Am mai spus-o si o repet: o sa se numeasca trofeul ''a lot of s�nge''. lol
Imi place mult ce a spus in interviu directorul de la Santa Monica (sau ce o fi el acolo): we gonna continue to make God of War games, we are the keepers of the franchise.![]()
Am mai spus-o si o repet: o sa se numeasca trofeul ''a lot of s�nge''. lol
Imi place mult ce a spus in interviu directorul de la Santa Monica (sau ce o fi el acolo): we gonna continue to make God of War games, we are the keepers of the franchise.![]()
adevarul e ca dupa ce am jucat demo-ul si mie imi era greu de crezut ca detaliile alea pot fi rendate la 1080p. nu am observat daca demo-ul are frame rate "issues", abia dupa un minut de combo-uri am realizat ca joc demo-ulif you know what i mean
LE: true Pizzi, true...![]()
New Interview + some new screens http://ps3.nowgamer.com/previews/ps3...ii?o=0#listing
New GoW 3 Boxart Revealed? | GamersMint
According to our French sources, the official boxart for the PAL version of GoW 3 has been finalized. The boxart looks like a more refined version of the dummy boxart provided earlier which had been widely used by gaming retail websites and others. The ESRB rating does suggest that it is not a fake.
Trebuie sa fiu de partea copertii asteia... e originala si minimalista, nu are nevoie de Kratos stand cu capete in maini sau sarind pe ciclopi, stii ce e si arata bine.
dupa cum ma si asteptam ca asta sa fie cel oficial, chiar imi place cum arata. Cel de dinainte se observa usor ca e facut de amatori.
In traducere libera "Sunt lucruri pe care vrem sa le facem inca de la primul GoW" inseamna "Am pastrat notitele lui Jaffe si ne uitam cu obsesie prin ele pana avem tehnologia de a le pune in practica."
Uhh...m-ati disperat! ^_^
Nu imi pasa cum arata coperta!Din partea mea,discul poate veni si intr-o bucata de hartie igienica,I don't care!
Numai sa treaca timpul asta mai repede sa-l joc..
It's God of War 3..FFS!
lol @ pooaul and alecssunteti cu capul !
lmao
duuuude cum poate sa arate Kratos in ultimele screen-uri...![]()
sa vina Kratos asta in Romanica sa faca ordine si curatenie in megahaosul manelist-moguliscian...![]()
Atunci o sa faca un GOW ROMANIA,unde Kratos candideaza la presedintie in 2014 si se va lupta cu Bazeus,sa vezi ce curatenie ar face....MACEL!MACEL!suna exact ca cantecul din meniu!
In mod sigur Kratos ar candida in partea PSD,caci lui ii placeeeee culoarea rosie
imagineaza-ti ce ar fi pe un afis electoral......Kratos presedinte,votati ca de nu va sparg,sa moara Geoana sau Nastase de oftica.lol
frumos,pacat insa ca e doar un vis,chiar i-ar trebui tarii noastre un asemenea om onorabil
Mie oricum,luna martie imi miroase a sange,caci se vor lansa foarte multe jocuri,si pe consola si pe PC
God of War III Playstation 3 bundle packshot
Amazon France has apparently unveiled the packshot for the upcoming God of War III 250 GB Playstation 3 bundle in Europe. You can view it below:
In related news, Spanish retailer Game has also revealed the box art for the Collector’s Edition of God of War III:
Bookmarks