Ai luat cu 100 de RON-i versiunea Platinum? Eu am luat versiunea normala la pretul asta din magazin.
Ai luat cu 100 de RON-i versiunea Platinum? Eu am luat versiunea normala la pretul asta din magazin.
Am citit pe internet ca uncharted demo ar fi region locked si versiunea full este la fel?Intreb asta deoarece eu am un ps3 cumparat din america de sud si este ntsc.
l-am teminat si eu, jocul e destul de bun, si chiar are nishte parti foarte interesante dar puteau fii modificate cateva aspecte
pacat ca mediu e foarte bine conturat dar nu il poti explora si ai numa asa...o singura carare pe care trebuie s o urmaresti
chestia cu zombiii nu prea a avut ce cauta in poveste dupa parerea mea, acolo pt mine tot storylineul s-a prabusit
si in rest, imi pare rau ca dupa ce am terminat jocul pe medium nu s-a deblocat ultima dificultate "crushing" ...asta chiar nu era mare lucru de modificat
Arslany-nu m-am luat de playgame si nici nu am avut intentia de a-i stirbi din drepturi ,am spus doar ca,multi dintre noi ne asteptam sa apara si o continuare,mai ales dupa succesul care l-au avut cu prima parte iar aceea stire a venit ca o confirmare,atata tot
Cheers...
Sa-mi spuna si mie cineva care este diferenta dintre versiunea Platinum si cea normala. ?! ... Am luat un platinum din media galaxy.
Singurele diferente sunt pretul (mai redus la var. platinum), artworkul de pe coperta (galbenul acela) si artworkul de pe disk. In joc nu e nicio deosebire.
Mai am putin si innebunesc cu Uncharted, dar tot nu ma las. Mai aveam de terminat jocul doar pe crushing si m-am apucat sa il fac. Problema este ca atunci cand l-am terminat, surpriza , mi-a dat doar reward-ul. Ca si cum trofeul l-as avea deja .Nu am primit nici un trofeu. In concluzie ma poate ajuta cineva cu un save pe crushing la ultimul chapter ?! Raman dator!
in principiu trofeele sunt lockate pe contul de psn cu care ai inceput jocul, iar aceasta informatie e scrisa in save game. Daca iei salvare de la altcineva, sunt 99% sanse sa iti dea disable la trofee pana cand iesi din joc. Este o metoda anti-cheat de la sony, ca sa preintampine exact ce vrei sa faci tu...sa iei salvarea de la un alt user si sa castigi trofee folosind acea salvare...
Bookmarks