ma refer strict la contul ala, ci la toate conturile in general.Nu as vrea sincer sa nu-mi mai amintesc parola,desii este pus pe "remember password".
Oricum ,multumim ReNeGaDe124 pt buna intentie.
Acea adresa de mail era una fictiva. Nu este obligatoriu sa pui o adresa de mail valabila la inregistrarea pe PSN pentru ca nu ai nevoie de confirmare pentru a-ti activa contul. Chiar daca as da sa recuperez datele, mail-ul cu aceste date nu are unde sa ajunga.
Si in al doilea rand, sunt sigur ca persoana care a modificat datele contului nu a schimbat doar parola ci si adresa de mail pentru a nu exista vreo modalitate de recuperare a parolei.
Romani prostiera imposibil sa nu se trezeasca vre-o unul sa fie el smecher,sa se puna proprietar pe cont
hai ca am mai gasit un cont pentru cei ce inca nu au luat demoul. Asta mi-a mers perfect.
Bafta si voua si mersi.
Sign in: [email protected]
Password: password123
GamesRadar Forums: Haven't gotten the GoW3 demo yet? ...
Am mai creat un cont cu demo-ul jocului pentru cei care nu au apucat sa-l descarce pana acum.
Pentru a evita furtul contului din nou, vor intra in posesia datelor de acces la demo doar persoanele care prezinta incredere (cel putin 50 de post-uri sau cel putin 3 luni de la crearea contului pe forum). Cine se incadreaza si doreste demo-ul trebuie sa-mi trimita un PM.
Astept mesajele doritorilor.
De asemenea, tin sa-i multumesc lui L0G1X pentru codul oferit.![]()
Codul ala primit pe mail pt demoul GoW3 se poate folosii doar o data?sau de mai multe ori ce catre mai multi utilizatori?
ca am primit ieri un cod pt demo,dar l-am jucat pe cel oferit de ReNegaDe124,asa ca pe asta il pot face public,daca se poate folosii de mai multe ori ...
PS: nu ma bombardati pe pm pt cod.il fac doar public aici daca se poate fol de mai multi...
Kilt, ochelari de soare & army boots. Everything a highland... i mean greek god needs. lol
Plus burtica pe masura. Adonis is old school.![]()
Bookmarks