Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 106 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... LastLast
Results 61 to 80 of 2120

Thread: God of War 3

1. #61 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    in primul rand ce am vazut e pe timp de noapte, nu prea e fair comparatia cu Uncharted. in al doilea rand sunt ferm convins ca grafica din teaser (care nu e rea deloc) e dintr-un old build. daca ar fi un al treilea rand sony inca nu a anuntat jocu.. deci poate sa apara si in 1010... timp e destul.
    just my thoughts
    cheers!

2. #62 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Jocul a fost anuntat oficial la E3 2008. Poate ai vrut sa spui ca nu au anuntat o data de lansare. Ar fi chiar tare sa arate trailere dintr-un joc neanuntat.

3. #63 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    in primul rand ce am vazut e pe timp de noapte, nu prea e fair comparatia cu Uncharted. in al doilea rand sunt ferm convins ca grafica din teaser (care nu e rea deloc) e dintr-un old build. daca ar fi un al treilea rand sony inca nu a anuntat jocu.. deci poate sa apara si in 1010... timp e destul.
    just my thoughts
    cheers!
    nu ma refeream la " stilul " grafic (stiu ca actiunea din uncharted e doar pe timp de zi , intuneric e doar in cate-o grota , si acolo se vedea f bine) ci la standarde comparabile cu cele din uncharted, killzone 2, gt5 ( trei jocuri care au elemente radical diferite de cele intalnite in god of war. vroiam sa zic ca ma asteptam la o grafica foarte buna in traileul gow 3 ,uncharted a fost doar un termen de comparatie luat la intamplare pt definirea standardului )

4. #64 SP
    Member playgame's Avatar
    Ce va tot smiorcaiti atata ca e prea scurt traileru? Daca nu era niciun video era mai bine?
    Orice joc care-l ridici in slavi prea mult, s-ar putea sa te dezamageasca, asa ca don't hype it.

5. #65 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Ce va tot smiorcaiti atata ca e prea scurt traileru? Daca nu era niciun video era mai bine?
    Orice joc care-l ridici in slavi prea mult, s-ar putea sa te dezamageasca, asa ca don't hype it.
    bro, nu ma smiorcai si nici nu am zis ca e prea scurt trailerul ...am zis doar ca sper sa nu fie asta versiunea finala si sa isi ia timp producatorii sa il faca ok...pamantul nu se termina nici la god of war, nici la console, ar fii pacat sa nu iasa un joc bun din el dar daca asa va fii screw it

6. #66 SP
    Junior Member turok2755's Avatar

7. #67 SP
    turok2755, asta nu e topicul de spam. Clipul e postat pe pagina precedenta de mine si pe sectiunea video!

8. #68 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Jocul a fost anuntat oficial la E3 2008. Poate ai vrut sa spui ca nu au anuntat o data de lansare. Ar fi chiar tare sa arate trailere dintr-un joc neanuntat.
    yep, ma refeream la data de lansare sorry.

9. #69 SP
    Grafica nu e de PS2 din ce vad eu in comparatia asta. Oricum, pics-urile din GoW3 sunt low-res, deci arata cu mult peste God of War 2 fara discutie: Split-Screen :: The Game-Geek’s Daily Read Visual Comparison: God of War 2 and God of War 3

10. #70 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Uau. Lumea se plange de grafica dintr-un joc God of War ? HAH. Pentru mine God of War 3 poate sa arate si ca God of War 1 ( care TOT arata bine ) atata vreme cat are acelasi gameplay incitant.

11. #71 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Parerea mea, GOW3

12. #72 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Sa fie cel putin egal cu gow 2 si e BETON. Poate asteapta si baietii de la Sony sa lanseze KZ 2 si apoi dau drumu la gameplay movies cu grafica produsului final. Pentru mine sa fie si cu grafica de la gow 2, ca tot e The Best.

13. #73 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Sigur ca da,mancam si *****.Suntem in 2018,eu am pretentii si cand e vorba de grafica.

14. #74 SP
    killlemalll3, cum e cu 10 ani in viitor?

15. #75 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    E foarte bine,am zis la misto.Pt ce se mai lauda cu puterea ps3,pt ce mai dai o caruta de bani pt hd uri de nu stiu cati inch...Ah da,au fost atat de ok celelalte doua ca asta poate sa arate oricum.E un proiect mare,e exclusivitate,sa puna osul la treaba nu sa se bazeze doar pe nume.Mai stiu eu exemple...Numai cei care vor sa reuseasca cu ceva nou(Uncharted)trebuie sa-si faca treaba bine din toate punctele de vedere?...

16. #76 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Da de unde stiti voi cum arata? A aparut versiunea finala si nu stiu eu? Trailerul asta este o nimica toata, asteptati sa vedeti macar beta build si atunci putem comenta asupra graficii.

17. #77 SP
    Member Mavone's Avatar
    Nu-nţeleg. De ce a mai apărut trailerul dacă n-avem voie să-l comentăm? Ne uităm la el şi ce facem? Tind să cred, că şi părerile de "rău" şi părerile de "bine" sunt bine venite at�ta timp c�t sunt pertinente şi nu aruncate de dragul de mai face un post.

C�t despre trailer, arată bine. Am �nţeles că nu e pre-rednered sh|te deci nu poţi dec�t să spui GG! echipei care dezvoltă jocul. Arată foarte bine pentru standardele mele şi singurul lucru pe care-l mai aştept este apariţia sa pe piaţă. P�nă atunci rejucăm primele două şi ne pregătim.

18. #78 SP
    Peste trei saptamani ne asteapta un gameplay sau macar informatii noi despre joc: videogaming247 Blog Archive God of War III shown to press next month

19. #79 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Peste trei saptamani ne asteapta un gameplay sau macar informatii noi despre joc: videogaming247 Blog Archive God of War III shown to press next month
    Abia astept

20. #80 SP
    E posibil sa aiba multiplayer: JobSeeker message

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 106 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... LastLast