Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 106 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 ... LastLast
Results 821 to 840 of 2120

Thread: God of War 3

1. #821 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Looks pretty legit for me. Nu am mai vazut acest artwork inainte.

2. #822 SP
    Junior Member cristirms's Avatar
    ma poti ajuta sa downloadez demo-ul de la gow 3?as vrea sa il joc.

3. #823 SP
    Member taz@'s Avatar
    Arata bine boxart-ul us;parca e mai fain decat cel cu "ochiu" lu Kratos;anyway,can't wait for it

4. #824 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sper din tot sufletul sa fie ala boxartul, sau cel putin orice altceva in afara de porcaria aia de ochi.

5. #825 SP
    Member drik's Avatar
    Mie imi placea mai mult cel cu ochiul... era mai clean si mai minimalist, cel putin o schimbare fata de copertile cu posing epic...

6. #826 SP
    Junior Member Darkhollow's Avatar
    Abia astept sa apara,o sa fie super

7. #827 SP
    Member geo971986's Avatar
    Sunt mai mult ca sigur ca nu e box art-ul oficial. Nu e finisat, e cam superficial lucrata (e prea incarcata, titlul e pus aiurea, imaginile folosite sunt invechite). Cea cu ochiul mi se pare mai oficiala decat asta. Asta sigur e fan made.

8. #828 SP
    Banned God of War 3's Avatar
    apare pe 16 martie in SUA si pe 25 martie in JAPONIA cica,dar sper sa nu-l amane

aha,am uitat sa spun,tot pe 16 martie iese si Command and conquer 4 twilight!!!!!

9. #829 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ok. Care dintre voi a avut boala pe Hades de l-a imbuibat cu hamburgeri? Cum poti sa-i faci ditamai burtoiu' unui zeu? Cand am vazut poza cu casca lui, mi-a placut foarte mult si am vrut sa caut mai multe poze insa am dat peste ce o sa fie in God of War 3. O sa fie un...gras. Nici nu prea imi vine sa ma bat cu el, imi vine sa-i scot scamele din buric. Fratele lui Zeus si al lui Poseidon are burta. Dragut. NOT!!!
    Sper ca jocul sa fie superb pentru a putea trece peste acest...gras. Bine ca nu i-au pus si tricou cu gigolo italiano 500 $ ca atunci chiar ca erau culmea.
    Run fatboy! Ruuun!
    Attached Images Attached Images hadesmcdonalds.jpg

10. #830 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    are fizic de gladiator lol

11. #831 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Nu sunt perfecti nici zeii lol

12. #832 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Ok. Care dintre voi a avut boala pe Hades de l-a imbuibat cu hamburgeri? Cum poti sa-i faci ditamai burtoiu' unui zeu? Cand am vazut poza cu casca lui, mi-a placut foarte mult si am vrut sa caut mai multe poze insa am dat peste ce o sa fie in God of War 3. O sa fie un...gras. Nici nu prea imi vine sa ma bat cu el, imi vine sa-i scot scamele din buric. Fratele lui Zeus si al lui Poseidon are burta. Dragut. NOT!!!
    Sper ca jocul sa fie superb pentru a putea trece peste acest...gras. Bine ca nu i-au pus si tricou cu gigolo italiano 500 $ ca atunci chiar ca erau culmea.
    Run fatboy! Ruuun!
    Nimic nou, asa arata si in GoW2. Se potriveste cu takeul universului GoW asupra mitologiei grecesti... probabil au vrut sa il faca mai grim si hellish in look pentru a-l distinge de ceilalti zei ca zeu al Underwordului... Vazandu-i coiful lui Perseu tot in GoW2, nu se potriveste cu ceva ce ar fi purtat de Hades in universul asta, dar presupun ca au schimbat destule incat sa nu mai incerc sa imi dau seama de una sau alta...

---------- Post added 17-01-2010 at 10:16 PM ----------

De asemenea, nu stiu daca a mai fost mentionat, dar Jaffe a declarat cele de mai jos pe la sfarsitul lui decembrie. Poate legate de Rebootul God of War care se zvoneste a se incepe dupa lansarea lui GoW3.

Quote Originally Posted by David Jaffe View Post
    Zelda open world is different than GTA3 in terms of player guidance. Which is why I love ZELDA open world more.

If I were to do GOW now, I would do GOW meets ZELDA 64 structure. Much more interested in immersive games now vs. scripted experiences. But I think Zelda open world+GOW puzzles/combat=pretty good mash. Many other games have mash�d that up. Not to imply I don�t love GOW. I DO very much. But I just would not design it the same way now, in 2010.

Not to imply I don't love GOW. I DO very much. But I just would not design it the same way now, in 2010.

13. #833 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Hades mi se pare ca arata exact asa cum trebuie: hidos, inspaimantator. pana la urama e Hades God of the Underworld, nu Fat Frumos
    i'll enjoy tearing his guts out very much !!!

14. #834 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Aiurea. E ca si cum ai spune ca Poseidon ar trebui sa aiba branhii si coada de peste. Hades nu mi se pare inspaimantator cu burtoiu ala, tocmai asta ziceam mai sus...mi se pare demn de mila. La cata burta are imi e sa nu-i scada glicemia cand ma bat cu el sau sa aiba un atac de astm.
    Uite, o alta reprezentare inspaimantatoare, hidoasa si nu e demna de mila (vezi poza).
    Oricum, pana la urma o sa-mi placa jocul cu tot cu burtica lui Hades. O sa-i retez burtoiul cu mare placere
    Attached Images Attached Images hades_juggernaut_by_andyparkart.jpg

15. #835 SP
    Member geo971986's Avatar
    sunt de acord cu pizzi, puteau sa il faca mai fioros si mai putin gras insa e doar o poza, sa vedem ce stie sa faca, in mod sigur nu o sa inspire mila si in joc. Astia aparent cuminti sunt defapt cei mai rai, ca in realitate dealtfel lol

16. #836 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Aiurea. E ca si cum ai spune ca Poseidon ar trebui sa aiba branhii si coada de peste. Hades nu mi se pare inspaimantator cu burtoiu ala, tocmai asta ziceam mai sus...mi se pare demn de mila. La cata burta are imi e sa nu-i scada glicemia cand ma bat cu el sau sa aiba un atac de astm.
    Uite, o alta reprezentare inspaimantatoare, hidoasa si nu e demna de mila (vezi poza).
    Oricum, pana la urma o sa-mi placa jocul cu tot cu burtica lui Hades. O sa-i retez burtoiul cu mare placere
    asa paros? pai si asta are burta numai ca nu se vede din cauza armurii-craniu plus ca are moaca de catelus care n-a papat laptele muhahahahaaaaa
    whereas in GOW 3 Hades are coif-ul ala care-ti inspira ever burning fields of.. HADES; torture. yep mi se pare bestial!

ps: vedeti ca-l infuriati pe Kratos-ul forumului you've been warned.

17. #837 SP
    Member drik's Avatar
    Nu inteleg de ce nu s-a plans nimeni de acum 2-3 ani chestia asta, e prima data cand il vedeti? E demn de mila sa ai burta omfg I need to lay off the beer...

18. #838 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mai exista la cineva vre-un cont facut public pe care este gow 3 demo?

19. #839 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Srachi: Cred că da, PM ReNeGaDe124.

20. #840 SP
    Banned God of War 3's Avatar
    asa urat e fratele lui zeus?????zici ca e un trol gladiator cu burta,parca e inspirat in filmele alea gen gladiator cu Ciclopul sau nu stiu ce,arata parca scos din filme SF
    si casca arat misto,dar in GOW 1 nu avea casca...
    si pe langa asta,pe sub casca ce o avea?zici ca ii iese foc,da chiar,ARE CAP DE FOC?????

si sincer,cred ca personajul acesta cu burta trebuia sa fie mai bine Hefaistos,ala era demn de mila

Hades trebuia sa fie mai mosntruos,nu cu burta ca trolii si ceva mai uman ca dheaa e fratele zeului perfect.Zeus
    arata ca naiba,trebua sa fie la fel cum era in GOW1 mai bine,acuja parca are burta,capul in flacari si casca e zici ca mai bine ar semana cu Hefaistos,ala parac era demn de mila
    si te pomenesti ca in joc o sa schipotaze putin,ca na,au facut si producatorii aia o combinatie Hades-Hefaistos!

imi inchipui ca Poseidon o sa aiba brahnii si coada de peste,iar in GOW2 vad ca nu avea trident,folosea vraji magice cu fulgere,in loc de apa......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 106 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 ... LastLast