Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 32 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #341 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe... Romania started to "rule" ! Si asta pentru simplul motiv ca shopurile romanesti n-au niciun fel de treaba cu agreementurile si policy-urile legate de data cand trebuiesc scoase la vanzare. La noi romanul vrea sa vanda, si sa vanda repede, no matter what. Dupa care ne miram ca pe canal oficial nu mai vine nimic. Pfft...

2. #342 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    e interesant faptul ca la noi jocul este deja pe rafturi....iar vecinii nostrii englezi mai asteapta vreo 3 zile ....oricum nu am de gand sa dau 260 ron pe heavy rain....cand am dat linistit o precomanda la webpredator doar la 180 si pe la inceputut lui martie am jocul in mana....deci zic ca este o afacere buna

3. #343 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    PS3 News Blog Archive Heavy Rain: Patch Released (Heavy Rain)
    psinsider.de reported, that a patch for Heavy Rain was released. This patch has a size of 226MB. What changes or bug fixes will be corrected is unknown.

But psinsider.de says that some lags at the begin of the game no longer occurred. But if this is a result of the patch is not sure.

4. #344 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    New screenshots
    Attached Images Attached Images 261599.jpg 261606.jpg 261607.jpg 261609.jpg 261613.jpg 261614.jpg 261616.jpg 261617.jpg 261620.jpg 261622.jpg 261623.jpg 261625.jpg

5. #345 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Part II
    Attached Images Attached Images 261626.jpg 261627.jpg 261628.jpg 261629.jpg 261630.jpg 261645.jpg 261646.jpg 261647.jpg 261649.jpg 261650.jpg

6. #346 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    wow...cite monitoare....e bazat rau origami killer asta...o fi manelist

7. #347 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    wow...cite monitoare....e bazat rau origami killer asta...o fi manelist
    Tre sa fie manelist ca sa fie bazat? lol

8. #348 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Un lucru bun cu Diverta astia pentru cei care vor versiune EU . Din pacate majoritatea vor US si doar US. Orarecum de inteles avand in vedere ca eu de exemplu vreau sa cumpar toate DLC-urile

9. #349 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Acum cu PSN cards nu mai este imposibil sa cumperi DLC-uri de pe PSN EU

10. #350 SP
    Member Painkiller's Avatar
    da, dar e mai scump.

11. #351 SP
    Banned asperas's Avatar
    nu se gaseste la diverta ci la (colegii) lor MG!!Luat intre timp si pot spune doar atat.. awesome!!

12. #352 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Doamne, cum e jocul asta!!! A depasit de mii de ori asteptarile mele (deja foarte inalte).

Nu am jucat niciodata ceva mai bun (bine, nu am mai vazut pana acum un asemenea joc), a devenit instant nr. 1 in topul meu personal (seria Baldur's Gate a trecut pe locul 2 ).

13. #353 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    il vreau si eu . il astept de foarte mult timp, inca de cand s-a anuntat pentru prima oara am zis ca o sa fie unul dintre cele mai bune jocuri ever .

14. #354 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, asa credeam si eu si de-asta mi-am luat PS3 (bine, o aveam in plan oricum, sort of ). Insa e mult mai mult decat atat, e ceva mai mult decat un joc, de fapt. E ceva intre joc si film (sau un nou gen de interactive media; te face sa iti pese intr-adevar de ce se va intampla in momentele urmatoare nu pentru ca este spectaculos si over the top, ci pentru ca este normal, everyday kinda stuff, si - uneori - infricosator de uman).

Stiu ca suna a ranting de bolnav mental ( ), dar cred ca imi vei da dreptate cand il vei juca .

15. #355 SP
    Member cristian77's Avatar
    Am vreo 4 arabi care joaca Heavy Rain de vreo saptamana si intr-adevar spun ca e tare de tot.
    MP ceva?

16. #356 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Da, asa credeam si eu si de-asta mi-am luat PS3 (bine, o aveam in plan oricum, sort of ). Insa e mult mai mult decat atat, e ceva mai mult decat un joc, de fapt. E ceva intre joc si film (sau un nou gen de interactive media; te face sa iti pese intr-adevar de ce se va intampla in momentele urmatoare nu pentru ca este spectaculos si over the top, ci pentru ca este normal, everyday kinda stuff, si - uneori - infricosator de uman).

Stiu ca suna a ranting de bolnav mental ( ), dar cred ca imi vei da dreptate cand il vei juca .
    ai dreptate.....in demo...cand trebuia sa ma bat cu clientul acelei femei.....pur si simplu am simtit cum ma implic efectiv in bataie.....am jucat destule jocuri ....pac 2 pumni...un picior....next....dar in heavy rain e....wow.....sper sa mai faca un joc tot in genul lui heavy rain cei de la studioul acesta.....

17. #357 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    ai dreptate.....in demo...cand trebuia sa ma bat cu clientul acelei femei.....pur si simplu am simtit cum ma implic efectiv in bataie.....am jucat destule jocuri ....pac 2 pumni...un picior....next....dar in heavy rain e....wow.....sper sa mai faca un joc tot in genul lui heavy rain cei de la studioul acesta.....
    pai joaca fahrenheit daca nu l-ai jucat deja.

18. #358 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Am vreo 4 arabi care joaca Heavy Rain de vreo saptamana si intr-adevar spun ca e tare de tot.
    MP ceva?
    Good one my friend lol

19. #359 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    MP ceva?
    What's with you and the Alah worshippers? lol

20. #360 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    What's with you and the Alah worshippers? lol
    Nu cred ca sunt Alah worshippers aia care il joaca pentru ca e interzis jocul la ei.

Heavy Rain Banned In The United Arab Emirates - heavy rain - Kotaku

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 32 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast