Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 220 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #2321 SP
    Member cisse's Avatar
    sunt si eu dispus sa ajut daca este nevoie.

2. #2322 SP
    Member ossaur's Avatar
    confirm si eu prezenta pentru urmatorul sezon.

3. #2323 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    si eu confirm prezenta pentru sezonul ce urmeaza.

4. #2324 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Ideea e sa nu va grabiti sa va inscrieti in sezonul 4 pana se gaseste cineva care sa se va ocupe de oragnizarea ligii 2, pentru ca pana atunci nu se va mai organiza nici un campionat. Micul_ a renuntat pe moment la ideea invocand lipsa de timp.

@cisse - daca vrei sa asiguri tu logistica ligii 2 astept o postare afirmativa si ferma din partea ta vizavi de acest subiect.

Organizarea cupei ii revine lui Gvingi76.

5. #2325 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Imi lasi mie Cupa?
    Eu ma pregateam pentru liga 2 .
    Timp sper ca imi voi gasi, dar numai dupa ora 20:00

6. #2326 SP
    Member cisse's Avatar
    daca vrea gvingi76 putem face schimb sa ma ocup eu de cupa si el de liga 2. si da imi asum asigurarea logisticii pentru una din competitii (indiferent care). Singura mea problema ar fi ca este posibil sa nu pot sa intru de fiecare data cand este final de etapa pe psn sa verific jucatorii care au fost online. Daca din punctul asta de vedere ne vom ajuta intre noi e perfect.

7. #2327 SP
    Member ossaur's Avatar
    Supercupa ? . Cred ca pot sa ma descurc.

8. #2328 SP
    cisse, gvingi76 - va rog sa va hotarati pana duminica care cine ce ia

ossaur - daca promiti sa premiezi personal castigatorul cu o bere te las sa te ocupi de logistica supercupei

Sezonul 4 va incepe marti 3.4.12.

Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
    Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.

Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, Donbassil, gvingi76, HotDoc, Nightcrawl3r, ossaur, SilviuGabriel, Spike, Venom (10 jucatori)

9. #2329 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Raman eu la Cupa. cisse, te ajut daca ai nevoie la liga 2...

10. #2330 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    confirm prezenta si eu

11. #2331 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    particip si eu in sezonul 4.

12. #2332 SP

Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.

Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.

Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, Nightcrawl3r, ossaur, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (14 jucatori)

13. #2333 SP
    Member ossaur's Avatar
    [QUOTE=Spike;799353]cisse, gvingi76 - va rog sa va hotarati pana duminica care cine ce ia

ossaur - daca promiti sa premiezi personal castigatorul cu o bere te las sa te ocupi de logistica supercupei

Am zis.

14. #2334 SP
    Member cisse's Avatar
    ok raman eu pe liga 2.

15. #2335 SP
    Member mirciulik.6's Avatar
    Si eu prezent aici.

16. #2336 SP

Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, Kostelinho, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, mirciulik.6, Nightcrawl3r, ossaur, Rajkappur10, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (17 jucatori)

17. #2337 SP
    Home, sweet home! Kostelinho, cand ai timp sa dai un semn. Eu pot juca oricand.

18. #2338 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Maine o sa fiu toata ziua pe psn.Poate o sa ma lasi si pe mine o ora - doua sa-mi intru in ''mana''

19. #2339 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Salut , ma bag si eu .

20. #2340 SP
    @kostelinho
    Ok.. ne auzim dupa masa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 220 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast