Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 106 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... LastLast
Results 761 to 780 of 2120

Thread: God of War 3

1. #761 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Am facut rost de un cod pentru demo de pe Amazon de la pre-order si am creat un cont separat unde i-am dat redeem pentru a putea fi jucat de toata lumea.

Cei care vor sa il downloadeze au mai jos datele contului (click on spoiler):

De asemenea, o sa fac apel la bunul vostru simt si o sa va rog sa nu modificati aceste date pentru a avea toti acces la demo.

Enjoy!
    For za last time...Mai uitati-va si in urma..

2. #762 SP
    Junior Member onecloseby's Avatar
    Am incercat si eu si vad ca nu mai merge imi da mesajul cu inalid email or password.
    am facut pasii:
    1.cont de consola nou
    2.sign up for ps3
    3.use existing account
    deja am incercat de cateva ori contul si parola si primesc acelasi mesaj. Stiti ceva ?

Mersi

3. #763 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Pai inseamna ca un unul dintre useri a aperciat asa mult gestul lui ReNeGaDe incat s-a gandit sa schimbe parola dupa bunul plac. Doar suntem romanii, nu?

4. #764 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Trebuia sa se trezeasca un cretin sa schimbe parola aia, asa de plictiseala ... awoleu, tare as vrea sa aflu care a fost ala, sa-i umplu frigiderul de carne.

5. #765 SP
    Am mai gasit pe un site un cod si tot nu merge...

Create a new user on your PS3 then go to sign up for PSN account and enter

gow3demoplayfire@gmail

playfire09

Once you do this you can go into the store and DL the demo and enjoi

God Of War 3 Demo Free For Everyone - God Of War III Closed Access Demo - Playfire

6. #766 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Oricum a durat mai mult decat ma asteptam pana sa schimbe cineva parola. Ma bucur insa ca a apucat destul de multa lume sa-l joace. Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam cu sulfetul la gura luna martie.

7. #767 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Dar daca mailul este facut de tine,banuiesc ca poti face cerere sa ti se trimita parola pe mailul respectiv,right?
    Nu ma refer strict la contul ala, ci la toate conturile in general.Nu as vrea sincer sa nu-mi mai amintesc parola,desii este pus pe "remember password".
    Oricum ,multumim ReNeGaDe124 pt buna intentie.

8. #768 SP
    Acea adresa de mail era una fictiva. Nu este obligatoriu sa pui o adresa de mail valabila la inregistrarea pe PSN pentru ca nu ai nevoie de confirmare pentru a-ti activa contul. Chiar daca as da sa recuperez datele, mail-ul cu aceste date nu are unde sa ajunga.

Si in al doilea rand, sunt sigur ca persoana care a modificat datele contului nu a schimbat doar parola ci si adresa de mail pentru a nu exista vreo modalitate de recuperare a parolei.

9. #769 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Romani prosti era imposibil sa nu se trezeasca vre-o unul sa fie el smecher,sa se puna proprietar pe cont

10. #770 SP
    hai ca am mai gasit un cont pentru cei ce inca nu au luat demoul. Asta mi-a mers perfect.

Bafta si voua si mersi.

Sign in: [email protected]
    Password: password123

GamesRadar Forums: Haven't gotten the GoW3 demo yet? ...

11. #771 SP
    Member weriwulf's Avatar
    thanx mate, sper ca merge

12. #772 SP

13. #773 SP
    Am mai creat un cont cu demo-ul jocului pentru cei care nu au apucat sa-l descarce pana acum.

Pentru a evita furtul contului din nou, vor intra in posesia datelor de acces la demo doar persoanele care prezinta incredere (cel putin 50 de post-uri sau cel putin 3 luni de la crearea contului pe forum). Cine se incadreaza si doreste demo-ul trebuie sa-mi trimita un PM.

Astept mesajele doritorilor.

De asemenea, tin sa-i multumesc lui L0G1X pentru codul oferit.
    Attached Images Attached Images god-20of-20war-20iii-20wallpaper.jpg

14. #774 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Codul ala primit pe mail pt demoul GoW3 se poate folosii doar o data?sau de mai multe ori ce catre mai multi utilizatori?
    ca am primit ieri un cod pt demo,dar l-am jucat pe cel oferit de ReNegaDe124,asa ca pe asta il pot face public,daca se poate folosii de mai multe ori ...
    PS: nu ma bombardati pe pm pt cod.il fac doar public aici daca se poate fol de mai multi...

15. #775 SP
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Codul ala primit pe mail pt demoul GoW3 se poate folosii doar o data?sau de mai multe ori ce catre mai multi utilizatori?
    Nu merge. Se poate folosi doar o singura data.

16. #776 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    ca am primit ieri un cod pt demo,dar l-am jucat pe cel oferit de ReNegaDe124,asa ca pe asta il pot face public,daca se poate folosii de mai multe ori ...
    PS: nu ma bombardati pe pm pt cod.il fac doar public aici daca se poate fol de mai multi...
    Eventual faci si tu un cont de psn nou, dowloadezi jocu apoi faci public useru si passwordu contului, metoda cu care a cadorisit ReNeGaDe124 forumul.

17. #777 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    mda.jpg

Reincarnation failure. Please don't try again later.

18. #778 SP
    Member andreips3's Avatar
    Kilt, ochelari de soare & army boots. Everything a highland... i mean greek god needs. lol
    Plus burtica pe masura. Adonis is old school.

19. #779 SP

20. #780 SP
    Senior Member Nash's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 106 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... LastLast