Bine ai venit.Te adaug in seara asta si te astept in curand la un black ops daca o sal iei inapoi,si de ce nu un street fighter 4 ca in curand il iau si eu.
redroom101 am pe psn
Bine ai venit.Te adaug in seara asta si te astept in curand la un black ops daca o sal iei inapoi,si de ce nu un street fighter 4 ca in curand il iau si eu.
redroom101 am pe psn
Au inchis discutiile despre PSN . Nu cred ca mai am multa rabdare .Ma gandesc sa trec pe XBOX .Va intereseaza NFS SHIFT ;FIFA2010 si MEDAL OF HONOR ? Le dau la schimb.
M-am apucat de DIRT 3 .Abea astept sa ne vedem on line .Jocul e tare rau de tot inca o data nota 10 pentru CODEMASTERS. Va astept in multiplayer si apropo jocul aduce inapoi spleat screan-ul deci poate fi jucat si cu pirtenii care vin in vizita.
PSN id : Mirciu94
Joc uncharted 2 si Naruto UNS 2 multiplayer
Jocuri : NSUNS2, uncahrted 2, heavenly sword, Gow 1;2;3 ,Dante's Inferno, Assassin's Creed 2, UNcharted 1, si cam atat
Nu ma intereseaza nici un schimb in rest vreau sa cumpar Mgs4, Heavy rain si Castlevania. astept sa ma contactati
Pare rau baietii , incepand de saptamana viitoare voi fii Bucurestean adio Constanta , miss you all
M-am gandit sa mai aduc la viata threadul constantenilor.Adaugati-ma si pe mine: SkyBorg9854
Jocuri : Fifa 11, Assassin's Creed : Brotherhood + sunt in cautare de schimburi sau jocuri la preturi bune(in special uncharted si god of war)
salut baieti! vreau sa ingros si eu numarul membrilor din constanta .SEN I.D. Gh0stL34d3r_02/90 de jocuri/bluetooth headset/jocuri in retea ACB,ACR,SNIPER,COD MW2,COD BO.Ma numesc Mihai si am 10 ani.Va multumesc!(PS3 uber alles!)
Bookmarks