mersi renegade, buna treaba cu demo-urile astea.
site-ul ala sta in stand-by, nici nu s-a incarcat. lol
cum poate sa fie jocul asta!!! o sa rupa varianta full. replay value 100%. cred ca nici din 10 run-uri nu o sa vedem tot ce se poate din jocul asta.
tocmai ce l-am terminat si eu....am doar 2 lucruri de obiectat asupra jocului
1 - de ce trebuie sa apesi pe R2 ca sa mergi???....nu era destul sa misti personajul doar din L???
2 - grafica se vede destul de nasol atunci cand isi pune ochielarii agentul acela FBI.....
in rest...numai cuvinte de lauda....cel mai mult mi-a placut acea bataie cu clientul prostituatei.....am jucat multe jocuri....dar niciodata nu am simtit....nush cum sa spun.....parca chiar ma implicam in acea bataie......nu am cuvinte....acum o sa cumpar cu siguranta jocul......
PS: la faza in care intri in camera prostituatei si iti spune sa pui banii pe masa.....poti sa te duci direct inspre ea si sa discuti cu ea....nu o sa zica nimic....am incercat asta a 2 oara cand am jucat demo-ul......si inca ceva....nu e cam mult 50$ pt. o prostituata???.....in banii nostrii ar insemna cam 150 ron....cam mult nu??
nu in ultimul rand ii multumesc lui renegade....jos palaria
Am pus si eu mana pe el, mii de multumiri lui Renegade.
Nu-mi place ca e folosit R2 pentru mers, cred ca L era de ajuns. Grafica mi se pare buna, desi nu exceleaza. E clar ca nu se ridica la nivelul Uncharted, dar arata suficient de bine. Mediul mi se pare cel mai bine realizat, la personaje mai e de lucrat ( de exemplu buzele personajelor se misca ciudat).
Imi place posibilitatea de a decide, iar in cazul de fata deciziile chiar afecteaza desfasurarea jocului. QTE te tin mereu in priza, fiind nevoit sa fii mereu atent la ce se intampla.
Cu o poveste buna si replay value mare ( care mai mult ca sigur le va avea) pot spune ca avem un candidat serios la GOTY. Acum se vede cat de bun va fi anul 2010, din primele 3 luni avem 4 canditati principali la GOTY ( Mass Effect 2, GOW3, Bioshock 2, Heavy Rain).
EPIC post !!! way to go gabytzu16 !!!
si nu in ultimul rand EPIC ReNeGaDe124 !! this is what heroes are made of!![]()
Vai doamne , aia te intereseaza pe tine la un joc..cati bani dai pe prostituate..?
Il downloadez si eu in 5 min...Thanks ReNeGaDe124
De ce mai bateti apropouri la grafica ?
Mie nici nu imi venea sa cred ce joc. E absolut fenomenal.Voice acting de nota 10. A meritat asteptarea.
Trebuie sa zic ca mi-am cam luat 2-3 pumni cand m-am batut cu tipul ala in acel apartament. lol
Ma intorc sa joc iar demo-ul. Mersi inca odata Renegade !
pacat ca nu moare personajul dupa bataia cu ala. ar fi fost interesant sa vedem ce se intampla cu el.
bai fratilor ....din tot ce am scris acolo....asta este tot ce ati inteles ????....carcotasilor....oricum a fost ceva ironic
![]()
Bookmarks