Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 32 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #201 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pentru cei care au probleme cu site-ul pe care l-a postat drik sau nu au cont unde sa dea redeem la cod, demo-ul poate fi downloadat de pe acest cont de PSN creat de mine:

mail: [email protected]
    pass: origami123

Enjoy!

Sa traiesti 1000 de ani !!!!

2. #202 SP
    Member snk2's Avatar
    Pentru cei care au probleme cu site-ul pe care l-a postat drik sau nu au cont unde sa dea redeem la cod, demo-ul poate fi downloadat de pe acest cont de PSN creat de mine:

Enjoy!
    Thanks, downloading now!

3. #203 SP
    Member Painkiller's Avatar
    mersi renegade, buna treaba cu demo-urile astea.
    site-ul ala sta in stand-by, nici nu s-a incarcat. lol

4. #204 SP
    Member Cata25's Avatar

Enjoy!
    ReNeGaDe124 moderator!
    Acum să aflu de ce nu-mi �ncarcă site-ul nici Firefox nici IE.

5. #205 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Re-ne-gade MO-DE-LA-TOR!!! Re-ne-gade MO-DE-LA-TOR!!!

6. #206 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Downloading Demo...
    Mersi mult !

7. #207 SP
    cum poate sa fie jocul asta!!! o sa rupa varianta full. replay value 100%. cred ca nici din 10 run-uri nu o sa vedem tot ce se poate din jocul asta.

8. #208 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Mersi enorm, chiar eram dezamagit ca nu a fost dat public ieri

9. #209 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    tocmai ce l-am terminat si eu....am doar 2 lucruri de obiectat asupra jocului
    1 - de ce trebuie sa apesi pe R2 ca sa mergi???....nu era destul sa misti personajul doar din L???
    2 - grafica se vede destul de nasol atunci cand isi pune ochielarii agentul acela FBI.....
    in rest...numai cuvinte de lauda....cel mai mult mi-a placut acea bataie cu clientul prostituatei.....am jucat multe jocuri....dar niciodata nu am simtit....nush cum sa spun.....parca chiar ma implicam in acea bataie......nu am cuvinte....acum o sa cumpar cu siguranta jocul......
    PS: la faza in care intri in camera prostituatei si iti spune sa pui banii pe masa.....poti sa te duci direct inspre ea si sa discuti cu ea....nu o sa zica nimic ....am incercat asta a 2 oara cand am jucat demo-ul......si inca ceva....nu e cam mult 50$ pt. o prostituata???.....in banii nostrii ar insemna cam 150 ron....cam mult nu??
    nu in ultimul rand ii multumesc lui renegade....jos palaria

10. #210 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    si inca ceva....nu e cam mult 50$ pt. o prostituata???.....in banii nostrii ar insemna cam 150 ron....cam mult nu??
    Ladies and gents, the award for the post of the year 2010 goes to:

11. #211 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Jos palaria ReNeGaDe!
    #downloading...

12. #212 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am pus si eu mana pe el, mii de multumiri lui Renegade.
    Nu-mi place ca e folosit R2 pentru mers, cred ca L era de ajuns. Grafica mi se pare buna, desi nu exceleaza. E clar ca nu se ridica la nivelul Uncharted, dar arata suficient de bine. Mediul mi se pare cel mai bine realizat, la personaje mai e de lucrat ( de exemplu buzele personajelor se misca ciudat).
    Imi place posibilitatea de a decide, iar in cazul de fata deciziile chiar afecteaza desfasurarea jocului. QTE te tin mereu in priza, fiind nevoit sa fii mereu atent la ce se intampla.
    Cu o poveste buna si replay value mare ( care mai mult ca sigur le va avea) pot spune ca avem un candidat serios la GOTY. Acum se vede cat de bun va fi anul 2010, din primele 3 luni avem 4 canditati principali la GOTY ( Mass Effect 2, GOW3, Bioshock 2, Heavy Rain).

13. #213 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ladies and gents, the award for the post of the year 2010 goes to:
    Somebody put that on the main page or something...

14. #214 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    EPIC post !!! way to go gabytzu16 !!!

si nu in ultimul rand EPIC ReNeGaDe124 !! this is what heroes are made of!

15. #215 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Vai doamne , aia te intereseaza pe tine la un joc..cati bani dai pe prostituate..?
    Il downloadez si eu in 5 min...Thanks ReNeGaDe124

16. #216 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Multumim Renegade

17. #217 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    De ce mai bateti apropouri la grafica ?
    Mie nici nu imi venea sa cred ce joc. E absolut fenomenal.Voice acting de nota 10. A meritat asteptarea.
    Trebuie sa zic ca mi-am cam luat 2-3 pumni cand m-am batut cu tipul ala in acel apartament. lol
    Ma intorc sa joc iar demo-ul. Mersi inca odata Renegade !

18. #218 SP
    pacat ca nu moare personajul dupa bataia cu ala. ar fi fost interesant sa vedem ce se intampla cu el.

19. #219 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    bai fratilor ....din tot ce am scris acolo....asta este tot ce ati inteles ????....carcotasilor ....oricum a fost ceva ironic

20. #220 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    nu iertam pe nimeni si nimic, nu o lua personal . but you were funny i give you that!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 32 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast