Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 95

Thread: Uncharted: Drake's Fortune

1. #21 SP
    Member canibalu's Avatar
    Got the Platinum trophy today!(aka Uncharted=100% finished, all trophies)

2. #22 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by Arslany View Post
    Tare interesant este faptul ca prin intermediul acestui joc putem afla ca Ps3-ul NTSC-J este construit altfel decat cel american sau cel european.
    Orice disc Uncharted(fie ca e NTSC-J, NTSC-U, PAL) pe consola japoneza dispare tot sangele.
    Pai puteau si ei sa puna sa sara lapte in loc de sange, da macar sa sara ceva, ca asa daca nu sare nimic cand tragi in inamici ai impresia ca impusti o papusa de paie.
    Probabil japonezii sunt mai alergici la sange, dar nici asa nu e bine, poate se gandesc unii copii ca daca nu iese sange cand impusti pe cineva inseamna ca nu pateste nimic, si poate se pune sa incerce si in viata reala.

3. #23 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by darcangel View Post
    Partea cu acei zombie sau ce or fi fost ei, nu cred ca-si avea locul in joc; nu se prea incadreaza in atmosfera jocului, nu credeti ?
    Tocmai ce am terminat jocul pe "Normal" si sunt cu totul de acord cu tine. Ce m-am mai chinuit cu urataniile alea, trageai, trageai si tot veneau si nu puteam sa-i ochesc ca erau tare inteligenti, numai drept nu veneau si pana sa-i vad has, has si cadea saracul Nate la datorie. La un moment dat am crezut ca joc FEAR, sau mai bine DOOM 3.

4. #24 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Trebuie jucat pe ultima dificultate , to get the real feeling
    Enjoy !

5. #25 SP
    Member Arslany's Avatar
    Bought today.
    Am jucat si eu 2 capitole si mi se pare chiar interesant. Grafica e NO COMMENT, dar nu imi place ca nu prea iti spune ce ai de facut.
    Sper sa il duc la bun sfarsit luna asta.

6. #26 SP
    Arslany - aia cu hints se poate dezactiva

7. #27 SP
    Member Arslany's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    Arslany - aia cu hints se poate dezactiva
    Pai unde am spus ca nu o vreau? E chiar binevenita, m-am incurcat inca din chapter 2 dar am reusit sa ies din dilema dupa 30 min.

8. #28 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

9. #29 SP
    Member Arslany's Avatar
    Care este cel mai greu chapter?
    Dar cel mai lung?

10. #30 SP
    Member drati71's Avatar
    Cel mai greu chapter mie m-i se pare acela cu urataniile alea din catacombele alea nemtesti, deasemenea mai era o faza cand esti intr-o pivnita, parca, cu apa pana la genunchi si cu niste coloane si veneau inamici din toate partile si nu prea aveai unde sa te ascunzi, trebuia sa fi intr-o continua miscare ca sa scapi cumva. Cel mai lung chapter sincer nu-mi dau seama ca parca toate erau la fel.

11. #31 SP
    Dap,enjoy that one
    He he !

12. #32 SP
    Member Arslany's Avatar
    Intrebam si eu, sunt la chapter 12 si voiam sa stiu daca voi avea mai mari probleme in trecerea capitolelor urmatoare.

13. #33 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Cel mai greu chapter mie m-i se pare acela cu urataniile alea din catacombele alea nemtesti, deasemenea mai era o faza cand esti intr-o pivnita, parca, cu apa pana la genunchi si cu niste coloane si veneau inamici din toate partile si nu prea aveai unde sa te ascunzi, trebuia sa fi intr-o continua miscare ca sa scapi cumva. Cel mai lung chapter sincer nu-mi dau seama ca parca toate erau la fel.
    Si mie tot asta mi s-a parut de departe cel mai greu.Daca joci pe ultima dificultate,nu prea vad cum treci de acolo.

14. #34 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Si mie tot asta mi s-a parut de departe cel mai greu.Daca joci pe ultima dificultate,nu prea vad cum treci de acolo.
    Run&gun...simplu...pe Crushing mi s-a parut f usor nivelul(in comparatie cu altele).

15. #35 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Primul joc de ps3 pe care l-am terminat si singurul pana acum , superb jocul. grafica si peisajele de vis dar cel mai mult mi-a placut cum au realizat apa si faptul ca daca intrai in apa aveai hainele ude dupa aceea. Sper sa iasa si continuarea cat mai repede.

16. #36 SP
    Junior Member TigeR's Avatar
    @drati71-poza aia e cu siguranta fake. incercati uncharted2.com sa vedeti cam ce o sa apara

sau vedeti prima poza de pe spate?"Lose yourself in stunning underwather bla bla"...poza e luata din primu` Uncharted,cand esti in vaporu ala scufundat,lafel si celelalte poze sunt tot din 1

17. #37 SP
    Member darcangel's Avatar
    Cand tragi in zombii aia nu lua tinta, ci trage pur si simplu, fara sa tintesti; E mai usor, si-i omori mai repede, doar sa te intorci catre ei.

18. #38 SP
    Member Arslany's Avatar
    Superb jocul, l-am terminat si pot spune ca a meritat toti banii.
    Daca nu erau "The Spainiards" (aka zombie cum le zicem pe forum) nu era atat de palpitant.
    Chiar ma plictisisem sa trag in agaricii aia.

19. #39 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Mie twist-ul ala nu mi-a placut... Ma rog, era oricum de asteptat, pentru ca fiecare comoara trebuie sa fie bantuita...

20. #40 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Chiar m-a prins si pe mine Uncharted. Aveam 2 tichete cadou (a 50 lei fiecare) si nu stiam ce sa iau de ele, si m-am gandit sa iau unul din jocurile Platinum care sunt 99.9 lei la noi. Si nu regret deloc investitia. Combinatia dintre Tomb Raider si Gears of War chiar e reusita. E fix ce-i lipsea seriei Tomb Raider, si anume more action.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks