Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 106 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2120

Thread: God of War 3

1. #901 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Poate cineva (de preferat nu toata lumea) sa imi explice si mie ce e asa interesant si special la acest joc? De cate ori intreb un fan God Of War ce e asa de important la God Of War 3 primesc un raspuns extrem de jignitor si per-total imi da din ce in ce mai mult impresia ca jocul e facut in mod exclusiv pentru copii care incearca sa para maturi. As dori un raspuns educat va rog si tineti cont de faptul ca eu nu incerc sa insult pe nimeni aici, ci doar sunt foarte curios sa stiu si eu de ce il tot lauda lumea.

PS: Am terminat GOW2 si nu mi-a placut (l-am terminat doar pentru ca ma tot batea la cap un amic sa vad ce poveste senzationala are si ma asteptam la un mare plot-twist la final dar am fost dezamagit), GOW1 nu l-am terminat (lipsa de rabdare) iar Chain's Of Olympus a fost primul meu joc de PSP si consider ca a fost ok, nimic special sau senzational ci doar ok.

Incerc sa fiu open-minded si nu sunt genul de om care sa nu suporte nimic (daca eram, nu mi-as mai fi facut cont aici) si as vrea sa fac si eu parte din craze-ul asta pentru GOW3 dar imi trebuie ceva motivatie. Multumesc pentru rabdare.

2. #902 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Mykayel View Post
    Poate cineva (de preferat nu toata lumea) sa imi explice si mie ce e asa interesant si special la acest joc? De cate ori intreb un fan God Of War ce e asa de important la God Of War 3 primesc un raspuns extrem de jignitor si per-total imi da din ce in ce mai mult impresia ca jocul e facut in mod exclusiv pentru copii care incearca sa para maturi. As dori un raspuns educat va rog si tineti cont de faptul ca eu nu incerc sa insult pe nimeni aici, ci doar sunt foarte curios sa stiu si eu de ce il tot lauda lumea.

PS: Am terminat GOW2 si nu mi-a placut (l-am terminat doar pentru ca ma tot batea la cap un amic sa vad ce poveste senzationala are si ma asteptam la un mare plot-twist la final dar am fost dezamagit), GOW1 nu l-am terminat (lipsa de rabdare) iar Chain's Of Olympus a fost primul meu joc de PSP si consider ca a fost ok, nimic special sau senzational ci doar ok.

Incerc sa fiu open-minded si nu sunt genul de om care sa nu suporte nimic (daca eram, nu mi-as mai fi facut cont aici) si as vrea sa fac si eu parte din craze-ul asta pentru GOW3 dar imi trebuie ceva motivatie. Multumesc pentru rabdare.
    tine de gusturi, daca nu-ti place ok... nu-l vei cumpara, simplu. daca ai incercat GOW1, GOW2 si GOW:CoO atunci acest gen de joc nu este pentru tine. e normal sa avem gusturi diferite, doar fiecare om e unic in felul lui. nu vreau sa te jignesc, dar nu inteleg intrebarea? l-ai jucat, nu ti-a placut => treci la alte jocuri

3. #903 SP
    Banned God of War 3's Avatar

n-ai vazut cun arata grafica din GOW 3 din demo sau imagini?sau muzica sau actiunea din joc?va fi jocul anului 2010,sau de ce nu,jocul deceniului pe PS 3...

4. #904 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Da, asa ziceam si eu, dar chestia ciudata e ca imi plac genul asta de jocuri (exemplu: ador seria Devil May Cry si Ninja Gaiden) si pot scuza cateva probleme cu camera sau o poveste mai cheesy daca gameplayul e solid, cred ca pana la urma problema mea ca pur si simplu nu imi place personajul lui Kratos, oh well...

EDIT: Acum am vazut ce a scris membrul God Of War 3. Ba da, chiar am jucat demoul, iar grafica sincer sa fiu nu m-a impresionat, muzica mi se pare ok iar la capitolul combat mi se pare chiar slabut, nu cred ca ar putea fi jocul anului 2010, dar ma gandeam ca poate au mai schimbat cate ceva dupa lansarea demoului si imi scapa mie cate ceva, de aia intrebam. Nu e asa de greu de imaginat ca un fan GOW care e la curent cu tot ce se aude despre al 3-lea din serie sa aibe niste informatii pe care eu nu le am, defapt e chiar destul de normal sa fie asa. Oricum, in concluzie, nu imi voi cumpara jocul, nu e genul meu.

5. #905 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    N-are nicio treaba cu DMC sau NG. Tine foarte mult de gusturi. Mie mi-a placut povestea, nivelul de detaliu din joc mi se pare foarte bun. imi place muzica si cel mai important imi place actiunea in sine.

6. #906 SP
    Member Mykayel's Avatar
    ba are cate ceva in comun cu DMC. Chestia cu Red and Green orbs si faptul ca le primesti si din distrugerea obiectelor. Faptul ca e Beat Em'up, systemul de upgrade e asemanator... nu ma pot gandi acum si la altele dar mai sunt.

oricum, nu vreau sa incep o cearta cu fanii GOW (am mai patit asta de cateva ori si a fost chiar aiurea) pe tema asta, pana la urma e doar un joc. Multi nu inteleg de ce imi place mai mult Silent Hill 2 decat Silent Hill : Homecoming, e pur si simplu vorba de gusturi.

Dar merci oricum ca ati raspuns la intrebarea mea intr-o maniera civilizata.

7. #907 SP
    Member drik's Avatar
    Cred ca totusi cauti in locul nepotrivit. Daca vrei informatiile obiective si clare pe care le cauti atat de minutios nu ar trebui sa intrebi un fan GoW, este probabil cea mai scurta cale catre un raspuns sec si subiectiv... Iar raspunsul unui user ca God Of War 3 ar trebui sa fie ignorat oricum.

Daca vrei totusi un raspuns pe jumatate gandit poate am cateva enunturi de tastat. Mi-au placut primele doua foarte mult pentru cateva motive solide si simple...

Mitologia pe care se bazeaza este una destul de putin exploatata deci in ochii mei originala, iar felul in care toti cred ca GoW e sangeros pentru ca asa e jocul dau prea mult credit pt asta developerilor. Mitologia greaca e plina de crime, sange si decapitari...

Felul in care imbina perfect echilibrat 3 stalpi principali: combat, puzzle si platforming. Rar am gasit un joc care sa dozeze atat de bine aceste trei lucruri incat sa ma tina interesat fara un minim de injuraturi. Combatul e solid daca vrei sa il duci la un nivel mai ridicat dar e perfect si pt incepatori sau persoane care pur si simplu nu vor sa ajunga la 500 Stylish Hits... Puzzles si platforming au fost mereu interesante de asemenea si destul de challenging incat sa fie entertaining in timp ce evitau a fi frustrante.

Scara si obiectivul jocului in sine. Un alt lucru rar intalnit in jocuri e senzatia adevarata de epic. GoW da pe afara de "epic", au tinut intotdeauna sa dea senzatia de mare, impunator prin niste trucuri foarte simple dar eficiente, ce te fac sa zici damn. Probabil primul joc pe PS2 care m-a facut sa exclam "damn!" Iar acesta tocmai enuntat a fost obiectivul jocului.

Ca ai motive interesante si enuntate obiectiv sau pur si simplu spui ca iti place jocul fara sa simti nevoia sa argumentezi e acelasi lucru. Multi considera GoW3 cel mai bun lucru de la Iisus pe paine incoace probabil pt ca asteapta acelasi lucru pe care primele 2 au livrat cu succes. Eu unul astept curios sa vad cum se sfarseste trilogia si sper ca o sa fie un joc bun. Altii pur si simplu il vor pentru din cauza hypeului din jurul titlului si asteptarilor ridicate.

Demoul m-a lasat oarecum rece pe mine sincer dar tind sa cred ca fi un joc bun pana la urma. Grafic nu m-a omorat si stiu ca produsul final, in ciuda promisiunilor, nu va arata mult mai bine...

Ai mai sus cateva motive personale ce pot sau nu coincide cu ale altora, dar pana la urma intrebarea ta e "de ce place cuiva ceva?" E o intrebare la care nu vei primi niciodata raspunsuri clare...

8. #908 SP
    Member Painkiller's Avatar
    ca sa va spun sincer si eu ma intrebam ce o fi asa de bun la seria asta, ca pana la urma e doar un joc si mi se parea prostesc sa sari asa in sus pentru un joc. dar dupa ce am jucat god of war collection am inteles de ce: jocul e pure entertainment. dupa ce s-a terminat 2-ul si am bagat alt joc am simtit imediat cum s-a terminat distractia. god of war 3 o sa merite 100%.

9. #909 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    doamneeee, tot incerc sa ma abtin dar nu pot. god of war 3 (userul) incearca sa nu mai fi asa hyped legat de acest joc, entuziasmul tau fata de el atinge niste cote deosebit de enervante. nu te jignesc sau ceva de genul, dar esti un ultras al god of war-ului intr-un mod care deranjeaza (dovada fiind si comenturile anterioare la adresa ta, dar care au fost sterse) am inteles, intelegem toti ca iti place acest joc, dar incearca sa nu mai fi chiar asa. jocul deceniului ? are si el 25 de zile saracu decand a inceput.. pana la sfarsitul lui o sa mai avem 2 jocuri din god of war pe mana (nu din trilogie) asa ca hold your horses.

legat de joc, damn that's realy bad ass. cum arata hades
    o sa fie foarte tare de jucat. jocul asta singur poate converti un fanboy la xbox-ului sa vina de partea intunecata
    o sa fie bun, abia astept si oricum nu mai avem asa mult.
    si daca tot vorbim de joc, nu vreau sa par milog, dar apelez la bunatatea unui user care dispune de un cod pentru god of war 3 demo (daca mai e valabil) ca sunt destul de curios sa il incerc. numai bine.
    inca odata, acesta nu a fost un comment ofensator la adresa userului, doar ca trebuia sa o zic

10. #910 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Quote Originally Posted by urioc View Post
    pana la sfarsitul lui o sa mai avem 2 jocuri din god of war pe mana (nu din trilogie) asa ca hold your horses.
    Care jocuri?

11. #911 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

trolling fairy princess ftw!

12. #912 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Hades intradevar arata foarte badass dar in afara de asta nu ma da pe spate estetica. Oricum, am gasit un rip-off dupa GOW care mi-a placut (cel putin demoul) si astept sa vad ce o sa iasa. (desi avand in vedere ca jocul e facut de EA, sunt destul de pesimist)

PS: Cred ca jocul care ar putea corupe fanii King Kong sa se alature faniilor Godzilla ar fi Heavy Rain, dar e doar o parere. (evident complet subiectiva)

13. #913 SP

14. #914 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    @ Mykayel: daca nu ti-a placut GOW2 inseamna ca nici GOW3 nu o sa te atraga. merita cel putin inchiriat / imprumutat pentru ca developerii promit o scala (exact la ceea ce se referea si drik) neatinsa de alt joc inainte + din ce am vazut in demo, o atentie extrema la detalii.
    in final e alegerea ta si nu te lasa influentat de teribilisti.
    ce e asa interesant la jocul asta din punctul meu de vedere:
    nici un alt joc nu m-a facut sa simt controller-ul ca face parte din mine, iar sentimeltele pe care mi le ofera aceasta combinatie sunt... greu de pus in cuvinte, more than entertainment for me.

15. #915 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    EA a contribuit la Mass Effect si Mass Effect II. Plus ca jocul este facut de SCE Santa Monica Studio - Wikipedia, the free encyclopedia
    se referea la dante's inferno...dar subtil, cum fac trollii.

16. #916 SP
    Member drik's Avatar
    Nu tot ce ofera alta perspectiva e trolling...

17. #917 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Da, ma refeream la Dante's Inferno, nu, nu este vorba de trolling dar nu are rost sa intru in mai multe detalii pentru ca drik a spus-o cel mai bine.

Oricum, am aflat ca o sa il cumpere un tovaras de al meu (care cred ca are si el cont pe aici ) si cel mai probabil o sa il imprumut si eu macar sa vad cam cum e.

18. #918 SP
    Member taz@'s Avatar
    Cateva imagini noi,ma rog,scann-uri.
    Screenshots PlayStation University.
    Attached Images Attached Images 4122.jpg 4123.jpg 4124.jpg 4125.jpg

19. #919 SP

lol

20. #920 SP
    Member taz@'s Avatar
    Buna asta.....WILLIS WILLIS ;ce-a putut sa le coaca mintea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 106 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast