Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: PS3 Eagle Eye Converter

1. #21 SP
    Member Snake's Avatar
    Mouse pe consola = cheat. Si punct. Pacat ca Sony si Microsoft nu introduc o optiune generala in Settings (pt. toate jocurile) prin care sa setezi sa nu iti mai gaseasca vreodata jucatori care folosesc mouse in matchmaking-uri. Mi s-a acrit de ei ca de mere padurete. Nu sunt in stare sa invete sa foloseasca un gamepad. In locul lor as ramane pe PC, daca tot le place asa mult mouse-ul.

2. #22 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Mouse pe consola = cheat. Si punct. Pacat ca Sony si Microsoft nu introduc o optiune generala in Settings (pt. toate jocurile) prin care sa setezi sa nu iti mai gaseasca vreodata jucatori care folosesc mouse in matchmaking-uri. Mi s-a acrit de ei ca de mere padurete. Nu sunt in stare sa invete sa foloseasca un gamepad. In locul lor as ramane pe PC, daca tot le place asa mult mouse-ul.
    Aici vorbesti in numele tau ca mouse pe consola = cheat,la fel poate fi considerat si move-ul tot cheat deoarece e cum mult mai precis decat controleru...oricum doar cei care produc consolele pot considera ca este cheat si nu tu;atata timp cat nu a fost anuntat cheat inseamna ca din controller se poate ajunge la aceleasi performante ca si din mouse.

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Aici vorbesti in numele tau ca mouse pe consola = cheat
    Nu cunosc nici macar un consolist adevarat care sa joace pe consola cu mouse-ul. Deci nu, nu vorbeste doar in numele lui. Cum am mai zis, cei cu mouse nu au ce cauta cu noi in multi... Pana si o verisoara de-a mea la 6 ani in 5 minute a invatat sa se joace cu gamepad-ul. Cine spune ca nu poate, are o problema...

4. #24 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @beugen2001 gandeste-te cum ar fi sa joace cineva cu un mouse un joc ca MW2, unde exista un auto-aim exagerat in MP, cred ca si cel mai mare noob ar da numai headshooturi. acum, ti se pare ca e corect fata de ceilalti care folosesc un simplu gamepad?

PS: majoritatea jocurilor shooter au auto-aim in MP

5. #25 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu cunosc nici macar un consolist adevarat care sa joace pe consola cu mouse-ul...
    #1 CoD 4, #1 KZ2 foloseseau mouse

Si cei care folosesc arcade stick au avantaj fata de cei care folosesc controler, dar aici nu mai e cheat, nu?

6. #26 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Consolist adevarat? ... Atata timp cat exista un control mai bun, de ce sa nu profit de el ? ... Nu ma plang ca nu stiu sa ma joc cu gamepad-ul, chiar ma descurc foarte bine. Dar totusi,... Sa spui ca "cine se joaca cu moseul" pe consola nu este consolist adevarat, e putin cam exagerat. Cine vrea sa "se creada consolist adevarat" si de ce? lol IT'S ALL ABOUT FUN.

Pana la urma urmei consola tot un computer este. Iar intr-un final este vorba de "have some fun", iar daca un user gaseste mouseul un control mai bun, atunci... nu vad care este problema.

Deci daca eu imi pun consola pe birou, mai imi ard un monitor de 24, si imi conectez un mouse si o tastatura la consola pe care EU am dat banii, ... sunt un copil frustrat care nu are ce cauta pe consola ?

Discutii de genul asta ar trebui sa purtati cu cei care le modeaza, (ah, dar stai, nu exista nici o problema daca are consola modata) ... nu cu cei care se joaca online, cu un control mai bun.

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu cunosc nici macar un consolist adevarat care sa joace pe consola cu mouse-ul. Deci nu, nu vorbeste doar in numele lui. Cum am mai zis, cei cu mouse nu au ce cauta cu noi in multi... Pana si o verisoara de-a mea la 6 ani in 5 minute a invatat sa se joace cu gamepad-ul. Cine spune ca nu poate, are o problema...
    cred ca are puteri speciale...oricum la 6 ani o fetita ii sta mai bine jucandu-se cu o papusa barbi si nu shootere

