Poate cineva (de preferat nu toata lumea) sa imi explice si mie ce e asa interesant si special la acest joc? De cate ori intreb un fan God Of War ce e asa de important la God Of War 3 primesc un raspuns extrem de jignitor si per-total imi da din ce in ce mai mult impresia ca jocul e facut in mod exclusiv pentru copii care incearca sa para maturi. As dori un raspuns educat va rog si tineti cont de faptul ca eu nu incerc sa insult pe nimeni aici, ci doar sunt foarte curios sa stiu si eu de ce il tot lauda lumea.
PS: Am terminat GOW2 si nu mi-a placut (l-am terminat doar pentru ca ma tot batea la cap un amic sa vad ce poveste senzationala are si ma asteptam la un mare plot-twist la final dar am fost dezamagit), GOW1 nu l-am terminat (lipsa de rabdare) iar Chain's Of Olympus a fost primul meu joc de PSP si consider ca a fost ok, nimic special sau senzational ci doar ok.
Incerc sa fiu open-minded si nu sunt genul de om care sa nu suporte nimic (daca eram, nu mi-as mai fi facut cont aici) si as vrea sa fac si eu parte din craze-ul asta pentru GOW3 dar imi trebuie ceva motivatie. Multumesc pentru rabdare.
Bookmarks