Cei care detin PS3 si nu au avut ocazia sa le joace pe PS2,le recomand sa joace aceste titluri cand se vor lansa pe PS3.Promit ca vor trai o experienta unica,cum nu au mai simtit-o in nici un joc.
Cei care detin PS3 si nu au avut ocazia sa le joace pe PS2,le recomand sa joace aceste titluri cand se vor lansa pe PS3.Promit ca vor trai o experienta unica,cum nu au mai simtit-o in nici un joc.
Team Ico
decent
Graphics Comparison
Ico & Shadow Graphics Comparison Video - PS2 - IGN
cu resistance 3 cum a fost situatia?orice se poate la noi. Ce ma mira e ca pretul e asa de mic. Cateva jocuri de la unele magazine in au pret de 250 de ron desi s-au lansat de nu stiu cat timp...
Tra sa-mi vina si mie discul.
Cu care sa incep dintre cele doua? Asa...sa pastrez cireasa de pe tort la final.![]()
Jocurile nu au nici o legatura intre ele(ma refer la poveste).Asa ca nu conteza care il incepi primul.Eu ti-as recomanda sa incepi cu S.O.T.C.
Ca si idee,Ico e foarte scurt,in al doilea run il poti termina in mai putin de 2 ore,pe cand la S.O.T.C. iti i-a cel putin 8-9 ore sa-l termini,doar la ultimul colos am stat o 1h si jumatate.AAA si cireasa de pe tort o vei gusta la finalul lui S.O.T.C. o sa si vezi dece.Spor!
The Secret Nicknames of Shadow of the Colossus
ma rog... aici e lista completa: GlitterBerri � The Colossi’s Nicknames
Cateva nick name-uri le-am nimerit si eu cand trebuia sa descriu un colos la prieteni. Ultimul nickname e cel mai tare oricum
. Cititi ca e destul de amuzant si/sau interesant. Da aveti grija la SPOILERE!
Am inceput sa joc Shadow of the colossus, is la al 5-lea colos. Tot jocul e asa ''frumos''? Nu ma impresioneaza cu nimic, plictisitor tare, culori fade, control foarte prost. Nu stiu despre ce experienta unica se tot vorbeste si am tot auzit ce bun e jocul asta dar sincer pana acum nu ma atrage cu nimica.Probabil nostalgicii care au jucat jocul pe ps2 isi aduc aminte cu placere de el, la timpul lui poate a fost bun.
Eu l-am rejucat pe PS2 vara trecuta si mi s-a parut la fel de bun ca si la lansare. In fine, gusturile nu se discuta.
Colectia are nota 91/100 pe Metacritic: The ICO & Shadow of the Colossus Collection for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
Iar originalul (cel de PS2) avea aceeasi nota: Shadow of the Colossus for PlayStation 2 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
Prin urmare, cred ca nu-ti place tie genul... Mai ales ca dupa cum vezi, si la editia refacuta si la editia de PS2, au fost reviews care i-au dat 10/10.
Sunt la al 15-lea colos,cativa dintre ei mi-au placut dar la cate laude am auzit ma asteptam ca jocul sa aiba si ceva story bun dar pana acuma mai nimic. Fat frumos cu par balai isi duce iubita decedata pe nume Ileana cea cu straie de matase la resuscitat, calu care mancase jaratec neacaza falnic si cateodata nu-i in stare sa urce dealuri pe care printu le urca descalecat fara probleme.
---------- Post added 24-01-2012 at 02:00 AM ----------
Acuma l-am si terminat, mi-a placut cum ploua prin tuneluri la ultimul colos, am avut parte si de 3 minute de story la sfarsit, superb. Astept Shadow 2 hihi.
Bookmarks