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eXist: Tu esti oricum un Gica-Contra. Daca tu consideri ca e fun sa fii cheater si sa ai un avantaj asupra celorlalti cu care joci... inseama ca o ai mica si altfel nu faci fata situatiei. Sorry, dar da... esti asa cum zici tu un "copil frustrat" insa eu te consider un troll care nu face altceva in ultima vreme decat sa posteze contra. Prin urmare, Bye Bye ! Ia o pauza si mediteaza asupra celor 20 de infractiuni primite pe CG...
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    Si cei care folosesc arcade stick au avantaj fata de cei care folosesc controler, dar aici nu mai e cheat, nu?
    Desigur ca nu. Am batut pe multi la Tekken care aveau arcade stick... Unii il cumpara doar pentru ca au un feeling ca-i ajuta...
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    cred ca are puteri speciale...oricum la 6 ani o fetita ii sta mai bine jucandu-se cu o papusa barbi si nu shootere
    Corect. Insa nu vroiam sa demonstrez ca nu e mai bine sa se joace cu Barbie... ci faptul ca oricine poate invata sa joace cu gamepadul foarte repede si sa fie fun. Cei ca eXist care nu pot, repet... au o problema... Si personal m-am plictisit de ei. Sunt fix cei care ne strica jocurile in multiplayer. Cei care nu stiu sa faca un gameplay frumos cu prietenii si care urla in casca atunci cand cineva care joaca cu gamepadul are mai multe kill-uri ca ei

9. #29 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sa-l vedeti pe frate-miu de 8 ani ce rupe MW2 cu gamepadul... cred ca cei cu mouse/tastatura ar fi in dezavantaj
    Acum pe bune, cei cu mouse vor sa li se ofere o sansa sa poate juca, noi cu gamepadul nu vrem sa jucam cu ei de nicio culoare deci cea mai buna solutie ar fi sa faca matchuri separate. Eu ador gamepadul si nu mi-ar conveni sa vina unul cu mouse, da 1 click si-mi zboara creierii... dar de ex. tata nu suporta gamepadul (e mai old-school/pc fanboy ) asa ca sunt sigur ca ar fi incantat sa joace cu mouse si tastatura ATAT TIMP cat joaca numai cu alti playeri care si ei la randul lor folosesc mouse.

10. #30 SP

11. #31 SP

12. #32 SP
    New Firmware 2.0 Final Release (11/19/10)
    New to Firmware 2.0:

1. Added Advanced Calibration Functions
    2. New Eagle Edit 2.0
    3. Improved Compatibility with Razer Mice

13. #33 SP
    Junior Member valycrucy's Avatar
    Baieti, ajutati-ma si pe mine. Acum 2 saptamani mi-am cumparat convertoru asta. Mi-am instalat battlefield 3, l-am jucat, nu am avut nici o problema. e problema e ca acu 5 zile mi-am instalat uncharted 1 si 2. Nu merge nici unul cu convertor , uncharted 3 nu l-am incercat. Am cautat pe google cred ca vreo 2 zile si nu am gasit nimic. Firmware la convertor este 3.0, trebuie sa fie mai mic ca sa pot juca colectia uncharted??? Imi dati si voi un sfat va rog

14. #34 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    Quote Originally Posted by valycrucy View Post
    Imi dati si voi un sfat va rog
    Vinde-l.

15. #35 SP
    Member faxiu's Avatar
    Asta mai lipsea in Uncharted acush... profesionisti cu mouse. Sfatul meu este sa te inveti cu controlerul. Iar ND este cam developer "de casa" al SONY. Deci nu. Nu ai ce sa-i faci. Sper.

16. #36 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Baieti, ajutati-ma si pe mine. Acum 2 saptamani mi-am cumparat convertoru asta. Mi-am instalat battlefield 3, l-am jucat, nu am avut nici o problema. e problema e ca acu 5 zile mi-am instalat uncharted 1 si 2. Nu merge nici unul cu convertor , uncharted 3 nu l-am incercat. Am cautat pe google cred ca vreo 2 zile si nu am gasit nimic. Firmware la convertor este 3.0, trebuie sa fie mai mic ca sa pot juca colectia uncharted??? Imi dati si voi un sfat va rog
    Cum adica "mi-am instalat"??!

17. #37 SP
    Member Ares's Avatar
    1.nu are nici o treaba jocul cu versiunea de firmware
    2.cum ai facut setarile ptr fiecare joc in parte?

18. #38 SP
    @ gvingi76 L-am instalat, adica l-am copiat pe hard, scuze de exprimare....

@ Ares Cum adica sa ii fac setarile pentru fiecare joc in parte, ca nu inteleg.... Pur si simplu am urmat instructiunile convertorului... trebuie vreo setare anume.

SI PENTRU TOTI CEILALTI CARE SUNT SUPARATI CA FOLOSESC UN CONVERTOR PT UNCHARTED, IL FOLOSESC PT MINE CA NU MA DESCURC CU CONTROLERUL, AM CONSLA MODATA SI PUTETI STA LINISTITI CA NU MA JOC ONLINE...

Ares aspept PM daca trebuie vreo setare anume. mersi mult
    O seara placuta.

19. #39 SP
    Cred ca mai bine adresezi intrebarea pe forumul lor oficial.

20. #40 SP
    Am incercat si nu mi-au dat nici un raspuns....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks