Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 32 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #461 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    eu am bagat-o pe madison in frigider. si a scapat am bagat-o si in dus, peste tot...

nu pot sa va inteleg cu youtubul. e penal sa joci un pic, sa te scoli sa te duci la calc sa mai verifici putin, sa mai joci un pic, sa mai verifici un pic daca ai facut bine. where;s the fun in that? te scoate de tot din atmosfera. e ca si cum ai da la buci si te-ar suna de la serviciu din 5 in 5 minute...f*ck that
    Eu nu pot accesa DLC'ul.:\
    Nu am special editon...that's why?
    Jocul este zona1. , iar DLC'ul am incercat sa il iau de pe contul US ofc.

Este delayed?
    Deabia astept sa il incep din nou...nu am avut parte de cel mai 'happy' ending.
    aaaa....and I don't do iutub cheating

2. #462 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    bun....deci tocmai am terminat jocul....nu m-am grabit...am jucat cate putin pe parcursul a 3 zile.......dar totusi...pe langa toata povestea care este..."ca un episod din criminal minds"...asta am citit-o pe undeva pe aici pe forum........sunt cateva chestii cam trase de par:

3. #463 SP
    Member richardm27's Avatar

Cat despre final e nu l-am avut pe al tau asa ca nu te pot contrazice.

4. #464 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post

Cat despre final e nu l-am avut pe al tau asa ca nu te pot contrazice.
    probabil sa fi trecut cu vederea fereastra....dar nu imi amintesc sa fi fost ceva acolo......cat despre sfarsit:

5. #465 SP
    Member Painkiller's Avatar
    trebuie sa ai la sfarsit cele patru personaje cu care joci tu. te prinzi tu cum e treaba cu unul dintre ele.

6. #466 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

7. #467 SP
    Junior Member valadhi's Avatar
    cele patru personaje sunt astia patru pe care ii controlezi doar ca tot ce tre sa faci ca sa iei trofeu e sa-i aduci pe toti in viata la ultimu capitol old warehouse sau ceva de genu nu mai conteaza ce se intampla cu ei acolo de asta n-a contat ca a murit shelby

8. #468 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    cum ar arata Seven daca ar fi un joc ca Heavy Rain

IGN Video: Best of the Web Video - What if Seven Was a Game Like Heavy Rain

9. #469 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Il joc de vreo jumatate de ora si tot ce pot sa spun e FANTASTIC. Good job Quantic Dream.

10. #470 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    gata, am facut si eu rost de el, me happy. sa vedem daca chiar a meritat aceasta asteptare cu interes, sper doar sa nu ma dezamageasca (am asteptari mari de la el ). urmeaza o sera lunga si plina de Heavy Rain, intrerupta doar de convorbiri la telefon cu prietena , in rest just me and the game . so, scuze me for now I have a game to play. ciao

11. #471 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    David Cage este pur si simplu G-E-N-I-A-L. Jocul anului pentru mine without doubt.

12. #472 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by skorch View Post
    David Cage este pur si simplu G-E-N-I-A-L. Jocul anului pentru mine without doubt.
    Eu l-am terminat de doua ori ,acum il joc a treia oara si am acelasi sentiment ca cel de la inceput datorita faptului ca pot alege altceva.

13. #473 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Puteti sa-mi ziceti si mie cum ii cheama pe toti(principalii) in afara de Norman Jaydan(detectivul FBI)?Ca ori nu am fost eu atent ori chiar nu au zis

14. #474 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Norman Jayden (FBI), Ethan Mars (tatal lui Shaun), Scott Shelby (detectivul batran) si Madison Paige.

15. #475 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am terminat si eu jocul... incredibil, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun. as putea sa zic multe despre joc insa sunt prea obosit acum,poate maine. oricum va zic doar un lucru, mi-a placut atat de mult jocul in cat o sa ma chinui sa fac platina si o sa fie singurul joc la care o sa am toate trofeele.

16. #476 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am terminat si eu jocul... incredibil, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun. as putea sa zic multe despre joc insa sunt prea obosit acum,poate maine. oricum va zic doar un lucru, mi-a placut atat de mult jocul in cat o sa ma chinui sa fac platina si o sa fie singurul joc la care o sa am toate trofeele.
    Eu o faceam de ieri daca nu aveam o pana de curent exact la terminarea Old Warehouse.

17. #477 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Merita jucat de cateva ori. La munca vorbeam despre joc cu inca 2 colegi si am realizat ca fiecare facuse altceva decat celalalt pe tot parcusul jocului. Bestial joc.

18. #478 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    [url]

19. #479 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Terminat. Criminal jocul, mi-a placut la nebunie. O experienta care nu trebuie ratata de nici un posesor PS3.
    M-a bucurat ca am avut un happy ending in final. Am sa joc pentru platinum de acum. Sunt tare curios de celelalte sfarsituri.

PS: Nu am intalnit DELOC buguri. Probabil ca acel update a reparat tot.

20. #480 SP
    Member playgame's Avatar
    Mi-a placut foarte mult tehnologia care o folosea Norman Jayden si decorul cu planeta in spate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 32 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast